Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, egyébként sikerült a C kressz vizsgám

hibátlanra töltöttem ki...
nem nem..... sajnos neeeeeeeeeeeeeem:(

Én 20 perce értem haza Pestről...
jah, és kocsival voltam:)
most jötte memg Celldömölkről, és az M1-esen Győr magasságában egy kék R6 suhant el melettem oltári nagy hangal, én 140et mentem az ürge sztem joval többet, de pont megvillant és látam, nem te voltál az atcsi?:)
csak nem SMART od van ZSU???

Milyen?Mikori?Színe?

nekem is volt! baromi jó kis verda:)
Dtom szombat reggel Pannonia ringre lemegyünk
Bocsi én tévedtem
Ja, és mondtam hogy nem Mátrixvirág hanem valami mákos história van a nevében alias Máxálvirág...
Köszönöm mester, ez sokat jelent nekem
pajzs, ill. többiek: a nagy sörözgetésben persze csak a lényeget felejtettem el közölni: holnap nem leszek mert reggel 7kor indulok Münchenbe (még jó hogy nem fajult nagyon kemény beba**ássá ez a mai nap) és egyből jövök is vissza --->1200km.
Persze azért este felnézek hogy mi volt a termés a fórumon.
A mai nap ismét egy élmény volt, köszönet mindenkinek.
Remélem azt a képet amin a 2 pincérkiscsajt vágom gerincre azt nem rakjátok fel...
Ez a mai klubtali volt a legjobb!
Köszi alkeszek.
Aki nem volt ott annak csak annyi,hogy Andrew baker 1 sör után kétszer annyit beszél mint én!
Felért 1 trónfosztással!
És 1 levegővétellel!
Dannyboy: ott voltam nálad, de nem nyitottál ajtót! Tán azt hitted, hogy a beszólás miatt mentem?!
Azért a fél7 még remélem áll!
További kellemes napot mindenkinek!
ja, végül is, de inkább szauna
FOGYÓKÚRA!!!
Köszi
Nagyon meleg van srácok. Sortba és pólóba leizzadtam a motoron mi lett volna ha bőrruhába vagyok
0670-2444295 próbáld meg én nála voltam és okés a csávó
Bocsi, tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. Autóklímást keresek, aki ért a Smart klímájához, és nem rabol le.

Köszi előre is

Zsu
románok hazafelé! Az osztrák rendőröknek men tetszett vmi!
táblákat
Hamarosan náunk is kihelyezik az új közlekedési tálákat.
MEGTANULNI!! FELISMERNI!!!
Gyurkesz jól szóltál UFF!
Na jó! Szerintem elég a témából! Mivel mind a kettő esetében R6-ról van szó, mindnek szép a hangja!
Psszt: tudom, a tesztek szerint is szebb a hangja
Este állj be pajzs mellé, és vége lesz a vitának!
Ja. és kissancinak is akrája van, és megdícsérte a Yoshimat, hogy szebben szól, ha csak egy kicsit is! És hát a MESTER szava az szent és megváltozthatatlan!