Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gyurkesz!

Ha lehet még, akkor én is a MotoGP2-t kérném!
Este tali
Túlzottan nem feszengtem a dolgon,mivel a rendszámomat max helikopterről tudnák leolvasni
Köszi
Oké várunk
Agggyisten mindenkinek!

Valszeg én is megyek a klubtalira, bár nem maradok sokáig...
De ott leszek!
Eddig is megvoltunk nélküle! Engem még eddig nem nagyon izgatott, hogy lefotóznak, mert általában ugyis szemből lehet rá számítani! Vagy rendszám fel! Bár ez csúnya dolog!
jah ismerősnek is van!

javarészt mutatja mindet, de annak is megvannak a maga trükkjei...

meg sajna csak kocsiban lehet haszálni...
ÁTÍRTAM Sisco + Kissanci + Dtom
Már lehet kapni trafimérőt, és legális is! Azt nemtom, mennyire hasznos, és melyiket jelzi, melyiket nem!
emléxem, mikor pár évvel ezelőtt, még robogokkal, motorztunk it tnálunk, természetesen jogsi, meg minden nélkül, egyik srác megszerezte a körzetirendőr beosztását mindíg előre...

mikor szolgálatban votl, akkor pihentünk,ha pihenőnapja volt motoroztunk :)
akkor be kéne szerezni valami "rendőrnaptárt", és azokon a napokon kerülni
R6-tal járunk nem lát a trafi!
Igen, még az M%-ösön használják előre-hátra, de havi 1-2 alkalommal csak!
nem lehet általánosítani!

itt nálunk ahol lakom, főút megy keresztül a településen, és arra vannak ráálva, hogy el vissza az egyik falutáblától a másikig járkálnak, és hátrafele mérnek...
nem egy jogsi bánta már....
Az is csak közerlről(30-40méter) tud felismerni, ha be van kapcsolva, és van , aki feldolgozza azt! De ez enm jellemző, ált az trafi, és álló autóban használják!
ha szerencséd van, akkor nem volt benne hátrafele kamera...

most erre felénk egyre jobbant erjed el, hogy a hátsó ablakra felpakolnak, két napellenző baromságot, és közéjeállítják be a kamerát...

de kapják be
köszi!

kedden meg forgalom azthiszem....

kikérem szerdára majd azt az igazoló lapot, hoyg levizsgűáztam, azzal majd már elvileg lehet menni... vagy nem.... mindegy, én megyek azzal is , meg anélkül is:)

de a jogsim csak majd a hét vége fele tudom kikérni, mert akkor lesz meg a C re is a jogsi, és most 2 nap miatt nem akarok kétszer jogsit cserélni...nem látom sok értelmét... meg egy jogsicsere is egy bő tanknyi benzin
Nem is tudom mire gondoltak...talán utolérnek!
Tegnap meghajtott egy ilyen állat !
Záróvonalnál megelőztem egy kamiont, 160-al Szemből meg felbukkantak a Fogdmegek egy Octival
Rögtön megfordultak aztán palló,de esélytelen próbálkozás volt, Én addigra lementem a térképről.

Gratula! akkor most jön a forgalom!? Mennyi, mire jogsi lesz belőle?!?
sikerült a rutinoooooooom bibiiiiiiiiii
Köszi
Azt Gabor6 átírta, ha minden igaz! Ha nem, akkor átírom!
kösz pajzs!Hozzad!