Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Továbbra is kezeket a csajok fölé éljenek a paplanok"
Gyurkesz beszéltem a sráccal és lehet hogy jön vasárnap Pringre Ő is, akkor elhozza ha nem, jövő héten felhozza klubtalira.
Pályára remélem igen nem akarok feleslegesen kockáztatni.Mint az utánfutós kawás srác aki foly tudta a 2.10-et.
Lötték a pizsit pá.
Hellótok!
Legközelebb már azzal jössz ki
Power race-el.
a 2.10-et már slickkel ugye
Szívd a vérét rendesen!
Én már egyszer beindítottam egy kamiont, bibi
Oszt majd akkó a gyurkesszel csinálúnk 1 istállót és a zozo meg hozza a lovakat.
Én a régi úton jövök. NO autópálya. Sok váltogatás fel-le, változatos furdulatszámokon, gyorsít, lassít, kerék, stoppi, burnout ja ez nem az a történet.
De remélem hamarosan meg lesz a 2.10.
Ja, és a helikopter-pilóta barátom azt mondta: Egy szinten vagyok a MALÉV-főpilótával, mert 600 m magasan egyenesen repülni kiválóan tudok.
jó vazz...19 évesen hova menjek D re?:P
2.14!!!!!!!!!!!!!! Én ha 2.10 mennék még akkor is tartanék 1 versenybe.(Amatőr)
ahh 2 hete jöttem haza pestről autópályának....
és mit látok?

egy szegény 636 kawás srác épp bejáratás szörnyűségeit élte átt csodaszépzöld motorjával...

Én a kis smartommal, úgy elsuhantam mellette, hogy az csak na....

srác 110 el ment, kész kín volt látni, hogy húzná neki szegény, de mégsem teheti....

nem akarlak, téged is így látni Ogre!
A, B, C, E,
Akkor még gyúrj rá egy picit: A B C D!
Én is a CBR-rel csináltam a rutint.Ami kemény volt az a 8-as.Na meg hülyének néztek mert volt benne 110km és az elötte lévő gépem 1 Simson Enduro volt.De sok gyakorlással mindent meg lehet csinálni.Példa:HAYDEN
atcsi125:Inkább menj biztosra, én annak idelyén a simóval a rutinpályán abszolút idővel nyertem. Ideges is leszel, ráadásul az erhat tényleg nem bólyakerülgetésre való, kérj inkább kölcsön valami "vasszamarat"
Csatlakozhatnál erhatmatyihoz, ő is Győr felől jön!
2 héten belül nekem is telis teli lesz mindenféle pöcséttel......

M A1 A B C

minden, mi szem szájnak ingere:)
Jó bejáratás lenne egy Hősökterei kiruccanás!
Holnap lesz valaki a PRingen? Úgy hallottam, hogy LX bácsi lent lesz. Mert hazafelé beugrok körülnézni az új technikával
Énm is hogy vártam anno, azt most tele a jogsim pöcséttel!