Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mindenkit
Király akkor csütörtökön várunk
Igen ráfér Köszi
A Zsoltival tudtál beszélni
zozo:Fogod te még szórni a 2.10 köröket csak szépen lassan.
Jó estét!
pajzs:nem voltam gép közelbe ,reggel üzenj rám olyan 9-10 körül kéne indulni.
Sisco:a matricáimat simán passzolhatod a Gábor6-nak,(ha még fér a motorjára)
Remélem egybe lesz már addíg és akkor kinézek.
És mi újság a vassal? Alakul? Következő talira már jöhetnétek!!!
Evvel így vagyok én is...inkább a nőkre gerjedek
Igen köszi, én is találkoztam magammal meg az oldalon lévő képeken is, de hogy őszinte legyek nem vagyok tőle elájúlva!
viszont volt kint egy fotós a rekordbolt.hu-tól. de még nem rakta fel a képeket!
Na kezdek magamhoz térni! De veletek mi van!? Napközben mikor normális embert dolgozik lógtok a neten, és este mikor normális ember ha nem esik motorozik, ha esik neten lóg ki tudja merre vagytok?! Vagy most nem esik?4 Akkor már értem, velem van gixxer!
Nézem a rekordboltot, és képek sehol! Biztos csinált az ember képeket, vagy csak kolbászolt ott össze vissza?!
nálunk most állt el az eső......
reggel óta vártam rá....

hálisten nem kellett elmennem, ugyhogy pici várakozás (amíg szárad az út picit) irány a sztráda.......:)
Háj mindenkinek!
A mai nap egy jó kiadós nagy sz*pás volt! Hazafele még meg is áztam, és az ebédem ebben a pillanatban hozta meg a pizzafutár! Ráadásul hétvégén is esni fog!
Zozo: akkor ez pozitív tapasztalat volt! Inkább az ő gixxerüket zúzd, mint a saját gépedet! Te csinálod jól! Szerdán nekem is volt a célra rá hasonló esetem, de az enm volt ilyen vészes!
Szép idő az a 2.20, nem vagy te még olyan öreg róka, mint mondod, úgy fejlődsz mint Gabor6!
Persze, jó, köszi
Igen de csak hétfőn
Jó szar idő lesz a hétvégén
Most jövök a csavarboltból, hát nem elkezd esni az eső Jól eláztam

Sisco: meg tudnád majd kérdezni a kollégád, hogy nem-e tudna csinálni fém perselyt mert sehol nem kapok
Kellemes hétvégét mindenkinek!

pajzs
A medve kijön abarlangjából egy jó kis téli alvás után!
Jó kedve van tele van férfiassággal és nagyon vágyik egy numerára, gondolja is az első élőlényt elkapom aztán lesz nemulass...

Sétál meglátja a sündisznót felkapja: " hol a nunid, hol a nunid forgatja körbe körbe egyre idegesebben...
A sün: medve maradj már én fiú vagyok
A medve:Mivel mondtad, mivel mondtad!
sziasztok!

tov jó mókát!

pajzs, te kis pojéngyáros, aktivizáld még magad.. majd este had kacagjak énis eme pojénokon
Tetszett mi! Na méegyett? a jókedv kedvéért!
te nagyon hülye