Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Skacok!

Lehet velem örülni. Megvan a gyönyörűűűség. :)))
Neked is elküldöm majd Króm Kíváncsi leszek milyen lesz
Oksi, köszi!
Persze elküldöm majd kb 4 MB-os az új logó
A matrica nem lesz gond Ha jól emlékszem 60Ft körül volt egy db 12x4 cm-es
A web-oldalunk meg kb 90%-os állapotban van. Még kell egy kis idő, de nemsokára kész lesz
Bocsesz elírtam: gyurkesz.fw.hu! Nem mind1!
Ez még nem hivatalos oldal, inkább csak kép és némi videok gyűjteménye!
http://gyurkesz.uw.hu
De készülőben van egy igazi R6Klub honlap is!
Hi mindenki. Nekem is kellene nagy felbontásban a "hivatalos" klub embléma. Króm matricából fogom megcsináltatni dekorossal. A tuning fórumon zsibbasztom a kawásokat kipuff ügyben
Elkészült már a weboldal, mert még nem jutottam odáig a fórum olvasásában.
Gabor6: el tudod küldeni a logót kékben nagy felbontásban? Vagy töltsd fel ide, az is jó! Kell az oldalra!
Jó volt, csak többet várt az ember!
Mint új tag egy pár (4-5 db) matricára természetesen én is igényt tartok. Meg persze vállalom, hogy a klubot az itteni (győri) Yamaha kereskedőnél népszerűsítem.
Sziasztok!

Gyurkesz: A fletlit mi is terveztük az asszonnyal, de hogy ilyen a véleményed, már nem sajnálom, hogy kihagytuk. Nekem egyébként a Fleet of flames jobban tetszett, mint a Lord os the dance.
persze
színben
Dtom: lehet még csináltatni matricát ott ahol csináltattad Mert egy páran jelezték, hogy még kéne Én most tervezem át a logo-t nagyobb felbontásban és több szíben
Sisco figyelmeztetett minket,hogy Martonvásárnál mérnek.Minket nem állítottak meg ,Ő jött hátul azt mutatta amikor utolért,hogy őt megállitották.Többet nem tudok.
Hát jobbra számítottam! Az előző jobb volt! Itt túl sok volt a felesleges betét (énekelt egy faszi, balet jellegű táncok), és kevés a sztepp! Ráadásúl összefüggéstelen, nem volt egy jó történet, mint a Lord of the Dance-ben! Azért baromi látványos volt!
Flatley-ztél És milyen volt
Azért nagyon nem sajnáltatom magam! Nem tudtam menni, mert egész nap aludtam! Tegnap éjfélig kint voltam a Flatley-n!
Grat Akkor az tényleg jó kis gurulás lehetett
Már megint mit csinált Sisco
Az király lehetett! (ez azért, hogy nem mentem!) Mi volt Siscoval?
Én nem voltam motorozni
A többiek elmentek már reggel Sisco meg utánuk kor délután
Na sziasztok!
Én hazaértem.
Nagyon jó kis gurulás volt! Csak Pest határáig esett onnantól sehol.Balatonon meg ezerrel sütött a nap.Utvonal :Bp-Székesfehérvár(811)-Veszprém(8)-B.füred-Tihany előtt kaja,strandolás bőrruhában...-Tihany ,komp -Szántod-Velencei tó(7)-Bp.
Milán Veszprémnél vette észre,hogy elhagyta a telefonját ő visszafordult.Sisco ,pedig a Velencei tónál csatlakozott.
Aki nem jött el az sajnálhatja!
Ui.:Sisco:meg is büntettek a rendőrők?
oksa