Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zozoEddig még nem mentem a mocival. Erre a hétvégére terveztünk a haverokkal valami laza gurulást. Bizom benne, hogy jó idő lesz. Valszeg lemegyünk Soltvadkertre, jó ott a fagyi. Visszafelé benézünk a kecskeméti gokartpályára. Szeretünk oda átjárni jókat lehet borigatni elég jól tapad. És persze olcsó is.
Ennyi!
Erre össze kell hivni az R6-os tanácsott egy sörözöben a sanci elnökletével és ott megvitatni az óvásodat
Pedig Ő volt a hibás, én 2.03 körül mentem! Szerintem!
na:
Neked volna gyorsabban menni nem a másikat okolni, hogy rosszul méri az időt
Ja és azt nem is mondtam, hogy lefelékerekítettem
Talán mert dolgozik vagy nem
Időmérés?? Olyan szar időt mértél vazze!
Hol a sanci? mi nem ír
Ez azért nem olyan nagy feladat hogy ne tud megcsinálni szélben esőben pedig minden sokkal egyszerűbb
Az meg a másik, hogy időt mérjek és fényképezzek is egyszerre
Kérdeztem ma az egyik ügyfelem aki mágnes matricákat gyárt lehet csinálok egy levehető feliratot az oldalára.
A fényképésszel nem volt semmi baj csak a géped rossz Canon ki vesz manapság ilyet, a jó kis Pajtás kellett volna
Ne báncsd má még remeg a keze majd elmulik
Tisztára mint egy Superbike team
Fakem, a fele tök homály, én meg tanulás helyett a TE képeidet hozom helyre!
Na mindjá jön még pár!
Csinálok az autó elejébe középre egy kisseb csörlönek egy helyet van egy pici warm csörlöm annak csinálok egy mobil felfogatást és könnyebb lesz a mocikat le és fel rakni akár egy ember is megtudja igy csinálni majd.
Igen ez lehet ez a megoldás a képek ügyében
Ja lehet, túl drága volt az a fékcső
Azt má csak pénzé aggya
Na egyelőre ennyi, még van pár, de ezek a legjobbak! Majd az oladlon fent lesznek!
Gyurkesz ennél sokkal több képet készítettem, hol van a többi
Nem az ajtó nehéz a csapat fiú része túl tápszeres A tanyán ketten nyitottukle