Már néztem. Tavaly fel is hívtam őket. Ide tényleg el kéne menni, bár úgy lenne jó, ha hoznál te is motort! De végül is elég egy is.
Az itt van Komlón azért kicsit erős. Mármint az itt. (kb 200 km)
De egyszer biztos elmegyek.
sziasztok!
2003 as R1 pályázni nem érdekel valakit? amerikai,szal forgalmi nuku, r4es olajcsere után,akra dob,fém fékcsövek,pálya gumi és idom van rajta.csak összeraktuk, de pályára nem vittük idő hiányában...
Szia Tomi!Légyszives utána tudnál nekem járni ,hogy a 2007"PW 50 gyerek cross mociban hol van folytás! A haverom kisfia kimotorozta és szólt hogy vegyem ki Remélem meg tudod mondani!Előre is köszi!
persze a fekete az fentmarad és ez amit átalakitottam ez rámegy.. azt nem tudom hogy ez eredeti e de szerintem az ... annyi hogy a feketéböl a lámparészt lecsapom igényesen enyni az egész
gyakorlatilag ugy értem hogy amit átalakitottam felmegy a fekete idomhoz amin az aksi van meg az elektronics nah abbol ki a lámpát meg arrol lecsapni a lámpa körüli részt enyni a megoldás...
üdv elfér az aksi meg az ilyenek csak a lámpát kell kivenni meg abbol kell lecsapni ami a lámpát körbe veszi nekem már le vol farigcsálva igy nem sajnálom a lámpa körüli részt lecsapni
Az eredeti alj"az lekerülne.Mert van egy komplett undertailhoz való alj" amit még a kis digó kreállt akitől származik a moci,csak az undertail nem nagyon esztétikus hozzá azért kellene "megfaragniszobrászkodni"kicsit.
Bámulatos elme! Aha valahogy így!.......................Csak az nem vakolathoz ,hanem gipszkarton találkozási pontokhoz való Jöhet a szám!/ja ha természetesen ez a szobrászkodás megoldható!/
Az itt van Komlón azért kicsit erős. Mármint az itt. (kb 200 km)
De egyszer biztos elmegyek.
És ez itt van Komlón. Hát bazz, na ide el kellene mennünk! Beszarás, milen faszának tűnik!
http://www.sportmotor.hu/motor...
:)
miaz ára a mocinak?
képet tudnál felrakni?
attila
2003 as R1 pályázni nem érdekel valakit? amerikai,szal forgalmi nuku, r4es olajcsere után,akra dob,fém fékcsövek,pálya gumi és idom van rajta.csak összeraktuk, de pályára nem vittük idő hiányában...