G!
Először is boldog névnapot, vendégem vagy egy pohár vízre.
Nem megyek ilyen időben, jelenleg nálam havas eső van. Tartós 15 fok alatt nem megyek sehova. Még ha aznap süt is a nap az aszfalt biztos koszos, vizes és főleg hideg lesz. Már lemondtam a regisztrációt, és jelentkeztem jövő hét péntekre (3-a), a délutáni csoportba. De ott már csak az utcai brigádban volt hely, a licenszesek már fullra teli vannak, úh majd megint kerülgetem a túramotorosokat.
Ki ez a meleg ezeken a krosszos képeken, magadról tegyél fel baszod! Krosszozni nem megyek 26-án, de kajálni mehetünk, ha már hétvégén bepunnyadtál.
A csík azért van ott, mert ez egy meleg verseny volt! Egyedül Ő volt felöltözve, a többiek mind meztelen motoroztak! De lehet Zemának ez vonzóbb mint a ring.
Zema:
Csütörtökön állítólag nem lesz túl jó idő! Így is megyünk a Ringre?
Ha nem, akkor helyette elmehetünk krosszozni valahova!
Te mit mondasz?
Vagy már beindult a tavasz a meleg bárban?
Vagy hogy?
üdv. szerintem ugyanaz a 98-01 karbilya nem tudom miért nem ugy hirdettem hogy 98-01 köztibe pedig valószínű hogy ugyanaz , talán a váltójuk egy picit más a 98-99-nek bár lehet hülyeséget írok. vannak itt a fórumban akik vágják ezt a témát valakit kérdezz meg tényleg nem akarok hülyeséget írni, és sajnos azt sem tudom hogy mennyit változtat a motor teljesítményén a fúvókaszett csere mert nem én használtam , ha én használtam volna tudnék véleményt nyilvánítani de így sajnos nem , csak kivan szedve a motorból és eladó. bocs hogy nem tudtam segíteni, itt a fórumosok biztos tudnak ha rákérdezel ! üdv!
szerintem abba is jo,hogymit dob?hat ha motor is rendben van akkot vmit,de ha porlasztot beallitani ,tisztitani,kell akkor többet.de 1siktolatyus porlasztoval jobban jarsz,csak ritka mind a feher hollo,es nem olcso(+legszürö+kipuffogo)
amugy a porlasztosoknak az volt a rossz hogy nem kaptak soha eleg levegöt
Váci vagyok, Gödön a műhely van (bár mióta "megnyitottunk" második otthonom). balage-ről tudom ki, az túlzás, hogy ismerem, gurultuk együtt néha Jól biztosított anno a motoros túrákon - a régi szép idők... (asszem föl is töltöm a "Badacsonyi" és "Tokaji túrák" videóját a lapunkra )
Te azért mész csütörtökön?