Nincs jól, elsodorta (már megint) egy teherautó bringázás közben. (ami valljuk be hogy sz&rabb, mintha egy bringázó sodorta volna el teherautózás közben )
Nem lett "baj" belőle, de nem használ a dolgozónak az ilyesmi.
Ráadásul fáj a térde már jó ideje, mert megfázott buszvezetés közben, ha nem javul akkor lehet hogy meg is kell műteni. Ezek miatt a Hondát is el fogja adni és végleg szögre akasztja a sisakot.
Elég jók, kaptam már asztali fúrógépet is külföldről, ingyen szállítással.
Ezt a fűrészt a szomszédom hozta át hogy "kell neked vagy dobjam ki a szemétbe?" (tedd le, majd megnézem)
A Simsont apám látta meg a hátsó szomszédjánál a napokban hogy kikerült a garázsból a kert közepére, és megkérdezte hogy:
-Gabi, csak nem motort vettél? Te is vénségedre marhulsz meg?
-Ááá, már régen. Megvan mindene, csak ki lett véve a blokkja hogy egy haver megnézi mert nehezen indult, de aztán annyiban maradt az egész.
-És mi lesz vele? Megy a szemétbe?
-Olyasmi, én nem sz&rakodok már vele. Veszek egy choppert.......vagy egy robogót
-Akkor még ne dobd ki, szólok a fiamnak
Ha holnap otthon lesz akkor elmegyek megnézni.
Nem lett "baj" belőle, de nem használ a dolgozónak az ilyesmi.
Ráadásul fáj a térde már jó ideje, mert megfázott buszvezetés közben, ha nem javul akkor lehet hogy meg is kell műteni. Ezek miatt a Hondát is el fogja adni és végleg szögre akasztja a sisakot.
http://kutyubazar.hu/autoapola...
Eltunt ? korozni kellene
Az ekezeteket kepzeljetek oda mert valamiert nem megy
Ezt a fűrészt a szomszédom hozta át hogy "kell neked vagy dobjam ki a szemétbe?" (tedd le, majd megnézem)
A Simsont apám látta meg a hátsó szomszédjánál a napokban hogy kikerült a garázsból a kert közepére, és megkérdezte hogy:
-Gabi, csak nem motort vettél? Te is vénségedre marhulsz meg?
-Ááá, már régen. Megvan mindene, csak ki lett véve a blokkja hogy egy haver megnézi mert nehezen indult, de aztán annyiban maradt az egész.
-És mi lesz vele? Megy a szemétbe?
-Olyasmi, én nem sz&rakodok már vele. Veszek egy choppert.......vagy egy robogót
-Akkor még ne dobd ki, szólok a fiamnak
Ha holnap otthon lesz akkor elmegyek megnézni.