Érdekes hogy mikor ezeket először megláttam mennyire nem tetszettek. (a Tánderészhez és az elődökhöz képest) Aztán a mai szemmel nézve tök jól néz ki a mai földönkívüli hülyeformájúakhoz képest. Lehet nálam el kell telnie 15-20 évnek ahhoz hogy valami megüsse a tetszési indexemet. (a nejemnek milyen mákja van hogy így 40 évesen Gemma Teller stílusban jobban tetszik mint eddig bármikor . )
Korai R1 est?Azokat már széthajtották Szerintem gyengébbek mint a régebbi sportmotorok,azokban még volt anyag.Az r1 esböl kispórolták az anyagot,hogy könnyü legyen.Egy karton dobozos sörben több fém van mint az R1 blokkjában
Bocs, de páran kerestek már ezzel hogy "ugye az YZF750 ugyanakkora mint az 1000exup?" másrészt csövi FZR750-e és az FZR1000 méretre teljesen megegyezik. Szóval lehet hogy nem írtam hülyeséget.
Jó dolog, én nagyon szeretem. (gondolkodtam is rajta hogy veszek egyet)
Nagyobb (méretre) mint a 600-as és jobban is megy, az ezresnél viszont kisebb. Jó állapotút már nagyon nehéz találni és azokat nem is adják olcsón, általában külföldről behozottban láttam néha.
Isten éltessen sokáig Fegya!
http://www.totalmotorcycle.com...
sztem is jó kis gép, bár inkább 20 éve izgatott volna most inkább egy korai R1-et keresnék.
Nagyobb (méretre) mint a 600-as és jobban is megy, az ezresnél viszont kisebb. Jó állapotút már nagyon nehéz találni és azokat nem is adják olcsón, általában külföldről behozottban láttam néha.