Na lassan összeáll a gép. Azért van megjelenése ez egy igazi nagy vas. Már csak a textiles gyújtó kábeleket várom hozzá meg csatos tanksapkát. Ami most van rajta én csináltam, szerintem pedig nem olyan rossz...
Mikor belemész 120-al egy (szemre) kis kátyúba az úton, ennek az 5x-ét kapja... de épp arra gondoltam, ha le akar szakadni, ott tegye, a szerviz aknán ne a 6-oson, mikor megyünk karácsonykor haza a családdal...
ui: ezzel meg is válaszoltam: 25-én lefelé, pár nap múlva haza (még nincs pontos dátum, de 31 előtt)
Nekem a pözsón 13-ban mikor megvettem, november végén volt műszakin. (a futóműpadot én is ilyen szemmel néztem ) Aztán pár héttel később törött el mindkét első rugó és szakadt össze az eleje a parkolóban.
Biztos véletlen egybeesés.
Megvan a műszakim is, autóra, 18-án lejárt Szerencsére nem kellett csinálni vele semmit, elmentem, átmérték, 26 pengő lesz, oszt' jónapot.
Az a futómű nyúzó pad kegyetlen, azt hittem, letépi az autó kerekét
ui: ezzel meg is válaszoltam: 25-én lefelé, pár nap múlva haza (még nincs pontos dátum, de 31 előtt)
Biztos véletlen egybeesés.
Az a futómű nyúzó pad kegyetlen, azt hittem, letépi az autó kerekét
http://youtu.be/lKwhPeQ0lSg
De amíg az ebayen pl. Yamaha xj600-hoz már 20 euroért is van bontott, a tdm-hez egy rohadt darab sincs. (850-hez sem)