Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Játékmotor.
szerintem egy ETZ-t vett
Direkt szórakozik velünk. Csak egy játékmotort vett az unokájának.
öcsög postást várom reggel óta de baszik jönni a nyomikulcsal már rég készlennék. Tegnap elmentem vettem O gyűrűket a csövek csatlakozóihoz.
Ennyit nem szerelték összesen az eltelt 29 évben.
Persze gyakorlatilag nem kellett volna csinálni vele semmit mert szinte ugyanazok a betétek mentek vissza de azért elqrtam vele 2 napot hogy biztos legyen.
Én belevittem a kreativitásomat és túl jól akartam szelephézagolni és emiatt (aztán este meg már a nemfigyelés miatt) szét kellett szedni egy párszor sanya hfejét. (de már csak a sapka kell rá)
Ez csak nálunk különleges
http://www.sport-touring.net/f...
Csak pár a sok közül:
- " I have about 216,000kms on my 2004 FJR1300 . I didn't really mean to put that many on it. It was done by accident." (kb. 216e kméter van az FJR1300-ban, nem tudom hogy mennyit menne el, baleset miatt "lett vége")
- " 1986 Concours ZG1000, 337,000 miles, retired due to running into a mess of used cooking oil dumped on the road by overturned drums in the back of a truck. (86-os GTR 1000, 337e mérföldnél lett "nyugdíjazva" egy felborult használt sütőolajat szállító teherautó miatt ami beszennyezte az utat az olajjal )
2000 Concours ZG1000 214,000 miles, sold to purchase my third Concours a 2006 it's just a baby with 69,000miles. ( 2000 GTR 214e mérfölddel, eladva az én 2006-os GTR-em vásárlása miatt, ez még kisbaba a 69e mérföldjével)
1978 BMW R100RS 122,000 miles, sold to purchase a later model BMW." (78-as BMW R100RS 122e mérfölddel, eladva újabb BMW vásárlása miatt)
- "Just a little over 251,000 miles on my '04 CBR 600 F4i.... it's the only bike I've ever had so nothing else to compare to, lol. Not exactly a touring bike by any means, but I make do with what I have, lol. Bought it brand new on Oct 17th, 2004 with 3 miles on the clock.... she's been a good one alright! Still runs like brand new, doesn't burn or leak any oil" (épp egy kicsit túl a 251e mérföldön a 2004-es CBR600F4i-men.......ez az első motorom így nincs mihez hasonlítanom, . Nem kimondottan túramotor de arra használom amire épp kell, . Újonnan vettem 2004 okt.17-én 3 mérfölddel az órájában....jó választás volt az biztos!Még mindig úgy megy mint az új, nem eszi és folyatja az olajat.)
A legjobb a keretben: "Négy hónap börtön rendszám nélküli motorozásért" - kész vicc úgy, ahogy van.
A fekát többx elkapták garázdaságért, mégse csukták le, 260 óra közmunka, most meg szintén felfüggesztett... vagyis SEMMI.
Te vagy én 100ezreket fizetnénk ezért
jópofa srácok, a 20-24 éves elavult rendőrmotorokat (500 ekm ++) még negyed milláért akarják eladni, hiányosan, szétütve, papírok nélkül...
nekem másodikra sikerült
Sziasztok
Szerintem is.
Tegyèl kèpet fel.Milyen?
mutasd
höhöhöhö ideje volt

http://hegylakok.hu/2016/09/mi...
Most raktam össze kb. hatodszor azt a kiqrt vezérlést. Most lett jó.
ez akart lenni :D