Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd valamikor iszunk egy kv-t! az a lényeg,hogy te elégedett legyél vele!
Sajnos gondoltam erre is annak idején. De a régiekkel el tudsz menni az eredetre sztem.
Volt vele gond,de szó nélkül ingyen javították. Exup bovden csere,ram air csappantyú bovden csere,injektor O gyűrű csere+ beállítás(szinkron).

Friss szervizzel adták át,Repsol sintetico olaj,gyári légszűrő,hiflo olajszűrő,fagyálló,és fékolaj,telóolaj csere,+ 4 új gyertya. Ezek az árban benne,és csak így van rá gari. Remélem bejön hosszabb távon is. Nagyon jó futómű,fék,és nagyon dinamikus motor. Tetszik.

Nagyon örülök neki.
Sziasztok
Megmértem az új trafókat, valóban döglött az egyik szekunder oldala. (tartógyártás felfüggesztve)
Sok balesetmentest Sanya! Hogy-hogy már ki is használtad?
gratula sok kellemes kilómétertt
Laciék elvitték az Omikát.
Nincs normális kép a motorról,de felteszem ami van. Jól áll neki a távolság,kicsit viseletes,de szeretem. 1év garancia van rá,amit már ki is használtam.

2002-es,13300km,de az lehet pályán,de még az sem biztos. Megvannak az összes olasz vizsgapapírok,és a km rögzítve van azon is.

Ma látta Laci a motort,és a hangját is hallotta.
Most jöttünk meg,kicsit főzöcskéltünk Vicus munkatársnőjénél,tök jó volt.
Nem is tudod mit beszéltünk,és ne ülj fel Józsi hülyeségének.
Ideje volt már benézni a fórumra.
Mit mondtam én??? Soha nem beszélnék így veletek!
Én is voltam,de csak egy laza 25 km.ert.Hazajöttem,beálitottam a láncfeszességet és befujtam olajsprével.Miota megvan a transalp még nem fujtam a láncot
elindultam hogy megyek 1 laza 30ast abból lett egy 110es :D
Fel kell tenni az utolsó w7-et és letiltani az összes frissítést a picsába.
mert megérdemled