Volt vele gond,de szó nélkül ingyen javították. Exup bovden csere,ram air csappantyú bovden csere,injektor O gyűrű csere+ beállítás(szinkron).
Friss szervizzel adták át,Repsol sintetico olaj,gyári légszűrő,hiflo olajszűrő,fagyálló,és fékolaj,telóolaj csere,+ 4 új gyertya. Ezek az árban benne,és csak így van rá gari. Remélem bejön hosszabb távon is. Nagyon jó futómű,fék,és nagyon dinamikus motor. Tetszik.
Nincs normális kép a motorról,de felteszem ami van. Jól áll neki a távolság,kicsit viseletes,de szeretem. 1év garancia van rá,amit már ki is használtam.
2002-es,13300km,de az lehet pályán,de még az sem biztos. Megvannak az összes olasz vizsgapapírok,és a km rögzítve van azon is.
Én is voltam,de csak egy laza 25 km.ert.Hazajöttem,beálitottam a láncfeszességet és befujtam olajsprével.Miota megvan a transalp még nem fujtam a láncot
Friss szervizzel adták át,Repsol sintetico olaj,gyári légszűrő,hiflo olajszűrő,fagyálló,és fékolaj,telóolaj csere,+ 4 új gyertya. Ezek az árban benne,és csak így van rá gari. Remélem bejön hosszabb távon is. Nagyon jó futómű,fék,és nagyon dinamikus motor. Tetszik.
Nagyon örülök neki.
2002-es,13300km,de az lehet pályán,de még az sem biztos. Megvannak az összes olasz vizsgapapírok,és a km rögzítve van azon is.
Ma látta Laci a motort,és a hangját is hallotta.
http://toochee.reblog.hu/miszt...