Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az első hajtómű IG,akkor a HG lánc leeshet,ha keresztben használod.
A hátsó lánckerék sima HG. De itt írják,lehet használni sima lánccal is.

http://ebike.hu/gyik/hasznalha...
Szia Sanyi! Szóval a bringán nem egyformák a fogak és a lánc belül ki van süllyesztve gondolom ezért IG lánc a neve...
van a lámpa hátán 2 scavar 1ik fel le a másik oldalra vagy a hátán és alatta 1-1
És milyen úton-módon?
Ez a link nem megy vagy valami rossz...
[vd-vm id=111389739]
Milyen jó kis helikopter ez...
[vd-vm id=111389739]
Lehet állítani.
Urak!

A refin lehet állítani oldalirányba? A fényerejével-hatótávjával meg vagyok elégedve, avval, hogy a szembejövőnek a sávját világítja, avval kevésbé :D
Saynikám hétvége volt jó idő mindenki a szabadba telken itt ott és pihen
Nem volt ma sem nagy forgalom itt. Lassan már benézni sem érdemes. Kár ezért a társaságért,feloszlani látszik.
Akkor minden oké.
Azt azzal nem tudom befolyásolni ! Akkor csak a henger feletti tér változott volna ! A képen a megoldás ! Megmértem midnenhol a szelephézagot, egy helyen nem volt olyan lapka amit be tudtam volna rakni ! Onnan szedtem ki ezt , valoszinu kicsuszott a helyéröl és mellé esett igy egy jo nagyot rávvert a szelep vége ! de most már össze is raktam és olyan mint volt hálistennek !
Egész álló nap munka volt a kisháznál. Apáca rácsot raktunk a terasz feletti féltető két oldalára. Nagyon tuti lett,tényleg szépen néz ki. Főzött a Vicus bográcsban lecsót,az meg maga a csoda volt. Reggel 9-kor indultunk itthonról,most érkeztünk haza. Jól elfáradtunk,de megérte!
Raktál új hengerfej tömítést is,attól lehet más a hézag mint előtte.
Na ma leszedtem megint a fedelet meg méregettem a hézagokat de van olyan ahol alig van hézag van ahol meg 0.20 as belemegy bőven ! de nem löttyen egyik fémkupakocska sem ne mtudom hogy hivják , ugyhogymég nem szedtem le a vezérmütengelyeket sem meg a láncot sem amig ne mgyőződök meg róla hogy hol meg mi lehet a baja neki hogy ciripel !Írjam össze a hézagokat és megprobáljam kicserélgetni ? Van ahol a 0.10 es lap közé se megy a hézagnak szóvalvanahol nincsen hézag sem csak azt nem értem hogy hogyan lehet ez mivel ne mcseréltem meg a tengelyeket sem , mitöl mehetett el a szelep hézag ?
Jó reggelt srácok!
neked is Sanya
Jó éjt!