Azt azzal nem tudom befolyásolni ! Akkor csak a henger feletti tér változott volna ! A képen a megoldás ! Megmértem midnenhol a szelephézagot, egy helyen nem volt olyan lapka amit be tudtam volna rakni ! Onnan szedtem ki ezt , valoszinu kicsuszott a helyéröl és mellé esett igy egy jo nagyot rávvert a szelep vége ! de most már össze is raktam és olyan mint volt hálistennek !
Egész álló nap munka volt a kisháznál. Apáca rácsot raktunk a terasz feletti féltető két oldalára. Nagyon tuti lett,tényleg szépen néz ki. Főzött a Vicus bográcsban lecsót,az meg maga a csoda volt. Reggel 9-kor indultunk itthonról,most érkeztünk haza. Jól elfáradtunk,de megérte!
Na ma leszedtem megint a fedelet meg méregettem a hézagokat de van olyan ahol alig van hézag van ahol meg 0.20 as belemegy bőven ! de nem löttyen egyik fémkupakocska sem ne mtudom hogy hivják , ugyhogymég nem szedtem le a vezérmütengelyeket sem meg a láncot sem amig ne mgyőződök meg róla hogy hol meg mi lehet a baja neki hogy ciripel !Írjam össze a hézagokat és megprobáljam kicserélgetni ? Van ahol a 0.10 es lap közé se megy a hézagnak szóvalvanahol nincsen hézag sem csak azt nem értem hogy hogyan lehet ez mivel ne mcseréltem meg a tengelyeket sem , mitöl mehetett el a szelep hézag ?
http://li-ion.unas.hu/Banner-P...