Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot mindenkinek

Valami elérhetőséget, ha az adatlapodon jeleznéd!
Hali
Sikerült elküldeni a tartályt tegnap?
Feribának ment mail.Küldtem már korábban,de visszajött hogy "Új jelszót cserél" megint Feribá ,de jó lett a kormány ilyenre gondoltam

Jó reggelt!
Jó reggelt.
fejidom 10e igen minden a 2-t eladó bontom a fzr-t
Hali

Eladnád mind a 2-t?
Érdekelne
A fejidom is eladó : ára?
BMW kell-kell-kell
Ez konkrétan a kollégám volt így első kézből tudom. Inkább beleborította a szerelvényt az árokba csak hogy elkerülje hogy frontálisan telibe nyomja a pözsót, mikor látta hogy a barom jön át a szemben lévő sávba.
Sajnos még így sem sikerült elkerülni a tragédiát, pedig "csak" a tréler bal hátsó kerekébe csapódott be a pözsó.
Persze itt sem a kamionos halt meg.
Sziasztok
Román kamionos munkában(nem minden román ilyen csak 99,99% a)
http://youtu.be/2RcyuMwAgIg
Szinte. Ha 40 tonnával hajt az ember, ne legyen figyelmetlen.
Persze most se a kamionos halt meg....
Biztos szándékos volt.
2 db is van
Aki szerint ez így van az nem ismer kamionosokat-eleget.
Az X6-os tulajt meg ne tévesszük össze a kishámas tulajjal.
Az egyik megölt egy srácot a minap itt a közelben, áttételesen ismertük a fiatalokat
Aki szerint a kamionosok nem taplók, az nem közlekedik az úton - eleget.
Bár a tapló nem jó szó - eccerűen csak úgy közlekedik a legtöbb, mint ha egyedül lenne az úton.

ui: az általánosítással mi a baj? a BMW-sek bunkók
Láthatod a gps-nél, hogy oldalról, nem hirtelen feszitve szépen lejön.
Jónak tűnik, de hogy jön le? mert ha mindig úgy kell lefeszegetni, ha kiszállok a kocsiból, akkor alma...
Egyébként ez kb. ugyanúgy értelmetlen általánosítás mint hogy a BMW-sek bunkók.
A cégnél is van olyan aki sz&rik mindenre-mindenkire és még munkásruhában sem ülnék be a fülkéjébe mert talán még patkány is van bent de olyan is aki rendszeresen takarítja az autót együttműködik a forgalom többi résztvevőjével.
Embere válogatja.
Hát ezt nem értem
Ha ezeket a vidiket megnéznéd akkor láthatnád hogy ez a srác pont az igénytelenséget és a taplóságot próbálja meg eloszlatni az "időre megyek-sz&rok mindenkire" gondolkodású sofőrök fejéből. (ha kamionoznák akkor én is így csinálnám ahogy ő, így lenne értelme)
Rengeteg mindent elmagyaráz a srác és nagyon hasznos és okos dolgok.
ilyennel