Na ,ma lezárult a táppénzem,doki megdicsért hogy milyen szépen meggyógyult a karom műtét nélkül,és nekem volt igazam hogy nem kértem a műtétet.Egy traumatológustól ez nem semmi.Holnap meló lenne,csak annyi szabadságom van hogy egyelőre most már azon leszek.Majd még az idén szeretnék egyet kerülni a BMW-vel is.
Köszönöm 😊Egyedül rakni nagy szívás de olyan árakat mondtak, hogy muszáj valahogy megcsinálni. 😁 Egyébként tetszik az építőipar tetőt is én cseréltem, nyílászárókat is... Glettelni meg szinezni jönnek szakemberek azt egyszerre kell gyorsan az egész felületet.
A "pályázós hobbimotor" alatt azt értsd hogy egy forgalomból kivont, átépített `92-es 3LH motorról van szó, amit pályán használtak, de én visszaállítom (amennyire lehetséges) eredeti állapotába és használni fogom utcai forgalomban. A pályázás sosem vonzott.
Gondoltam ilyesmire egyébként legfeljebb a legmagasabb tető léc deszkához lehetne de oda is szabtam be a nikecellt. Meg aztán állandóan fel le, méretet venni, vágni, beprobálni, beragsztózni helyére illeszteni...
Ne mondd már, hogy te nem másztál függőleges sziklafalon, mint tomkrúz! 😅
Mindig a legmagasabb ponthoz kell kötni, amit elérsz, és akkor nem tucc lezuhanni... esetedben a gerinc vége. A lemez alatt kidugsz egy kötöződrót hurkot, az is megtart. Jobb az ilyet komolyan venni, mert öreg csont má' nem úgy gyógyul ☹️
...amúgy van egy ilyesmi cuccom, hozzá 10 m műanyag kötél + fékező, ha mondtad volna, mire készülsz, felvittem volna neked szívesen (mikor mentem a gyerekhez) Mostanában nem tervezem felmászni semmire, utoljára a nyáron kellett, mikor a 14 m-es tuját kivettem. https://shop8.onlinestoresoutl...
Akkor nem kell érettségi ha csatlakozol egy önkéntes egylethez. Nem hiszem hogy eljutok a vitéz titulusig azért évekig sokat kell tenni. 9,6m a legmagasabb nem kocsi létra amire felmehetnek.
Valami sulit el kellett végezni hozzá? Én arra a nagy létrára tuti nem mernék felmenni. Szigetelem a házat 6m magasra kell felmennem létrán de majd beszarok olyan tériszonyom van. 😁
Mindig a legmagasabb ponthoz kell kötni, amit elérsz, és akkor nem tucc lezuhanni... esetedben a gerinc vége. A lemez alatt kidugsz egy kötöződrót hurkot, az is megtart. Jobb az ilyet komolyan venni, mert öreg csont má' nem úgy gyógyul ☹️
https://shop8.onlinestoresoutl...