Ja, miután megérkeztünk a szállásra, lepakoltunk, és felmentünk ehhez a kb. 10 km-re lévő szép kis víztározóhoz - de a nevére nem emléxem. Ha nagyon felbosszant, visszakeresem a bookingos foglalásból, vagy az utitervből...
Mindenesete azt savallom, hogy az idén csak a nagy lófax végére jutottunk el, máshova nem nagyon és olaszba nem is megyünk mostanában, mert ott megint buziskodnak a betegséggel (szaporodik náluk kurvára)
Ja, de én nem emlékeztem volna... vagy 5 pont ilyen képem van még más helyekről, évekből... Az egyik könnyű csak, amin 4 motor van vagy 3 hajléktalan migráns, amint megy pizzát enni
Az egyébként egy jó év volt: Glockner, Dubrovnik veletek, nekem a kettő közt Grado, utána Ausztria wellness, meg stb...
Mindenesete azt savallom, hogy az idén csak a nagy lófax végére jutottunk el, máshova nem nagyon és olaszba nem is megyünk mostanában, mert ott megint buziskodnak a betegséggel (szaporodik náluk kurvára)
Az egyébként egy jó év volt: Glockner, Dubrovnik veletek, nekem a kettő közt Grado, utána Ausztria wellness, meg stb...