Rosszul csinálta,először le kellett volna oldani vagy vágni a főernyőt,aztán nyitni a tartalékot,apáméknak annak idején ezért volt egy borotvaéles kés a hasernyő tetején.Kurva szerencséje volt hogy a két ernyő nem gabalyodott egymásba,mert akkor szevasz,lepottyan.Mesélte apám,egyszer az egyiknek összegabalyodott fenn,az oktató meg lentről üvöltötte2vágd le,vágd le!"Volt köztük egy lány is,az simán ledobta a főernyőt és nyitotta a tartalékot,nem volt ijedős.
Küzdött, küzdött, de a végén csak sikerült átejteni a rongyot, de ahogy letette az ok volt, mondjuk ha háttal beleáll az egyik oszlopba, vagy megkutyáztatja a lejtőn a cucc, akkor még érdekesebb lett volna.
Nem lehetetlen ez.
Ilyened van (bár az emissziós értékei még kérdésesek ) és Toscana sincs olyan messze, bár a mindennapokban ott még nem oldották fel a tripla szájmaszk+mélytengeri búvár dresszkódot az utcán.
Nem éreztem fontosnak. Akkoriban jó orvos volt, aztán átvette a helyét a férje. (kb. 8-9 éve jártam ott utoljára és nem is tervezem menni, csak majd jogsit hosszabbítani)
Én oda gondoltam motorral, mert még csak ott nem voltam - de lehet Isztria is, ne legyen túl messze (mint pl. Dubrovnik )
...de most ne zavarj, épp fotókról kell egy kapcsolást visszafejtenem, és nem egyértelműek az ellenállás színkódok de sebaj, úgyse lehet ebben a getymó időben semmit csinálni
Ha emléxel, így meg én hordtam mindig. Sisakhálóval lekötve tök stabil. Az oldal idomhoz nehéz az 1000-esen odahúzatni bármit is, mert az eleve nem merev. Már egy gumipók is benyomja, ha jobban meghúzod, akkor meg törik.
http://youtu.be/2xughC9wlNo
Ilyened van (bár az emissziós értékei még kérdésesek ) és Toscana sincs olyan messze, bár a mindennapokban ott még nem oldották fel a tripla szájmaszk+mélytengeri búvár dresszkódot az utcán.
...de most ne zavarj, épp fotókról kell egy kapcsolást visszafejtenem, és nem egyértelműek az ellenállás színkódok de sebaj, úgyse lehet ebben a getymó időben semmit csinálni