Holnap át kell alakítani a keretet, mert pont nem fér bele a hcell hosszában. (szemre mind a két léc kinézett vagy 120 centinek, erre 94 centi lett a drót a rögzítés után)
Persze akár meg is mérhettem volna, mielőtt összecsavaroztam.
Az ív az a kékesen izzó-szikrázó izé, ahol olvad az anyag a pálca végén. (azaz villamos ív alakul ki a hegesztendő anyag és pálca vége között, úgy mint a villám)
Én sem tudok hegeszteni (pláne szép varratot nem, mert az egy külön szakma és iszonyat sok gyakorlat) csak két vasat összetaknyolok úgy, hogy nem jönnek szét.
pont 3x annyi teljesítményt disszipál el az ellenálláson, mint amivel vág... működik, működik, de ez nem egy elegáns megoldás, elektronikus embernek ettől feláll a szőre
3 db ilyen power ellenállás árán kap egy kapcsoló uzemű szabályzót + graetz-et Kínából, free posttal. Akkor vághat egész nap, mert így a 75 W-tól az ellenállás elmelegszik egy idő után, és 100W helyett 25W-t fogyasztana a vágó
Király
Mi a teknolodzsi az index villogtatására?
Két külön blokk és mindkettőnek leesett ugyanaz az anyja....
Persze akár meg is mérhettem volna, mielőtt összecsavaroztam.
Én sem tudok hegeszteni (pláne szép varratot nem, mert az egy külön szakma és iszonyat sok gyakorlat) csak két vasat összetaknyolok úgy, hogy nem jönnek szét.
3 db ilyen power ellenállás árán kap egy kapcsoló uzemű szabályzót + graetz-et Kínából, free posttal. Akkor vághat egész nap, mert így a 75 W-tól az ellenállás elmelegszik egy idő után, és 100W helyett 25W-t fogyasztana a vágó
http://youtu.be/bqG5I7sl8kk;feature=emb_rel_end