Az nem konyhakés hanem polisztirol vágó kés vettem én is olyat gyakorlatilag használhatatlan akkor inkább vas fűrész és lombszívó. Ez az elektromos a legjobb nincs szemét.
Szomszédban, mikor bekabátolták a házat, a srác egy közönséges hosszú konyhakéssel vágta... nem volt ilyen szép a vágás, csak majdnem de egy mozdulat volt neki. Igaz, napi 8 órában ezt csinálja
És anyagkereséssel együtt kb. 15 perc alatt kész.
Nem kell befogni, így jó ahogy csinálják. (természetesen egyedül dolgozom)
Azaz lemérem a darabot, berajzolom a vágás vonalát, majd a vonalra teszem a drótot és bekapcsolom a trafót. (nekem inverteres van, az egyenáramú, de az tökmindegy)
Vízszintes asztalon a vágás a gravitáció miatt tökéletesen derékszögű lesz.
Mert mint saját magad is láthattad személyesen azért vigyázva volt van rá. De most vennem kell 1 jobbos sárvédő 2 első ajtó meg majd 1 csomi ajtót is. A tipikus helyeken megjött a rozsda. Alá kell még mászni kell 1 akna 1 2 dolgot megcsinálni.
Nálunk a coopba van 3 napja 20 ember lehet bent. Ajtó befelé nem működik csak ha 1 ember kijön akkor tud 1 bemenni. Megmondták egészséges embernek felesleges annak kell a krehácsol taknyol nyála folyik meg ilyenek.
Bennem azért felmerül a kérdés, hogy biztosan neked kell-e keresni a hibát. (nem lebecsülésként írom, mivel aki Izzsel nyomult azt én a fajtársamnak tekintem, csak műszakilag elég messze állnak egymástól és elég könnyű egy-két drágán javítható hibát generálni egyetlen rossz mozdulattal)
Persze szívesen segítünk ha tudunk.
Gondoltam hogy lefotózom a teljesen üres kutya és macskaeledel részleget, de aztán mégsem tettem, mert azt már kissé katasztrófa turizmusnak ítéltem meg.
Senkit sem akarok sokkolni, de most jöttem az Aldiból.
A bejáratnál elém ugrik a biztonsági őr, hogy "elnézést uram, de kis türelmet kérek. Mától egyszerre csak max. 30-an lehetnek bent az épületben" (az eladókkal együtt)
Vártam kb. 10 percet mire kijött valaki és beengedtek, bár sok értelme nem volt, mivel gyakorlatilag ki van fosztva teljesen. (mirelit cucc gyakorlatilag semmi, hús-konzerv-rizs szintén, bár túró az épp volt)
A gyógyszertárba csak ketten lehetnek egyszerre, kiírták a kézfertőtlenítő és maszk természetesen nincs (ezt mondjuk nem is akartam venni) de bolhanyakörvet kaptam a macskákra.
Az építőanyag boltban közölték, hogy most vagy holnap vigyen mindenki mindent ami kell, mert a jövő héten már semmi gari nincs arra hogy kinyithatnak. (holnap megyek még két kanyart hcell ragasztóért, aztán felőlem be is zárhatnak)
Amit látok az az, hogy eddig csak páran, de ma már tömegesen kaptak rá a népek a maszk és gumikesztyű hordására. (nemrég jött a boltba orvosi maszk, 1500Ft a 3 db és kötegszám viszik, gondolom bíznak benne hogy megy még feljebb is az árfolyama) A nejem bevallotta, hogy gondolkodott rajta hogy vegyen, de aztán (állítása szerint) nem vett. (mivel megtiltottam még napokkal ezelőtt)
Nem kell befogni, így jó ahogy csinálják. (természetesen egyedül dolgozom)
Azaz lemérem a darabot, berajzolom a vágás vonalát, majd a vonalra teszem a drótot és bekapcsolom a trafót. (nekem inverteres van, az egyenáramú, de az tökmindegy)
Vízszintes asztalon a vágás a gravitáció miatt tökéletesen derékszögű lesz.
http://youtu.be/chn6NG43wlk
Persze szívesen segítünk ha tudunk.
A bejáratnál elém ugrik a biztonsági őr, hogy "elnézést uram, de kis türelmet kérek. Mától egyszerre csak max. 30-an lehetnek bent az épületben" (az eladókkal együtt)
Vártam kb. 10 percet mire kijött valaki és beengedtek, bár sok értelme nem volt, mivel gyakorlatilag ki van fosztva teljesen. (mirelit cucc gyakorlatilag semmi, hús-konzerv-rizs szintén, bár túró az épp volt)
A gyógyszertárba csak ketten lehetnek egyszerre, kiírták a kézfertőtlenítő és maszk természetesen nincs (ezt mondjuk nem is akartam venni) de bolhanyakörvet kaptam a macskákra.
Az építőanyag boltban közölték, hogy most vagy holnap vigyen mindenki mindent ami kell, mert a jövő héten már semmi gari nincs arra hogy kinyithatnak. (holnap megyek még két kanyart hcell ragasztóért, aztán felőlem be is zárhatnak)
Amit látok az az, hogy eddig csak páran, de ma már tömegesen kaptak rá a népek a maszk és gumikesztyű hordására. (nemrég jött a boltba orvosi maszk, 1500Ft a 3 db és kötegszám viszik, gondolom bíznak benne hogy megy még feljebb is az árfolyama) A nejem bevallotta, hogy gondolkodott rajta hogy vegyen, de aztán (állítása szerint) nem vett. (mivel megtiltottam még napokkal ezelőtt)