Habár Albániát is nagyon dicsérik a szépsége miatt. Viszont az utak olyanok állítólag mint tavaly romániában. Pedig azt leszámítva nagyon jó volt ott is.
Kb 3 éve az ADR-es tartálykocsi sofőr kollégám fél évig járt pótkocsis "kisteherautóval" az USA-ban. (sérült autót-motort-alkatrészt szállított Florida környékén)
Mikor megállította a rendőr valami indexelés elfelejtése miatt, akkor forgatták vagy 10 percig az európai kamionos jogsit (ott érvénytelen, pláne munkát sem vállalhatna vele) mire a pár szavas angoltudásával elmutogatta, hogy ezzel még akár konténerszállító hajót is vezethetne a tengeren, visszaadták és további jó utat kívántak. Megesett ez többször is a fél év alatt.
Autóvezetés... már gimiben (amit ők hájszkúúl-nak hívnak ) megkapják a jogsit, ha tudnak 20 métert egyenesen menni... külön csak személyi ig. nem is létezik náluk...
A fiam európai A-B kategóriás jogsiját meg nem fogadták el, azzal ott nem vezethetett - no comment
Nem a mondanivaló (azt tudom, hogy az emberek nagy része ugyanúgy nem olvassa el a gyártói használati utasítást, ha meg a mégsem működik, akkor a gyártó a hülye és a termék a sz&r) hanem az első csávó előadásmódja, ami nálam mindent visz. (ő komolyan megpróbál értelmesnek tűnni)
A második csak egy sötét alkesz, aki minden mindegy alapon nem tudott elmenekülni a kérdés elől, hátha kialakul valami univerzális balhé.
Hmmm.....DÖNTÖTTEM!
Még egy rézbőrű is elsápadna ezt látvan...a vélhetően távolkeleti felmenőkkel rendelkező családjában a fizika és kémia oktatás érdeklődés hiányában biztos elmaradt.
Mindezek ellenére kocsit vezet...
Ha csinálnának erről egy pontos felmérést, meg lennél lepődve, hogy ez a kettő csak milyen kicsivel hülyébb, mint a nagy átlag Sőt, értelmesnek tartott barátaidat is ha kérded, biztosan lesz köztük vélemény különbség - akkor valamelyik hülye hozzá, nem?
Persze vannak, akik minden rendszerben csak a hibát látják, na az a legkönnyebb ők a leghülyébbek
Oké,oké, nem voltam motorozni sehol mert még mindig nincs idő rá. A konyha utolsó simításait csinálom, hétfőn vihetem a lapszabászatba az utolsó bútorlapot. (3-4 hétre van náluk előjegyzés)
A macska még elmenne, de a gazdik....
Mikor megállította a rendőr valami indexelés elfelejtése miatt, akkor forgatták vagy 10 percig az európai kamionos jogsit (ott érvénytelen, pláne munkát sem vállalhatna vele) mire a pár szavas angoltudásával elmutogatta, hogy ezzel még akár konténerszállító hajót is vezethetne a tengeren, visszaadták és további jó utat kívántak. Megesett ez többször is a fél év alatt.
A fiam európai A-B kategóriás jogsiját meg nem fogadták el, azzal ott nem vezethetett - no comment
A második csak egy sötét alkesz, aki minden mindegy alapon nem tudott elmenekülni a kérdés elől, hátha kialakul valami univerzális balhé.
Hmmm.....DÖNTÖTTEM!
Mindezek ellenére kocsit vezet...
Persze vannak, akik minden rendszerben csak a hibát látják, na az a legkönnyebb ők a leghülyébbek
http://youtu.be/TPhSEsGuXYA
https://www.racingline.hu/fast...
A macska még elmenne, de a gazdik....
http://youtu.be/BuAHN11mnVM
Hervai "címzetes docens" rohadna meg. Ritka genyó tanár volt!