Hátha még valaki nem ismeri:
OLVASÓI REKLAMÁCIÓ:
Tisztelt Szerkesztőség! Az önök által szerkesztett multkori keresztrejtvényük egyik meghatározása mélységesen megbotránkoztatott, amely ugy szólt, hogy a szerelem nyílása, és négy betű. Most nem írom le ezt a szót, de ez egyszerűen gusztustalan, és a jó erkölcs, valamint a jóérzésű olvasók nevében nyílvános bocsánatkérést követelek!
SZERKESZTŐSÉG VÁLASZA:
Tisztelt Püspök Úr!
Sajnáljuk, hogyha keresztrejtvényünkkel megbotránkoztattuk volna, de az Ön válasszát, amely a "PINA" szó lett volna, sajnos nem áll módunkban el fogadni! Ugyanis a meghatározás nem a "szerelem nyílása", hanem a szerelem nyilasa volt, és így a helyes megfejtés Ámor lett volna! Erre a keresztrejtvényre összesen 23568 megfejtés érkezett, ebből csupáncsak kettő(!) volt rossz válasz, az egyik az Öné, a másik az Érsek úré, ugyhogy az előbbieket figyelembe véve, ezúton üzenjük neki, hogy így az ő "SEGG" válaszát sem áll módunkban elfogadni.
Az öreg székely kapálgat a domboldalon mikor arra lesz figyelmes hogy
erekciója van. Eldobja a kapát s ordítva rohan lefelé a domboldalon az
asszonyhoz, aki épp a ház előtt mos. Az asszony csak nézi az üvöltve rohanó
urát s nem érti a dolgot.
Mire az öreg leér addigra alábbhagy a férfiasság is.
Felbőszülve teremti le az asszonyt:
- Te Margit! Ha legközelebb így lesz te egyből eredj az ágyba oszt vesd
széjjel a lábod!
Eltelik pár hét mikor az öreg ismét kapál a domboldalon. Az asszony megint
a ház előtt mos mikor látja az urát ordítva rohanni lefelé.Okulva az előző
eseten bemegy a házba és szétveti a lábát az ágyon. Beront a szobába az
öreg és felbőszülve teremti le ismét az
asszonyt.:
- Te Margit az anyád mindenit! Te itt mereszted a p*csád mikor lángol a
pajta!
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva (melyben holland motor ketyegett), amit belga sofőr vezetett, aki skót viszkit piált, és akiket japán motoron egy olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akart megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákba öltözve tajvani monitort bámulsz, és azon aggódsz, hogy a német bank által adott svájci frank alapú hiteled mikor bukik be az izraeli kormányod
Három denevér lóg a fán.
Kitalálják, hogy versenyezni fognak ki tud több vért szívni.
Elrepül az első, visszatér fél óra múlva vértől csöpögő szájjal.
Kérdezik a többiek, hogy mire jutott.
-Látjátok ott azt a sok birkát?
-Látjuk
-Na, én az összes birkának kiszívtam a vérét…
Elrepül a második, majd visszatér egy óra múlva és csöpög a szájából a vér.
-Na, mi volt?
-Látjátok ott azt a sok tehenet?
-Látjuk.
-Én az összesnek kiszívtam a vérét…
Elrepül a harmadik is.
Eltelik egy óra, kettő, három, majd csurom véresen visszatér.
-Hát te mire jutottál?
-Látjátok ott azt a nagy oszlopot?
-Látjuk.
-Na, én nem láttam…
Segítsetek!
Küldjétek tovább, hogy Magdi néni élete rendbe jöjjön, mert elmondta tegnap Vili bácsinak, hogy nem ő Bálint
apja! Ha tovább küldöd, 36 forinttal támogatod Magdi nénit, hogy el tudjon költözni egy albérletbe,mert Vili bácsi nem engedi be a lakásba! Küldd tovább ha van szíved!
Nyugodjon meg Magdi néni, a végén úgy is minden jóra fordul!
És minden tizedik továbbküldő között egy mp4-et, és minden huszonkettedik továbbküldő garantált xboxot nyer!
ami nekünk volt 15 éve, azon nemhogy cross gumi nincs, hanem még kerék se
OLVASÓI REKLAMÁCIÓ:
Tisztelt Szerkesztőség! Az önök által szerkesztett multkori keresztrejtvényük egyik meghatározása mélységesen megbotránkoztatott, amely ugy szólt, hogy a szerelem nyílása, és négy betű. Most nem írom le ezt a szót, de ez egyszerűen gusztustalan, és a jó erkölcs, valamint a jóérzésű olvasók nevében nyílvános bocsánatkérést követelek!
SZERKESZTŐSÉG VÁLASZA:
Tisztelt Püspök Úr!
Sajnáljuk, hogyha keresztrejtvényünkkel megbotránkoztattuk volna, de az Ön válasszát, amely a "PINA" szó lett volna, sajnos nem áll módunkban el fogadni! Ugyanis a meghatározás nem a "szerelem nyílása", hanem a szerelem nyilasa volt, és így a helyes megfejtés Ámor lett volna! Erre a keresztrejtvényre összesen 23568 megfejtés érkezett, ebből csupáncsak kettő(!) volt rossz válasz, az egyik az Öné, a másik az Érsek úré, ugyhogy az előbbieket figyelembe véve, ezúton üzenjük neki, hogy így az ő "SEGG" válaszát sem áll módunkban elfogadni.
woow. jobb mint az eredeti
erekciója van. Eldobja a kapát s ordítva rohan lefelé a domboldalon az
asszonyhoz, aki épp a ház előtt mos. Az asszony csak nézi az üvöltve rohanó
urát s nem érti a dolgot.
Mire az öreg leér addigra alábbhagy a férfiasság is.
Felbőszülve teremti le az asszonyt:
- Te Margit! Ha legközelebb így lesz te egyből eredj az ágyba oszt vesd
széjjel a lábod!
Eltelik pár hét mikor az öreg ismét kapál a domboldalon. Az asszony megint
a ház előtt mos mikor látja az urát ordítva rohanni lefelé.Okulva az előző
eseten bemegy a házba és szétveti a lábát az ágyon. Beront a szobába az
öreg és felbőszülve teremti le ismét az
asszonyt.:
- Te Margit az anyád mindenit! Te itt mereszted a p*csád mikor lángol a
pajta!
kik verekettek
Válasz: Diana hercegnő halála.
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva (melyben holland motor ketyegett), amit belga sofőr vezetett, aki skót viszkit piált, és akiket japán motoron egy olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akart megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákba öltözve tajvani monitort bámulsz, és azon aggódsz, hogy a német bank által adott svájci frank alapú hiteled mikor bukik be az izraeli kormányod
miatt.
10 székelyből 9 ezt használja!
Kitalálják, hogy versenyezni fognak ki tud több vért szívni.
Elrepül az első, visszatér fél óra múlva vértől csöpögő szájjal.
Kérdezik a többiek, hogy mire jutott.
-Látjátok ott azt a sok birkát?
-Látjuk
-Na, én az összes birkának kiszívtam a vérét…
Elrepül a második, majd visszatér egy óra múlva és csöpög a szájából a vér.
-Na, mi volt?
-Látjátok ott azt a sok tehenet?
-Látjuk.
-Én az összesnek kiszívtam a vérét…
Elrepül a harmadik is.
Eltelik egy óra, kettő, három, majd csurom véresen visszatér.
-Hát te mire jutottál?
-Látjátok ott azt a nagy oszlopot?
-Látjuk.
-Na, én nem láttam…
ja, csak esett az eső
már elég ebből a rengeteg rászoruló álbetegből, nyereményjárékból, csodaszerekből stb.
Küldjétek tovább, hogy Magdi néni élete rendbe jöjjön, mert elmondta tegnap Vili bácsinak, hogy nem ő Bálint
apja! Ha tovább küldöd, 36 forinttal támogatod Magdi nénit, hogy el tudjon költözni egy albérletbe,mert Vili bácsi nem engedi be a lakásba! Küldd tovább ha van szíved!
Nyugodjon meg Magdi néni, a végén úgy is minden jóra fordul!
És minden tizedik továbbküldő között egy mp4-et, és minden huszonkettedik továbbküldő garantált xboxot nyer!