Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

macska

a pupilláját is figyeljétek
A slusszpoén az, hogy azóta találkoztam a vélhető tulajjal, aki fikázta a kawa choppert (a képen láthatót). Mondom valami VN1500. Azt mondja nem, valami négyhengeres
ebbe most mi is a vicces?
Beszáll a taxiba egy idősebb de nagyon jól kinéző apáca.
Mennek a városban, de a taxisofőr csak bámulja és nem veszi le róla a szemét.
A nővér nem bírja tovább és megkérdezi miért nézi őt olyan merően.
A taxi sofőr válaszol:
- Szeretnék egy kérdést feltenni de nem szeretném megbántani vagy megsérteni vele.
Az Apáca válaszol:
- Fiam aki annyi mindenen keresztül esett mint én az évek során már mindent látott, tapasztalt és elviselt Isten kegyelmével.
Nem hinném, hogy olyat tudsz kérni vagy kérdezni hogy én megbántódjak.
A taxisofőr:
- Hát nekem mindig volt egy fantáziám, hogy egy apáca megcsókoljon!
Nővér:
- Ez megtehető de két kondíciója van: (1) Nőtlennek kell lenned és (2) Katolikusnak kell lenned.
A taxisofőr:
Teljesen extázisba jön:
- Én egyedülálló ÉS katolikus vagyok.
A Nővér:
- Akkor húzódj le egy kisutcába és állj meg.
Magállnak és a taxisofőr olyan csókot kap amitől egy utcalány is elpirulna.
Vissza mennek a főútra és mennek tovább de a nővér észreveszi hogy a sofőr sír.
- Édes gyermekem mi a probléma kérdezi a nővér.
Taxi sofőr:
- Vétkeztem Ön ellen nős vagyok és zsidó! Vallja be a taxisofőr .
Az Apáca:
- Ugyan már nincs semmi probléma én meg Dezső vagyok és jelmezbálba megyek
Prosti mellett megáll
egy luxusautó. Kiszáll belőle Bajnai. Odamegy a lányhoz, megvillantja pénztárcáját és így szól:

-
Mennyiért jönnél el velem?

A lány végigméri, majd
így szól:

-Ha
a gatyádat olyan alacsonyra tolod, mint a béreket, de a szoknyámat olyan magasra húzod, mint az ÁFÁT akarod, ha a farkad olyan kemény lesz, mint amilyen időket élünk és úgy szétb***ol, ahogyan az országot szeretnéd, akkor ingyen veled megyek.

Erre Bajnai zsebre
vágja a pénztárcáját, beszáll a kocsijába, lehúzza az ablakot, majd indulás után még odaszól:

- Úgy
látom Feri már járt nálad.
turbo utólagos beszerelése nagyon igényes,profi módon
http://jalopnik.com/5176055/30...
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL

Kedves Lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád

Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
de a barátnőd nyelvével gondolom nincs semmi bajod
Nem rossz!
Lengyel baratnom van....nem egy szep nyelv a lengyel
Én nem találom a furcsaságot a képen.....
Egy Lengyel manusz elmegy a szemészetre.
A doki mondja neki:
-Olvassa fentről lefelé a táblán látható betűket.
-P R Zs W M L Z D
-Hát ez bámulatos! Hogy tudta elolvasni az utolsó leg kisebb betűt is?
-Ebben a faluban laktam...
http://www.hasznaltauto.hu/3101387_suzuki_lt_2008

veg
yetek 50 lóerős quadot!