mennék én...mondjuk jövő héten szombaton de. ráérsz? Megyünk fel a fővárosba megvenni a bőrnacit és Gáborral megint talizunk. Amúgy most úgysem vagyok motorra ülős állapotban.
Sajna egy épip. cég telephelyét kell megnéznem, nem maradok sokat...Bár szívesen beugranék Hanák barátomhoz is, hogy futnak a lányok, mi újság a D-i maffiában, meg mi lett a robbanómotoros terepjárójával
Merre van ott krosszpálya?
Vagy dumáljuk meg a Motocross fórumban!
ööö...
két bolha áll a buszmegállóban, jön egy pulikutya, mondja az egyik a másiknak, Lajcsi, dobd el a csikket, megjött a busz...
Ha jössz Dújba, hozdd ezt a rossz életű aszfalt-patkányt ( Rammstein) is magaddal !
KV-t itt is kaphattok...
( OFF: hétvégén elkészült az MX pálya, hála Ármos Zotyának - sikerült is egy 4-5 órás 'laza' edzéssel felavatnia )
Két gyerek limonádét árul, odamegy hozzájuk egy cserkész.
- Ez igazi citromból van?
- Igen.
- Jó, mert én csak a természetes italokat, és ételeket szeretem. Tudjátok mit? Veszek egy pohárral, ha vesztek tőlem egy doboz finom cserkészsüteményt!
- Igazi cserkészből sütötték?
Ja. Nekem sem sikerült felfogni teljesen, amit mondtál...hogy a wc-ből csak EGY közgáz jönne ki? Hááát...az már az ő dolguk, meg a kalauzé, hogy észreveszi-e, hogy többen vannak, de a lényeg, hogy a logikusan és trükkösen gondolkodó mérnökök, aki eme sztori pozitív hősei, megint megússzák ingyen...
Ehh, korán van még, asszem iszok egy kávét...
- Miért vannak a természetvédők a bundák ellen, miért nem a bőrkabátok ellen?
- ?
- Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat...
ez jo ,, csak utána a kocsiban maradt öt mérnök, kifizeti a kalauznak a négy büntetést, mivel öten voltak egy jegyre,,,
a vécéböl meg kijön egy szem közgazdász, és kifizet egy bűntit,,,
Egy kétmozdonyos vonat halad a puszta közepén, amikor elromlik az egyik mozdony. Gyorsan átkapcsolnak a másikra, és mennek tovább. Nemsokára elromlik a másik mozdony is. Ekkor a vonatvezető hangosbemondón keresztül szól az utasokhoz:
- Kedves utasaink, van egy jó és egy rossz hírem. A rossz az, hogy elromlott mind a két mozdonyunk, és emiatt itt kell vesztegelnünk egy jó ideig. A jó hír az, hogy nem repülőgépen ülünk...
Utazik a vonaton két férfi. Jön az ellenőr, ellenőrzi a jegyeket, majd megy kifelé a fülkéből. Azt mndja az egyik fickó:
- Látod, nem vette észre!
Ezt hallván az ellenőr szól a felettesének. Az is ellenőrzi a jegyeket. Ő sem talál semmi kivetnivalót.
- Látod, ez sem vette észre.
Hát hívják a főellenőrt. Ellenőrzi a jegyeket, de nem talál semmi furcsát.
- Látod, ez sem vette észre.
- Megmondanák, hogy mit nem vettünk észre?
- Csak annyit, hogy kicseréltük a jegyeinket.
Egy vak álldogál egy forgalmas kereszteződésnél a kutyájával. A kutya egyszercsak elindul a túloldalra, pedig még piros a lámpa. Óriási fékcsikorgás, egy autó kishíján elüti őket. Mennek tovább, egy biciklis elesik, próbálja elkerülni az ütközést. Már majdnem átérnek az úton, amikor egy száguldó kamion fékez, és felszalad a járdára.
A vak ember és kutyája végül szerencsésen megérkeznek a túloldalra. Megállnak, és a vak egy kekszet nyújt a kutyának. Egy férfi a járdán állva figyeli őket, és megszólal:
- Miért jutalmazza meg azt a kutyát, hisz majdnem a halába vezette magát?
- Nem jutalmazom, csak meg akartam tudni, melyik vége a feje, hogy jól seggberúgjam!
Egy csapat mérnök és közgaszdász utazik a vonaton. Vesznek előtte jegyet, de a mérnökök csak egyet, míg a közgazdászok fejenként egyet-egyet mindenkinek. Előre röhögnek is a mérnökökön...
Mielőtt jön a kalauz, az összes mérnök SUTTY, be a klotyóba. A közgazdászok lekezeltetik a jegyeiket, a kalauz odalép a WC-hez, bekopog, mire kicsusszan az egy darab jegy, lekezeli, és megy tovább.
Na, ez nagyon megtetszik a közgazdászoknak, hazafelé már csak egy jegyet vesznek ők is, míg a mérnökök egyet se!
Mielőtt jön a kalauz, berohan az összes közgazdász a peronon a WC-be, bezárkóznak, mire az egyik mérnök odamegy, és kopog egyet...
Simán belehalhatott volna. Akik biztatják és röhögnek rajta egytől egyig mint barom!