Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
- Nagyon szép utazóbőröndöket tudok ajánlani...
- Minek az nekem?
- Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
- És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?!
A vonaton utazik a francia, az angol, egy madame és az öreg székely. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat reccsint a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva:
- Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni!
Következő alagút, megint iszonyatos recsegés, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt':
- Elnézést, tegnap valószínű romlott steak-et ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő!
Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól:
- Én most kimegyek pipázni, ha a kishölgy még egyszer fingana, én voltam!
most akkor gondolj bele hogy nekem mit kellet átélnem... ráadásul én voltam a legkisebb az osztályban...
Köszi a tippeket, nagyon jók vannak!
Megpróbálunk minél többet felhasználni belőlük!
Szegény elsősök...
Egyetértek!
beteg
Aki a sátor tetején lakik, annak Sátoraljaújhely....
Csajoknak feladat pl ha élvezni akarjátok a dolgokat...

1. kitudja a leghosszabb melltartó/tanga láncot megalkotni... (bár ez inkább fősulis)
2. fogjatok valami édes cukrot vagy valami hasonlót, lehetőleg ne túl nagy méretűt és szájjal adják át egymásnak a lányok...ugyanezt srácok is megcsinálhatják de az undorító...
3. flakon vagy kígyó uborka átadása két láb között persze comb közép felett kell tartani...
4. fogtok egy kis dobozt amibe lehetőleg nem tudnak benézni és beletesztek valami pók utánzatot vagy bármit és amikor beteszi a kezét, a dobozt tartó egyén megmozgatja lehetőleg a csaj kezén

egyenlőre ennyit tudok még...
1.:szükséges 2 lavor:D,egyikbe víz a másikba liszt.A vízzel teli lavórból kikell venni a lakatot,és után pedig a lisztes lavorból a hozzávaló kulcsot(lehetőleg jó kis lakat kulcs legyen:D).
2:(inkább csajoknak)plafonra fügessztett banánt megenni,persze hátra kötött kézzel:D
igen majd felveszlek msn-re
WC-pumpát kérnénk beszappanozni hadd csússzon
Éneklés magnó után (fullhalgató a fülébe, mikrofon a kezébe és hadd kornyikáljon)
lisztes asztalon pingpong labda fujás, egymással szembeállitjuk a delikvenseket, és át kell fujni a másikhoz
Bazzzeeee nekem nemsokára gólyaparty
próbáltak volna velem így szórakozni, asszem éjjel szétvertem volan a fejüket egy vascsővel..
benji vhol tudunk beszélni ? mail vagy vmi ? / volt RSeddel kapcsolatosan /

kistuning5@citromail.hu
12345
nálunk a csempeszámolással kezdődött( a padlón mozaik csempe volt, a falon meg az az 1x1centis kis kockákból állt)
utána jött a padon evezés, matchbox tologatás a földön közbe brümmögés, utána az ifa kormányal a kézben rohangálás és krammogás, majd váltásnál szisszenés.
és aki bármelyiket nem csinálta meg vagy túl nagy szája volt, az beállították a klotyóba kezébe adták a lehuzót és megkérdezték, hogyan húzza a mozdonyvezető a légkürt zsinórt =( 1 rövid 1 hosszú) álltalában térdig vizes lett a csávó.
ja itt as képis
na ON
tacskógiraffe
okés.
Na kapunk az OFFolásért, de mindegy most már:

Lamella továbbra sincs se kinti raktárban, se itthon.
A fékbetét ára amennyit mondtam rá rendeléskor, az bármikor átvehető. ( sőt, ha a kuplung végleg zsákucca lesz, akkor a betét árából még faragok egy kicsit, kárpótlásként...)
Szassz főnök, mi a hejzet a lamellákkal?
a fékbetét menyibe is kerülne?
Ha az 'alázás' nem feltétlen szempont:

- régi kollégiumi ágyakban voltak azok a bizonyos 'kerekes' ágyneműtartók. Na ebbe a kb 70x70x40 es, apró kerekeken guruló kalodákba ülnek/térdelnek a delikvensek, kapnak egy-egy wc pumpát, és indul a gyorsulási verseny ! Uhhh...mi szétvisítottuk rajta magunkat anno, főleg h a folyosó alig 160 széles volt, így meglehetősen sok dodgemezés tarkította a futamokat
nekünk a tesi öltöző padlóján kellett úszni, és közben motorcsónakozni

egy haveromnak percenként ki kellett tépnie a tesiterem ajtaját (ahol kosáredzés ment a csajoknak) és 3 kakukk után be kellett kiabálnia a pontos időt

rohangáltam a közeli kocsmába egy nylonzacskóval sörös-füstös levegőért, meg az udvarra frissért

volt még wc szörf, üvöltéses-rohanásos éneklés, tejszínhab-nyalás egy kopasz haver fejéről... tesiterem végébe szemben a fallal pucsíts be - míg kirúgóst játszottak egy izomra pumpált focilabdával...

a csajokat jobban szivatták... de nekünk is kijutott a "jóból" - most már szép emlék, de akkor szarul esett