Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nutella nyalás pampers pelenkából az nem semmi látvány! + a wc pumpával gördeszkázás sem semmi! a lényege hogy térdelsz a deszkán, és a pumpával hajtod magad.
ok
te tudod......
ebből is látszik hogy beálltál a sorba
ezt nem rosszallásként vagy fikázásképp írom mert van pár millió sorstársad
Vagyis a durvábbakból padon úszás megvolt.
Nálunk egyszer volt olyan hogy csempét kellett számolni a folyosón egyesével vagy wc-n ülve rallyzni vagy padon mellúszásban 200m úszni kb egész szünetben csak a padon úsztunk. Vannak jó dolgok szerencsére én kimaradtam belőle
Le a kínaiakkal, le az olimpiával
Bennem az maradt meg (furcsa mód) a leginkább, hogy strandokon használt pumpával (amivel matracokat fújtak régen, olyan kék gumi félgömb egy csővel) kellett lufit addig pumpálni, míg el nem pukkan, de nem akárhogy...Letenni a földre, és háttal négykézláb FENÉKKEL rajta ugrálva pumpálták, persze lányok.
Leírni nehezebb, mint megcsinálni...és a látvány eléggé erotikus

Aztán az se rossz, ha kiosztotok valami szakmai szöveget, amire sorsolással kell OPERÁT, RAP-et vagy ROCK-ot írni
A régi bevált tojás dobálás sem rossz, vagy a szék alá fekszik az egyik a másik meg a székre térdelve joghurtot kell a szájába kanalaznia persze úgy hogy a gravitációra bízza a dolgot...ha van valaki aki breakes vagy capoeirás az is mutathat egy két alap dolgot és az elsősöknek le kell utánozni...mondjuk célszerű olyat mutatni amibe azért még belemennek... mi elnéztük ahogy bugdácsolnak nem volt rossz:) plussz a srác aki csinálta egy elég jó showt mutatott be ami azért tetszett az elsősöknek is
A másik amit megint előttünk hogy különböző puskázási módszereket kellett bemutatniük a leendő tanáraik előtt...mondjuk ha a tanároknak kell pontoznia...ezt ők is díjazni fogják:P :D bár ez elég geci:)
Ötletek jöhetnek nyugodtan...nem olyan a suli, h különösebb szivatások mennének...nem szörföznek wc-n, meg semmi komoly, csak lájtosba, meg minél viccesebb legyen
pucoljanak krumlit hagymát vagy ragasszatok cellukszot lufira és azt keljen leszedni tűvel vagy mézes mustáros cukros palacsintát enni...ha kell még 5let akkor csak szólj de ha kicsitt szivatósabbak kellenek akkor is mert vannak 5leteim
Emberek!
Szeretném segítségeteket kérni!
Gimiben most leszek végzős...és az a helyzet, h elsősöket a mi osztályunk fogja szivatni...
örülnék, ha tudnátok ötleteket adni!nem gondolok durva dolgokra, csak ilyenre, amit egész suli előtt meg lehet csinálni, de azért mégis poénos...
Eddig kb ilyenekre gondoltunk...
-Csoki puding evés pelenkából. persze kéz nélkül
-Szőnyeget szereltethetnek (2 felemeli, 1 alá fekszik, és csavarhúzóval nekiáll, hogy megjavítsa)
-Lufi borotválás
légyszi adjatok tippeket
Először is elnézést kérek az OFF-ért, de ezt én sem tudtam szó nélkül hagyni, pedig általában minden nap itt vagyok nem igazán írogatok be, de most muszáj...

Kedves Ini!

A felsorolt példáid nem igazán jók ugyanis pont olyan dolgokat sikerült kifognod ami szerintem nagyon hasznosak.

1. jól láthatósági mellény: az hogy ki vagy világítva a segítségével éjszaka ha rád világít valami, az nem azt jelenti hogy nem kell figyelned. Sokszor láthatsz az utakon kerékpárosokat akiknek nincs olyan teljesítményű lámpájuk mint ami a kocsiban található. Ez nem látszik olyan távolról mint ha mondjuk távolsági fényszóróval rávilágítasz a mellényre és csillog a sötétben. Joggal mondható az hogy akkor már látod a lámpát is. Valóban de mondjuk egy hülyére dolgozott stresszes nap után hulla fáradtan este 11kor te mész haza kocsival már látni alig látsz mert álmos vagy és mert hajnali 4óta úton vagy, akkor esetleg jobban beleolvad az éjszakába az a kis fény. Vagy épp balesetekkor amikor nagy a zűrzavar jó az ha mindenki látszik a sötétben...könnyebb kikerülni.

2. tolatóradar: valóban itt a figyelmetlenség nagy úr de van olyan autó amiből nem olyan egyszerű hátra látni, ilyenkor azért jól jön sztem a tolatóradar. Emellett megfontolandó hogy a feleséged/ b.nőd a "sokáig" spórolt kocsidat törje-e össze vagy vonyítson egy 50.000Ft-os kis kütyü hogy vigyázz. Szerintem ez is hasznos dolog.

3. GPS Navi: Hát tényleg sokkal jobb lenne ha a barom amikor egyedül van vezetés közben még a térképet is tartaná a kormányon és azon sasolná hogy mikor kell lefordulnia. Leállhat az út mellé de van ahol ezt nem lehet...

szégyen nem szégyen én örülök ezeknek a kis találmányoknak mert lehet hogy kevésbé kell figyelni, de ezek használata nem azt jelenti hogy egyáltalán nem kell.

Mégegyszer bocsánat az OFF témáért és bocsánat ha ezzel bárkinek a véleményét sértem...

üdv
Arról már ne is beszéljünk, hogy mindenféle ribancokat meg senkiházi isten barmát mutogatnak a médiában és ez a követendő példa.
miÉrt van az elefÁntnak ormÁnya?

hogy ne kezdŐdjÖn el olyan hirtelen az a bazi nagy Állat
A Media Marktban akciós a lélegeztetőgép, nehogymá én dolgozzak vele, hogy levegőt veszek...
az tény hogy az átlag amerikai buta, de erősen oda tartunk mi is........
szépen apránként elérik hogy ne kelljen gondolkodni csak a reklámokban látott (előírt) dolgokat vásárolni
az élet szinte minden területén észre lehet venni ezt
csak pár apróság:
jól láthatósági mellény (nem kell vigyáznod, figyelned ott virít és kész)
tolatóradar ( nem is kell hátranézned majd sípol ha meg kell állni)
gps navi (nem kell gondolkodni merre kell fordulni majd mondják neked)
meg még 1000 minden
aztán az a vicc hogy ezeknek még örülünk is
gyóóó
uj smájlik
nekem sikerült...
Kicsit (!) erőltetett volt. Mentségemre legyen, hogy most keltem fel
Az új smájlik meg egész jók
Köszi CBR! Feldobtad az st-m!
A háromszögnek nincsen oldala ....őőő egy?

ne keresgéljetek! Ez a csúcs!
pont ezt akartam beírni :
Kicsoda Tony Blair?
- öööö deszkás?
A feka gyerek kijelentette, h Franciaország problémás, és elhelyezte Ausztráliában, közvetlenül Szaud (?) mellé, amit Ausztráliába