senki nem húzta fel magát, és az emo-val sem volt gond, amíg viccekről szólt... csak utána oldalakon át az irányzatról és mindenkinek ahhoz fűzött gondolatairól lehetett olvasni... az meg nem ide való...
Nekem mindegy, magasról...
Személy szerint az emo is tetszett és ezt is humorosnak találom,és sztem akik beírták politikai hovatartozástól függetlenül tették. Ízlések és pofonok. Nem értem min húzod fel magad. De,ha vmit nem értek én kérek elnézést.
Európában van egy ország,ebben az országban van egy város,ebben a városban van egy ház. A házban két kopasz üldögél,a dagadt odaszól a tetováltnak,hogy vidékfejlesztési támogatásként fel kéne venni pár millát az éjszakai lebujra. És bennük van az ország...
És ebben a kislányban benne van az egész ország, az egész futballcsapat, és a jobban kereső üzletemberei. És ez a kislány bizony jól él ebben az országban, jobban él mint 4 éve...
Az idős néninek elintéznivalója van az önkormányzatnál.
A papírok kitöltése után így szól az előadó:
- Itt tessék aláírni.
- Hogy írjam alá?
- Hát, ahogy a leveleket szokta.
- Rendben. "Sok, sok szeretettel: Nagyi."
A fickó megy haza, és betoppanva látja, hogy hárman dolgoznak az asszonyán. Felháborodva üvölt:
- Hello, hello, hello...!
Mire az asszony:
- Mi van, nekem már nem is köszönsz?
Pistike látja télen, hogy valami esik az udvaron,
Odamegy az óvó nénihez és megkérdezi:
- Mi esik odakint, óvó néni?
- Hó, Pistike!
- Há" odakinn!
Két székely favágó üldögél este a tűz mellett. Hosszas hallgatás után megszólal a fiatalabb:
- Bátyám, van másik nadrágja?
- Van, fiam.
Pár perc múlva ismét megszólal a fiatalabb:
- Akkor ez hadd égjen
Ez is odab*sz...mondjuk ez inkább siralmas, minth a viccek között a helye.
Sőt nekem a "feró-play" a kedvencem, h kérjek én is számlát... az ellopott pénzek után 1ik állampolgár sem kapott számlát...na mind1, többet nem írok, mert lehetne folytatni.
mi a picsát akartok, minden szép és jó!
- győzike újra összeházasodott bejjával, és másnap újra megcsalta
- anettka kijutott az űrbe
- fekete pákó újabb 25 nőt ejtett teherbe 2 nap alatt!
- mindezalatt matyi és a hegedűs legalább 3millát kaszáltak egy péntek este alatt
- az utaink 1 hét alatt 15%ot romlott
- ezt ellensúlyozandó, a benzinár ugyanennyivel emelkedett :D :D
Nekem mindegy, magasról...