Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jogásznak sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra.
Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:
- Takács néni, ismer engem?
Mire a hölgy:
- Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek.

Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:
- Takács néni, ismeri a védőügyvédet?
- Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész
úr... Igen, ismerem.

A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk:
- Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni.
Köszi, de én azt hiszem jobban járok, ha a saját szexuális életem intézését nem engedem ki a kezeim közül...
Köszönöm! Feltétlen hivatalos vagy a lagzira
Örülök, hogy sikerült Duß szexuális életét rendbetennem!
Sok sikert hozzá!

Aki lemaradt róla, annak ígérem kerítek egyet, igény szerint!
Az aranyesős csajhoz még mindíg be lehet jelentezni, bár az pénzért nyomja.
Álomnőőőőő!
Majdnem irigyellek....
nagyon tapasztalt, ha egész nap együtt vagyunk, be sem teszi a fogsorát és nagyon finom sütiket süt
inkább ne meséljen...
Már elértél nála valamit? (A földig érő melleit? )
Mesélj?
végre valaki örül a csajoknál elért sikereimnek
Az nekem is öröm!
Elvégre miért vannak a barátok...
Dehogy vagyok az!
Nekem az is öröm, hogy duß-nak sikerült!
hááát, akkor zt buktad sajna... majd máskor...
de azééé ne legyél nagyon depi...
Sajna, rajtam látszik, hogy 30 év feletti vagyok!

Te abszolút esélyes vagy!
Áh, másik nem kell! Csak ő kellett volna, de sajnos lecsúsztam róla.... így jártam!
Sebaj, ne bömbölj. Ancsit megkérjük szépen, szerez neked egy másikat...
A Tied...
ha elég hamvas vagy, még lehet sanszod
Nekem még szerencséd van, 30 év alatti vagy...... én sajnos buktam!
akkor én lecsapok rá
Köszi, de ezt inkább kihagyom...
Na srácok HAJRÁ!
Bakker, van ennek a vidinek felirat nélküli verziója valahol? Körbeküldöm az ismerősöknek Európában, hogy tudják hol a helyük...
Szerintem csak azért, h befogja a száját!
ÉS még pénzt is nyer...