Pistikét és Mórickát megkérdi a tanító néni:
-Pistike,te mi leszel felnőtt korodban?
-Rendőr.
-Az szép szakma.És te Móricka?
-Én bűnöző.
-Miért,bűnöző?
-Hogy együtt játszhassak Pistikével!
Pistike ujjongva szalad az anyukájához:
- Anya, kaptam az iskolában két pirosat meg egy feketét!
- Jól, van, kisfiam megjutalmazlak, itt egy százas.
Pistike fut az apukájához is.
- Apa, kaptam az iskolában két pirosat, meg egy feketét!
- Jól, van, ügyes vagy. Itt egy százas.
Fut a nagyihoz is.
- Nagyi, kaptam az iskolában két pirosat meg egy feketét!
- Ügyes vagy, itt egy ötvenes. De mondd csak, miért kaptad a feketét-
- Mert beírtam magamnak két pirosat...
BElsősöknek természetesen tényleg jobban érthető!
Példának okáért, aki az élő műsorunkban táncol a Technologic c. számra, az a számtechtanár, aki a múmia, az pedig az igazgatónk.
De örülök, hogy azért így kívülállóként is tetszett!
Szia!
Megnéztük. Nem rossz. Sok jó ötlet van benne, a zeneválasztások is jók, de pár dolgot (pl. néhány vágást és átkeverést) én másképp csináltam volna. Az viszont látszik, hogy van benne munka, rendesen.
Kívülállónak viszont kicsit hosszú. Másképp nézed, ha ismered a társaságot, és másképp, ha nem. "Belső" használatra jó, de ha idegeneknek is szánjátok, még lehet "utómunkázni" egy kicsit rajta. Csináljatok több ilyet, írjatok forgatókönyvet, és egyre jobb lesz!
A Lufthansa egyik járata éppen az óceán fölött repült, amikor a pilóta bejelentette a következőket:
- Kedves utasaink, sajnálattal kell közölnöm önökkel, hogy a gépünk minden hajtóműve kigyulladt, és bármikor felrobbanhat, ezért hamarosan leereszkedünk az óceán fölött.
Az utasok között kitört a pánik, amikor ismét megszólalt a pilóta kedves és megnyugtató hangon:
- Kérem a kedves utasokat, hogy ne essenek kétségbe, a Lufthansa személyzete az ilyen esetekre is felkészült. Az úszni tudó utasaink szíveskedjenek átülni a gép jobb oldalába, az úszni nem tudók pedig helyezzék magukat kényelembe a bal oldalon.
Az utasok némileg megnyugodtak, és gyorsan követték az utasításokat. Két perc múlva a kapitány óvatosan letette a lángoló repülőgépet a vízre, és ismét bekapcsolta a mikrofont:
- Most pedig kérem, hogy a jobb oldalon ülők nyissák ki a vészkijáratokat, és ússzanak ki a vízbe. A bal oldalon ülő utasoknak pedig...nos, köszönjük, hogy a Lufthansa járatával utaztak...
Sziasztok!
Ez a drága osztályom oldala, mármint a mi sulinkban a 11.osztályban van diákigazgató választás, amire
újságot, videót, és műsort kell készíteni!
Mi mindezeket feltöltöttük erre a honlapra: www.szavazzbakora.fw.hu
Ha van kedvetek nézzétek meg, nagyon jó szerintem:D
Egyébként a szavazást megnyertük, 4 osztály volt, és mi kaptuk a szavazatok kb. felét, tehát a népnek tetszett, ezért is bátorkodtam ide is betenni, hátha kicsit titeket is megörvendeztet!
Nyuszika űl a tó partján és egy joint-ot szív.Arra megy a hód. Megkérdezi a nyuszikától:
-Hé, nyuszika!Mit csinálsz te itt a parton?
Erre a nyuszika:
-Füvet szívok.Marha jó!Tudod mit?Szívjál belőle te is egy slukkot,tartsd bent,amíg átúszol a túlpartra,ott fújd ki és feküdj le!Meglátod élvezni fogod!
-Na a hód beleszív és átúszik a túlpartra.Ott kifekszik és élvezi az érzést.
Arra sétál a viziló.Odaszól a hódnak:
-Hé,te hód!Mit csinálsz itt a parton?
Erre a hód:
-Tudod viziló,a túlparton a nyuszikának olyan tuti füve van,hogy ilyet még nem szívtál.Ússzál át hozzá és kérjél tőle!Meglátod nem mindenapi!
A viziló elindúl és átúszik a nyuszikához.A nyuszika ott űl a parton és továbbra is szívja a joint-ot.
Meglátja a vizilovat és felkiált:
-Hód!Azt mondtam,fújd ki!
-Pistike,te mi leszel felnőtt korodban?
-Rendőr.
-Az szép szakma.És te Móricka?
-Én bűnöző.
-Miért,bűnöző?
-Hogy együtt játszhassak Pistikével!
- Anya, kaptam az iskolában két pirosat meg egy feketét!
- Jól, van, kisfiam megjutalmazlak, itt egy százas.
Pistike fut az apukájához is.
- Apa, kaptam az iskolában két pirosat, meg egy feketét!
- Jól, van, ügyes vagy. Itt egy százas.
Fut a nagyihoz is.
- Nagyi, kaptam az iskolában két pirosat meg egy feketét!
- Ügyes vagy, itt egy ötvenes. De mondd csak, miért kaptad a feketét-
- Mert beírtam magamnak két pirosat...
Példának okáért, aki az élő műsorunkban táncol a Technologic c. számra, az a számtechtanár, aki a múmia, az pedig az igazgatónk.
De örülök, hogy azért így kívülállóként is tetszett!
Na hát, kellett ez Neked?
Megnéztük. Nem rossz. Sok jó ötlet van benne, a zeneválasztások is jók, de pár dolgot (pl. néhány vágást és átkeverést) én másképp csináltam volna. Az viszont látszik, hogy van benne munka, rendesen.
Kívülállónak viszont kicsit hosszú. Másképp nézed, ha ismered a társaságot, és másképp, ha nem. "Belső" használatra jó, de ha idegeneknek is szánjátok, még lehet "utómunkázni" egy kicsit rajta. Csináljatok több ilyet, írjatok forgatókönyvet, és egyre jobb lesz!
Ez már hiányzott nekem
- Kedves utasaink, sajnálattal kell közölnöm önökkel, hogy a gépünk minden hajtóműve kigyulladt, és bármikor felrobbanhat, ezért hamarosan leereszkedünk az óceán fölött.
Az utasok között kitört a pánik, amikor ismét megszólalt a pilóta kedves és megnyugtató hangon:
- Kérem a kedves utasokat, hogy ne essenek kétségbe, a Lufthansa személyzete az ilyen esetekre is felkészült. Az úszni tudó utasaink szíveskedjenek átülni a gép jobb oldalába, az úszni nem tudók pedig helyezzék magukat kényelembe a bal oldalon.
Az utasok némileg megnyugodtak, és gyorsan követték az utasításokat. Két perc múlva a kapitány óvatosan letette a lángoló repülőgépet a vízre, és ismét bekapcsolta a mikrofont:
- Most pedig kérem, hogy a jobb oldalon ülők nyissák ki a vészkijáratokat, és ússzanak ki a vízbe. A bal oldalon ülő utasoknak pedig...nos, köszönjük, hogy a Lufthansa járatával utaztak...
Ez a drága osztályom oldala, mármint a mi sulinkban a 11.osztályban van diákigazgató választás, amire
újságot, videót, és műsort kell készíteni!
Mi mindezeket feltöltöttük erre a honlapra:
www.szavazzbakora.fw.hu
Ha van kedvetek nézzétek meg, nagyon jó szerintem:D
Egyébként a szavazást megnyertük, 4 osztály volt, és mi kaptuk a szavazatok kb. felét, tehát a népnek tetszett, ezért is bátorkodtam ide is betenni, hátha kicsit titeket is megörvendeztet!
- - Tulajdonkeppen mi a foglalkozásod?
- - Aneszteziológus.
- - Aha. Tudhattam volna, semmit nem éreztem.
-
-Hé, nyuszika!Mit csinálsz te itt a parton?
Erre a nyuszika:
-Füvet szívok.Marha jó!Tudod mit?Szívjál belőle te is egy slukkot,tartsd bent,amíg átúszol a túlpartra,ott fújd ki és feküdj le!Meglátod élvezni fogod!
-Na a hód beleszív és átúszik a túlpartra.Ott kifekszik és élvezi az érzést.
Arra sétál a viziló.Odaszól a hódnak:
-Hé,te hód!Mit csinálsz itt a parton?
Erre a hód:
-Tudod viziló,a túlparton a nyuszikának olyan tuti füve van,hogy ilyet még nem szívtál.Ússzál át hozzá és kérjél tőle!Meglátod nem mindenapi!
A viziló elindúl és átúszik a nyuszikához.A nyuszika ott űl a parton és továbbra is szívja a joint-ot.
Meglátja a vizilovat és felkiált:
-Hód!Azt mondtam,fújd ki!