A lap alján van egy kiemelt rész:
NOTE: All image in the post are AI-generated: They are not real products for sale and serve only as inspiring designs. We do not sell products through any website or store. Thank you
Tehát az összes kép mesterséges intelligencia által generált: Nem valódi eladásra szánt termékek, és csak inspirációént szolgálnak. A termékeket semmilyen weboldalon vagy üzletben nem értékesítik. :-)
ja látom. utoljára 2019-ben kaptam privát üzit és mégsem tűnik fel a piros pötty. Azért is csak most sikerült elolvasnom. 😅
Na ezt is mindjárt elolvasom 😅
A bajom épp az, hogy nincs mit várnom hisz nem tudom miről szól így amikor minden linket megnyitok kiderül, hogy csak kb. a 30%-a érdekel így a többire csak az időmet vesztegettem ezért már oda jutottam, hogy inkább meg sem nyitom.
NOTE: All image in the post are AI-generated: They are not real products for sale and serve only as inspiring designs. We do not sell products through any website or store. Thank you
Tehát az összes kép mesterséges intelligencia által generált: Nem valódi eladásra szánt termékek, és csak inspirációént szolgálnak. A termékeket semmilyen weboldalon vagy üzletben nem értékesítik. :-)