Szabad akaratom van.
Amúgy értem a puhatolózást, de egyszer már írtam, hogy nem fekete és fehér semmi, így nincs olyan, hogy rendőr vagy sem, mert gondolom erre megy ki a kérdezősködés.
A rendőrségen belül vannak gazdasági társaságok is. Van a már említett szakértői társaságok, van a rendőrségnek mondjuk sportegyesülete, stb.
..
A kérdésed másik felére nem tudok megnyugtató választ adni a részedre, engem nem bántott sem Horthy, sem Szálasi, sem Hitler, sem Sztálin. Nem fogok felülni arra a szekérre, hogy pc gondolkodás, világnézet miatt a földhöz verem magam bizonyos múltbéli történések miatt.
Amíg a sok buzi kimegy tüntikézni, és tanulatlan, szónoklását csak felolvasni képes buta, hülye kis ribancok mögé áll be, addig én vagy dolgozom, vagy a valami hasznosabbat teszek.
De van erre egy jó mondás, talán nem ismered, de akkor most:
A templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát.
Túlzó következtetést ne vonj le, belőle, lehet, hogy csak villanyszerelő vagyok a Parlamentben.
Vagy takarító, mert sokak akkor nevetnének a legjobban, és hát legyen egy boldog percük.
Miért ne érteném, hogy mert szerintetek rossz a helyzet, a vágyaitoknak hiányzóra akarsz rákerestetni.
Amúgy az előző napok után azt látom, hogy az logika sokaknak nem számít, mindenki az önös világképét kényszerítené rá a többire, a leírtaknak is csak akkor hisznek, ha az pont az ő világképükbe vág.
Ezért gondolom, ha konkrétan a törvény vonatkozó része van idemásolva, akkor azt talán elhiszik, ha el nem is fogadják.
A más problémája annyira nem izgat.
Az igen, hogy melyik balfasz jön nekem, mert a gázbowdenje hosszabb mint az agyának a neuronhálózata, de amúgy nincs bajom azzal sem.
Ami érdekel, azt kikutatom.
De ha téged érdekel és segíteni kell, akkor esetleg segítenek jó szívvel.
Te vagy aki nem érti....
S nem elég ha utána nézel , ha nem tudod értelmezni a törvényt !
Pont ezt ugatom , hogy NEM nézhet bele , csak ha fennáll a gyanú... vágod?
Erre beteszed ide a jogszabályt , s kioktatsz , hogy utána sem néztünk , s a jogszabály meg pont azt rögzíti , amit mondtam oldalakkal ezelőtt!
Egy valószínűleg neked tetsző, ám de levitézlett, tolvaj, volt miniszterelnöknek volt erre egy jó mondása.
Amúgy én ebben az évben tizedszázalékokól eltekintve 30%-o kaptam. Ráadásul a munkaviszonyom éveinek a számát el is írták, most várom a TB kimutatását.
Akkor még +10%.
Felneveltem 3 gyereket, adósságom egy fillér sem, amit szükségesnek gondolok, minden megvan.
Ráadásul nem vagyok úgy, hogy... na, mindegy, ezt hagyjuk is, nem ide tartozik.
Kicsit uncsi volt már a robogót összekalapálni, meg lélekben készülök a holnapra.
Amúgy inkább megköszönnétek, hogy habár a gugli mindenkinek a barátja,de senki nem szán még 20 másodpercet sem arra, hogy ha már szóba jött, legalább megnézi azt, hogy a rendőr ellenőrizheti-e a gépjárművet.
Keress statisztikát a 2018-bank leszerelt rendőrökről, tűzoltóktól, BV-ről fizetésemelésről, az életpálya modellről!!!!
Vagy a rengeteg ígérgetésről, hazugságról amivel a magyar embert félrevezetik.
Amúgy értem a puhatolózást, de egyszer már írtam, hogy nem fekete és fehér semmi, így nincs olyan, hogy rendőr vagy sem, mert gondolom erre megy ki a kérdezősködés.
A rendőrségen belül vannak gazdasági társaságok is. Van a már említett szakértői társaságok, van a rendőrségnek mondjuk sportegyesülete, stb.
..
A kérdésed másik felére nem tudok megnyugtató választ adni a részedre, engem nem bántott sem Horthy, sem Szálasi, sem Hitler, sem Sztálin. Nem fogok felülni arra a szekérre, hogy pc gondolkodás, világnézet miatt a földhöz verem magam bizonyos múltbéli történések miatt.
Amíg a sok buzi kimegy tüntikézni, és tanulatlan, szónoklását csak felolvasni képes buta, hülye kis ribancok mögé áll be, addig én vagy dolgozom, vagy a valami hasznosabbat teszek.
De van erre egy jó mondás, talán nem ismered, de akkor most:
A templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát.