Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nigériai_levelek
ez az alap
Szép jó napot Neked István!! Hagyd a fenébe , és nehogy bármi adatot megadj nekik , mert ez valami banki csalási művelet része. Valahol olvastam róla itt a neten de most nem találom!!
Azt nem de tényleg az vagyok de az anutáját azt emlegettem.
Azt is írtad,hogy 1ébként is egy jóképű,macsó motoros csávó vagy?
Írtam neki majd jól lefordítja vagy mittom én.
Írd meg,hogy elég 20% is a többit majd lenyúlja itt az OTP....
Re: My Letter,

Tudom, hogy ez az üzenet esetleg találkozunk a legnagyobb meglepetés. Azonban ez csak az én sürgős szükség van a külföldi partner, amitől a kapcsolatfelvételre ezt az utat a tranzakciót. Vagyok kisasszony Marina Robert 19 éves az egyetlen gyermeke néhai Mr. és Mrs. Mrs.Jackson Robert. Apám nagyon gazdag kakaó kereskedő és politikus Elefántcsontpart, aki lelőtte az az ismert emberek.

Halála előtt apám egy magánkórházban itt, titokban hívott az ágyán oldalán, és azt mondta neki az összeg kilenc millió ötszázezer Egyesült Állami dollár. USD ($ 9.500,000) egy fiók fix / felfüggesztheti az egyik legfontosabb banki itt Abidjan, hogy ő használta a nevemet az egyetlen gyermeke a legközelebbi rokon a letétbe az alapok. Ő

is kifejtette, hogy azért, mert ennek a gazdagság, hogy ő megöl, és melegedett nekem a testvére.

Azt akarom, hogy segítsen nekem a következő:

(1) Ahhoz, hogy egy bankszámla, hogy a pénz kerül át.
(2) Ahhoz, hogy szolgálni őre.
(3) intézkedik, hogy menjek ki az országot, hogy továbbra is a tanulmányaimat és a tartózkodási engedély megszerzéséhez az adott országban.

Én kínál 25% a teljes összegű kártérítést a erőfeszítés után a sikeres átadását ez pénzt a kijelölt számlára. Várakozás, hogy hallani, kérem válaszoljon nekem, ha tud segítsen nekem sincerely.please válaszol vissza az e-mail címre: marinarobert99@yahoo.com

Köszönet és Isten áldja meg
Azt várom a sürgős választ.
Üdvözlettel,
Kisasszony Marina Robert
Mail: marinarobert99@yahoo.com

Ezek után most mitévő legyek vagy a legyek semmit nem tesznek.
Ezek az ukrán mérnökök...
éna citrom savasságára gondoltam, hogy, hogy a fenébe telepszik meg rajta a penész
épelméjű, gomba, vírus,baktérium nem támad le tömény citromsavat
Szőke nőtől kérdik állás interjún: és mennyi volt az előző munkahelyén az évi fizetése?
Szöke nő: ki a faszom az az Évi?
- Hogy van a feleséged?
- Beteg.
- És veszélyes?
- Ilyenkor nem, csak ha egészséges.
Hát nem is mindegy penész tája vagy pénisz tája!
BB! Büdös Barmok!
Milyen mostoha körülmény???? A hűtőben 7 fok meleg van, kint az utcán -10
Ide vezet a digitális teknika.... Már penészes citrommal is szelfiznek....
ezt a képet nem tudtam más topicba tenni
Így vettem ki a hűtőből Úgy láccik a penész a leg mostohább körülményeket is szereti
"Ott megbaszta a kurva anyját" mondat elhangzása után, mindenfajta tevékenység befejezettnek tekintendő.
iden is a tetorol szavazok
Nem vicces de ide rakom mint motor bicikli és elektromosáig keresztezése érdekesség
http://youtu.be/b-YyKy8WWmo
Na ott a lényeg a cikk végén.... Az ittas sofőrök a balesetek 10%-át okozzák.... Szóval a józanok sokkal veszélyesebbek!