Szép jó napot Neked István!! Hagyd a fenébe , és nehogy bármi adatot megadj nekik , mert ez valami banki csalási művelet része. Valahol olvastam róla itt a neten de most nem találom!!
Tudom, hogy ez az üzenet esetleg találkozunk a legnagyobb meglepetés. Azonban ez csak az én sürgős szükség van a külföldi partner, amitől a kapcsolatfelvételre ezt az utat a tranzakciót. Vagyok kisasszony Marina Robert 19 éves az egyetlen gyermeke néhai Mr. és Mrs. Mrs.Jackson Robert. Apám nagyon gazdag kakaó kereskedő és politikus Elefántcsontpart, aki lelőtte az az ismert emberek.
Halála előtt apám egy magánkórházban itt, titokban hívott az ágyán oldalán, és azt mondta neki az összeg kilenc millió ötszázezer Egyesült Állami dollár. USD ($ 9.500,000) egy fiók fix / felfüggesztheti az egyik legfontosabb banki itt Abidjan, hogy ő használta a nevemet az egyetlen gyermeke a legközelebbi rokon a letétbe az alapok. Ő
is kifejtette, hogy azért, mert ennek a gazdagság, hogy ő megöl, és melegedett nekem a testvére.
Azt akarom, hogy segítsen nekem a következő:
(1) Ahhoz, hogy egy bankszámla, hogy a pénz kerül át.
(2) Ahhoz, hogy szolgálni őre.
(3) intézkedik, hogy menjek ki az országot, hogy továbbra is a tanulmányaimat és a tartózkodási engedély megszerzéséhez az adott országban.
Én kínál 25% a teljes összegű kártérítést a erőfeszítés után a sikeres átadását ez pénzt a kijelölt számlára. Várakozás, hogy hallani, kérem válaszoljon nekem, ha tud segítsen nekem sincerely.please válaszol vissza az e-mail címre: marinarobert99@yahoo.com
Köszönet és Isten áldja meg
Azt várom a sürgős választ.
Üdvözlettel,
Kisasszony Marina Robert
Mail: marinarobert99@yahoo.com
Ezek után most mitévő legyek vagy a legyek semmit nem tesznek.
ez az alap