Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen szar lett ez az oldal. Úgy hogy én léptem is.
Kenjék a hajukra.
őőő izé :D like :D
Sztem a legjobb vicc ,ez az oldal ahogy most kinéz...
Én is ezt kérdem Én épp azon gondolkodtam hogy fejleszteni szoktak és nem vissza fejleszteni
Egy hóhér nyerte a grimaszversenyt. Eszméletlen fejeket tud vágni.
Tanácstalan? Dehogy!
Látod, egyből aláállt a platónak és fejjel tartja a kerék helyett! :)
MIIIII EZ AAA SZAR AMIT ITT FOLYIK A SPORTMOTORON?
Mer egy fasz. Nálam a kocsiban mindíg van emelő és kerékkulcs így engem nem is ér meglepetés akármilyen kietlen vidéken is ér a baj
mintha tanácstalan lenne a hapsi....:)
Hofi már régen megmondta: ha a kupleráj nem megy, akkor nem a bútorokat kell lecserélni....

... szép ez az új berendezés ;)
Ja, el van b@szva a napom is vele..................................
Teee, rossz erkölcsű, éppen erről beszélek, én azokra a szendvicsekre céloztam! Mindig csak az evés jár az eszetekben!

Egyébként Te is magaddal viszed a "szerszámot" ha motorozol pl. Az a lány is csak előrelátó!
Hát érdemes kipróbálni.
Egyszer nekem is volt szerencsém egy igazi pillangószárnyassal.
Nagyon érdekes. Mikor kicsomagolod a bugyiból, még be van gubózva.
Teljesen össze vannak gyűrődve és fonódva a szárnyak. Aztán ahogy kezd felizgulni, szépen kinyílik, és megmutatja az utat. Aztán szépen ki lehet teríteni a combokra. Majd francia közben a füledig húzhatod.
Csodálatos látvány dugatyúzás közben is.
Sajnos csak egyszer volt ilyenhez szerencsém. Szuper tüzes volt az ágyban. Csak hát igen csak szőke volt. Így nem lehetett hosszútávú a dolog.
De azóta is keresgélem a hasonlót.
Egyszer láttam egy videót. Ott a csaj a szép pillangós ajkait leműttette. S készíttettet magának egyen pinát.
Te beszélsz. Én feltettem két szenvicset. Viszont te láttál bele valami mást.
Egyébként igazad lehet.
A múltkor elmentem a dokihoz.
Mondom neki.
-Doktor úr, segítsen rajtam. Mivel hermafrodita vagyok, és ettől szörnyen szenvedek.
- Hát akkor vetkőzzön le, s majd meglátom, hogy mit tehetek.
Levetkőztem. S szól a doki csodálkozva.
-Fiatal ember én itt csak egy férfi nemiszervet látok. Hát hol van itt a pina?
- Hol, hol, hát egész nap itt motoszkál a fejemben.

A fotó tanulsága szerint a nők között is van hasonló hermafrodita.
Ez lehet, direkt ilyen... Ha feltételezik, hogy csak nő lehet, az súlyos diszkrimináció, ami a társadalom 50%-át érinti... ilyet a liberális Európában nem lehet megengedni
A feministák is lázadnának, mert az, hogy terhes csak nő lehet, máris egy előítélet
Az adatközlő egyébként lehetett volna ffi, de a vizsgált személy miatt inverz öngól :) De az IKREK és Brickleberry óta tudjuk, hogy férfi is lehet terhes :)
Mind1, nem rossz azért, vagy nagyon el van maradva a dokumentum, vagy már olyat sejt (tud), ami megvalósítható a közeljövőben :)
Akkor a garázsajtón is jégnek kellene lennie....
baz+ma 2kor elindultam kis városomból verőfényes napsütésben,majd hogy nem melegem volt... Pásztónál már nem láttam 100méterre a ködben,aztán mikor felértem az M3-ra,Hatvan után vastagon a zúzmara a fákon,a füvön,az úton,az autón jégréteg...tiszta tél Pesten meg újra napsütés meg jó látási viszonyok... na ennyit a jegesedésről+a klímaváltozásról...
gondolom be se csukták látszik,hogy fel van görgetve,pont ilyen garázsajtóm van,csak fehér de hát ne vesszünk el a részletekben...
lehet csak befolyt a víz
vagy mint a képen behordta valami nagyobb vízről a párát, vagy a felcsapódó hullámok megfagytak
Hóágyúztak?! Csak nem olyan hülye?!