Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Isten lehet majd megbocsájt
DE MI SOHA...
Bocsi nem figyeltem hogy már ki van téve .
na már citálják libsik hogy ejnye bejnye ilyet nem lehet csinálni
még a végén őt büntetik meg
hagy örvendezünk hogy valakinek áll a fasza ez nem minden napi dolog
Pár órával korábban került ide ugyanez a link.....
Jófogás kereső: Csivavamal kutyas vagyon orri munkat valalók.
ez a videó egy igazi korrajz.... (persze szegény sofőrt meg fogják hurcolni a köcsög libsik,már el is kezdődött)de hát pont ezek miatt van az,ami éppen van... a jövő elkezdődött...
hát persze hogy nem hisz róhat rasszisták vagyunk
nem állagporárok akik dolgoznának
Nemzeti szót meg se merném említeni
menj el egy menyei megyeibe és rájössz hogy a háború nem a nézőterén kezdődik hanem a pályán ,
ha majd a bohócok jól lerúgják egymást akkor mehet a cirkuszba is a "utálunk szar artista .... utálunk szar artista .....utáááluuunk .................." , , és ledarálunk minden majmot ,elefántot drappi
Milyen lenne ha...
Ha nem a foci körül lenne ekkora kultusz, hanem mondjuk a cirkusz körül?
A zsonglőrök meg a bóhocok ilyen félistenek lennének, milliárdokért igazolnának társulattól társulathoz, gecinagy százezres cirkuszok épülnének mindenhol, államférfiak nyilatkoznának arról, hogy az országuk számára civilizációs teljesítmény kérdése a cirkusz.
Lennének cirkuszmagazinok és cirkusz tévécsatornák, és minden kisgyerek bűvész vagy artista akarna lenni.
Konkrétan azt a képet látom magam előtt, hogy miközben a porondon éppen egy kis nyuszit varázsolnak elő egy cilinderből, körben a nézőtéren százezres tömeg tombol,
Állnak ilyen kopasz egybenyakú férfiak, ütik a mellüket és üvöltenek, hogy höj höj höj, mocskos főrvárosi nagycirkusz, meg lobogtatják a molinókat, hogy MEGBASZUNK ZOLI BOHÓC!
Aztán előadás után hazafele szétbasszák teljesen a 72es trolit.
Másnap a facebookon meg hosszú postokba elemzik férfiak azt a félbevágós büvésztrükköt.
kibaszott röhejes lenne, mi?
Na nekem ugyanilyen a foci is...
ajnyeha lásd nem is lehet kommentelni a videjjót
hogy mennyi paprikagáz rátudnék fújni vagy egy tárat kilőni rájuk miközben behajtja tükröt
Melóba ugye járnak kamionosok, az 1ik mesélte dojcséba hallotta valami zörög neki hátul, de nem foglalkozott velem mondván biztos valami elmozdult ugye a rakományból. Egyszer csak mikor már vagy 100 km -t jött hazafelé, meglátta a bal tükörben, hogy integet egy fekete kéz kivágta a ponyváját, 14 majom volt a raktérben, csak ugye rosszfelé jött csórikám nem még nyugatabbra. Mire talált műhelyt ahol javították neki a ponyváját.
https://youtu.be/2WuAGjBQX0A

ez igazából abszolút nem vicces...
ez nem Remmi Galliard
Ez teccik már azt hitte a kis buzi, hogy elszaladt és megúszta könnyen, aztán a köv. másodpercben elvesztette a térbeli orientációját
Erre már válaszoltam. Ha a hirdetésem eljut a célközönséghez, az sokat ér. Ha 4 millió olyanhoz jut el, akik max. szánalmasnak tartanak, és egy picit sem érdekli őket még a boltom neve se, nemhogy mit árulok, az semmit nem ér. Ha ezek nagy része ráadásul el se tud jönni vásárolni, még ha akarna se, akkor pláne. Vajon egy magyar motoros bolt hirdetése miért egy magyar motoros médium cikke mellett jelenik meg? Nem olyan közösségben reklámoznak, ahol a motorosokat max. szánalmasnak tartják.

Itt nem 4 millió vásárlóhoz jutott el a "hirdetés", hanem 4 millió RG rajongóhoz, akik nem vásárolni akarnak, csak látni megint pár felbosszantott embert. Tök mindegy nekik, mi a neve a boltnak, a golfozónak, vagy a strandolónak, akiket RG szívat.

Én nem látom ebben a videóban a hatalmas üzleti potenciált. És továbbra sem hiszem, hogy megrendezett, nem tudták, mi fog történni. Ez a lényege ennek a műfajnak, az emberek őszinte reakcióját felvenni - ha megrendezett lenne, bukna a műsor. Ez nem a Mr. Bean.
De nem akarlak meggyőzni - mindenki azt hisz, amit akar. :)
Persze... trú sztori - én a valóvilágot is elhiszem meg aggódom a celebekért, mikor pókot esznek
Megrendezett - abban az értelemben, hogy tudták, mi fog történni - nyilván nem úgy volt koreografálva minden rúgás, mint Vandammnál ez a hülye lehetett spontán.
A média reklám erejét meg ne becsüld le. Jó, oszd el 3-al*, és válaszolj nekem, mennyibe kerülne neked egy olyan hirdetés, ami majd 4 milló emberhez eljut

* Nem biztos, hogy 3-al kell osztani... aki ezt 2x megnézi, az már szánalmas, aki meg 3x, az reménytelen én bízom benne, nem sok ilyen van.
gyors
előbb -utóbb úgyis belefut valami "igazi" hülyébe aki -miután belelökte a tóba viccből- a szart is kiveri belőle a golfütővel....
Nem is értem , hogy , hogy élhet még ....
Hááát ha megrendezett akkor jól színészkedett mikor egy faszi jól lerúgta és megcsapkodta miután kitolt egy járókelővel és menekült, azt hiszem tán meg is volt sértődve, nem találom azt a vidit pedig az az egyetlen ami tetszett.
az első még hitelesnek is tünhet