Megrendezett? Kizárt. Ez az ember pont arról híres, hogy nem színészkedik, hanem tényleg az "utca emberét" szívatja. Többször vitték már be a rendőrök is, hidd el, nem azért, mert így volt kitalálva.
Egyébként nem fizeti ki a károkat, pont a videóban is esik erről szó, a - vélhetően tulajdonos - is kérdőre vonja, hogy ki fizeti ki az okozott kárt, és Remi is azt válaszolja, amit Te, hogy ő ugyan nem, elégedjenek meg annyival, hogy nagy reklámot kaptak. Ami szerintem nem igaz, mert ha egy olyan videó lenne, amiben a bolt nagy királyásgként tűnik fel, és ez eljut a célközönségéhez, akkor igen, néhet a bevétele. De legyünk reálisak: a 11 millió az nem a nézők száma, hanem hogy hányszor kattintottak a videóra, és bizonyára akinek tetszik többször is megnézi, úgyhogy nyugodtan lehet osztani 2-3-mal legalább... Mivel Reminek nemzetközi rajongótábora van, ezek nagy része egyszerűen nincs a bolt közelében fizikailag, a csomó amcsi aki ilyenen röhög, mikor megy el egy francia kisvárosba vásárolni? De még a franciák se fognak 100 km-t autózni a helyi bolt helyett, hogy ott tudjanak vásárolni, ahol forgattak egy Remi videót. Az fog ott vásáolni, aki ott lakik mellette, az meg amúgy is oda menne. Ráadásul ez egy jelmezbolt, a célközönség is elég behatárolt, nem olyan nagy, mint mondjuk egy élelmiszerüzleté. Aki meg jelmezt keres, nem a Remi videókat fogja nézni, hogy hol vegyen.
De legnyomósabb ellenérv, hogy hiányzik a "királyság faktor", itt a bolt és az eladók szánni való szenvedő alanyok, és ennyi... Ha a Kandi Kamerában seggbe rúgnak egy embert, gondolom Neked sem jutott még eszedbe, hogy akkor gyorsan mész és vásárolsz tőle valamit, hogy kárpótold. Na ez pont ugyanaz. Fogadjunk már a bolt nevét sem tudod felidézni fejből. :)
Egyébként valóban messze nem láttam minden videóját, lehet van köztük vicces, én két fajtát láttam, az egyikben másokkal tol ki, elég bunkón ráadásul, amin nem tudok röhögni, a másikban meg valóban nem szenved más, ott csak szimplán hülye, azon meg azért nem tudok röhögni. De hogy ne mondjátok, hogy tájékozódás nélkül fikázok, megkerestem, melyik a legnézettebb, legnépszerűbb videója, a "Kangaroo"-t dobta a gép; hát megnéztem: ha ez a pályáfutásának csúcsmunkája, akkor azt hiszem továbbra sem fogok RG videókat nézni, ugyanis tökéletesen alátámasztja amiket mondtam. Tessék, meg lehet nézni: [url=https://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8]https://www.youtube.com/watch?...[/url]
Aztán el lehet gondolkozni, mennyire volt megrendezett, a fószer, akit berúg a vízbe, vagy akit lerúg homokkal, vagy az étterem, ahol szétszórja a kaját, meg a hölgy, akire rácspaja a vizet, stb. stb. vajon mennyit fizetett neki, és vajon mennyire kárpótolja őket a nézettség. (És az említett sírdogálás is ott van, mert persze ki kell írni a videó elejére, tudatni ország-világgal, hogy szegénnyel milyen rosszul bántak a köcsög rendőrök, jaj-jaj, milyen igazságtalan világban is élünk.)
Károk?
Ezek sztem megrendezett jelenetek, és lehet, hogy a tulaj még fizetett is érte...
Ez a fasz híres celeb, láccott az üzlet, és megnézte 11 millió birka - ez nagy reklám. Beszélnek róla, lesz, aki csak emiatt elmegy oda.
A média világa normális emberi ésszel nehezen érthető
szerintem túlságosan negatívan látjátok. nem feltétlen a károkozás a célja, hanem hogy megnevettesse a népet. mondok pár példát ahol semmi kár nem keletkezett, mégis lehet rajta derülni:
1. trafi elött fotóznak
2. maga beöltözik trafinak és a rendőröket fotózza
3. szobabiciklizik a városba
4. gimnasztikai gyakorlatokat végez
5. márióként gocartozik a városban
6. beáll a testépítő bajnokság résztvevői közé a szinpadon stb. ha úgy nézzük kár nincs ezekben, csak hülyét csinál magából mint a jackass szereplői
Én is így vagyok ezzel az alakkal, halálra irritál. Tényleg a "kirúgom a néni alól a járókeretet, aztán elfutok" szinten van a poénossága. Ráadásul az a baj ezekkel a "b@sszunk ki másokkal aztán röhögjünk rajtuk" figurákkal, hogy ha meg visszanyal a fagyi, ők az elsők akik sírva rohannak az ügyvédhez/ombudsmanhoz/médiához, hogy milyen igazságtalanul bántak velük, és nekik jogaik vannak...
Itt is volt egy csomó ember, simán belefért volna, hogy "OK, jó poén volt, de most egy óra alatt kitakarítunk és rendbetesszük a boltot", akkor még azt mondom így OK, de nem, azért se.
Azért itt is megnéztem volna, hogy alakul a buli, ha valamelyik eladó a pult alól előhúzza a sörétest...
Ezek igazán vicces fiúk
Bár ha az én üzletembe mókáznának így már nem is biztos, hogy annyira örülnék neki
Itt lett némi károkozás is Ezt vajon megtérítik a tulajnak?
Pl. egy zöldséges pultjának leborítása vagy valakinek a seggberúgása az utcán számomra nem mulatságos, de ha az elkövetőt megrugdalják akkor azért az elönt egy kis megnyugvással.
Valahogy ezeket a gallard féle vidiket nem találom viccesnek, na jó azt igen ahol épp pofán sikerült vágni egy alanynak, nem tudom mit szólna hozzá bárki ha ez a pöcs épp őt találná meg valamilyen "viccel"? Igaz én a bohócokon sem röhögtem soha.
Tök részegen jön ki Jóska a kocsmából. Éppen arra jön legjobb komája, a Sanyi.
Mondja neki Jóska:
- Kedves Sanyi barátom, gyere be velem, igyunk egy jót.
Mire mondja a Sanyi:
- Te Jóska, nem kérek, valahogy nem kívánom.
Na, nem hagyja magát a Jóska, mondja ismét:
- De hát édes barátom, gyere be velemi inni!
Mire a Sanyi:
- De hát Jóska, nem kívánom és nem is vagyok szomjas.
Mire Jóska nagy felháborodva:
- Szégyelld magad, hát mi vagy te Állat? Nem tudsz magadnak parancsolni?
Egyébként nem fizeti ki a károkat, pont a videóban is esik erről szó, a - vélhetően tulajdonos - is kérdőre vonja, hogy ki fizeti ki az okozott kárt, és Remi is azt válaszolja, amit Te, hogy ő ugyan nem, elégedjenek meg annyival, hogy nagy reklámot kaptak. Ami szerintem nem igaz, mert ha egy olyan videó lenne, amiben a bolt nagy királyásgként tűnik fel, és ez eljut a célközönségéhez, akkor igen, néhet a bevétele. De legyünk reálisak: a 11 millió az nem a nézők száma, hanem hogy hányszor kattintottak a videóra, és bizonyára akinek tetszik többször is megnézi, úgyhogy nyugodtan lehet osztani 2-3-mal legalább... Mivel Reminek nemzetközi rajongótábora van, ezek nagy része egyszerűen nincs a bolt közelében fizikailag, a csomó amcsi aki ilyenen röhög, mikor megy el egy francia kisvárosba vásárolni? De még a franciák se fognak 100 km-t autózni a helyi bolt helyett, hogy ott tudjanak vásárolni, ahol forgattak egy Remi videót. Az fog ott vásáolni, aki ott lakik mellette, az meg amúgy is oda menne. Ráadásul ez egy jelmezbolt, a célközönség is elég behatárolt, nem olyan nagy, mint mondjuk egy élelmiszerüzleté. Aki meg jelmezt keres, nem a Remi videókat fogja nézni, hogy hol vegyen.
De legnyomósabb ellenérv, hogy hiányzik a "királyság faktor", itt a bolt és az eladók szánni való szenvedő alanyok, és ennyi... Ha a Kandi Kamerában seggbe rúgnak egy embert, gondolom Neked sem jutott még eszedbe, hogy akkor gyorsan mész és vásárolsz tőle valamit, hogy kárpótold. Na ez pont ugyanaz. Fogadjunk már a bolt nevét sem tudod felidézni fejből. :)
Egyébként valóban messze nem láttam minden videóját, lehet van köztük vicces, én két fajtát láttam, az egyikben másokkal tol ki, elég bunkón ráadásul, amin nem tudok röhögni, a másikban meg valóban nem szenved más, ott csak szimplán hülye, azon meg azért nem tudok röhögni. De hogy ne mondjátok, hogy tájékozódás nélkül fikázok, megkerestem, melyik a legnézettebb, legnépszerűbb videója, a "Kangaroo"-t dobta a gép; hát megnéztem: ha ez a pályáfutásának csúcsmunkája, akkor azt hiszem továbbra sem fogok RG videókat nézni, ugyanis tökéletesen alátámasztja amiket mondtam. Tessék, meg lehet nézni:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8]https://www.youtube.com/watch?...[/url]
Aztán el lehet gondolkozni, mennyire volt megrendezett, a fószer, akit berúg a vízbe, vagy akit lerúg homokkal, vagy az étterem, ahol szétszórja a kaját, meg a hölgy, akire rácspaja a vizet, stb. stb. vajon mennyit fizetett neki, és vajon mennyire kárpótolja őket a nézettség. (És az említett sírdogálás is ott van, mert persze ki kell írni a videó elejére, tudatni ország-világgal, hogy szegénnyel milyen rosszul bántak a köcsög rendőrök, jaj-jaj, milyen igazságtalan világban is élünk.)
Ezek sztem megrendezett jelenetek, és lehet, hogy a tulaj még fizetett is érte...
Ez a fasz híres celeb, láccott az üzlet, és megnézte 11 millió birka - ez nagy reklám. Beszélnek róla, lesz, aki csak emiatt elmegy oda.
A média világa normális emberi ésszel nehezen érthető
és kurvára nem vicces másnak kárt okozni ...
1. trafi elött fotóznak
2. maga beöltözik trafinak és a rendőröket fotózza
3. szobabiciklizik a városba
4. gimnasztikai gyakorlatokat végez
5. márióként gocartozik a városban
6. beáll a testépítő bajnokság résztvevői közé a szinpadon stb. ha úgy nézzük kár nincs ezekben, csak hülyét csinál magából mint a jackass szereplői
Itt is volt egy csomó ember, simán belefért volna, hogy "OK, jó poén volt, de most egy óra alatt kitakarítunk és rendbetesszük a boltot", akkor még azt mondom így OK, de nem, azért se.
Azért itt is megnéztem volna, hogy alakul a buli, ha valamelyik eladó a pult alól előhúzza a sörétest...
Bár ha az én üzletembe mókáznának így már nem is biztos, hogy annyira örülnék neki
Itt lett némi károkozás is Ezt vajon megtérítik a tulajnak?
mert vannak elborult elmék pl jackass amit régen szerettem, igaz ott magukat szívatták nem másokat
valamiért nagyon nem kedvelem
honnan vett ez focistákat meg ifjú párt? (mégha csak beöltözött emberek akkor is). honnan ez a pihent agy?
http://youtu.be/wqrJ_OY8byY
http://youtu.be/wqrJ_OY8byY
Mondja neki Jóska:
- Kedves Sanyi barátom, gyere be velem, igyunk egy jót.
Mire mondja a Sanyi:
- Te Jóska, nem kérek, valahogy nem kívánom.
Na, nem hagyja magát a Jóska, mondja ismét:
- De hát édes barátom, gyere be velemi inni!
Mire a Sanyi:
- De hát Jóska, nem kívánom és nem is vagyok szomjas.
Mire Jóska nagy felháborodva:
- Szégyelld magad, hát mi vagy te Állat? Nem tudsz magadnak parancsolni?