Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen, egy fiatal(abb) leányzó feszes kis hátsója többet ér mint egy 60as rutinja
szóval én 60as nőt már nem akarok reszelni, addigra csak megdöglik a műszer aztán végre lehet inni meg pecázni
Nézd, legjobb példa a Vajna. Vén f.sz tele pénzzel, milyen nőt tart, jó bőrben levő 60-ast? (most abba ne menjünk bele hogy a Timi mennyire értékes emberileg )
De itt nem az6 átlag lánykorában kurva jó nő akit elvett a helyi sperminátor típusú nőről beszélünk hanem azokról akik már fiatalon tudatosan erre készülnek, ilyet általában keveset lát az átlag ember mivel hamar felkerülnek azokba a magasságokba amiket legfeljebb úgy lehet látni, hogy a jó nő kilátszik egy igen drága autóból, nekem egy ilyen rokonom volt aki ma már 60+-os, de bármikor talál magának olyat aki eltartja igen jó módban (mondjuk jelenleg is). Ne a magunk szinjtét nézzük, igaz legfeljebb azt látjuk az meg az amit írtál, anno irigyelt jó nő, de 40 évesen már csak egy dagadt vagy túl sovány besavanyodott leamortizált és lesajnált szerencsétlen.
én nemrég múltam 40, néha összefutok pár osztálytársammal akik anno elég "népszerűek" voltak
igen kevés kivétellel eléggé odavannak, még az is akiknek a segge alatt x6 van
és mondani sem kell hogy átlagban legalább 20 évvel idősebb kanokkal vannak-voltak
szóval ha ez neki jó akkor jó
és a kis "hitványak" a legjobb formák így 40 körül(bár 30körül is azok voltak a legtutibbak)
szóval ezek a nagy igényű "művésznők" 25 éves kor után elég rohamosan veszítenek az állagukból
Amúgy mielőtt leszólnánk az ilyen ribancokat mindenki nézzen magába, anno volt a Csiszárnak egy műsora Petőfin az apukám világa (akkor még normális volt és meglepően őszinte) amiben egyszer ilyesmiről volt szó. Betelefonált egy mé g magát is molettnek nevező fiatal nő aki sérelmezte, hogy a faszik miért az általa sült egérnek nevezett pláza libákat keresik? Oszt a beszélgetésben előkerült, hogy talán azért mert a faszik a besavanyodott, kövér vagy nem kövér, de feltünően kedvetlen míz picsák helyett olyanokat szeretnek kurogatni akik nem csak jól néznek ki hanem még élvezik is (vagy ha nem hát megjátsszák, egyre megy). Nagyjából ez a titka az ilyen nőknek és ezért kelendőek még idősebben is.
Igan ez a hülye fajta...az okos meg jól él ebből élete végéig.
van itt kis országunkban is pár "kiöregedett művésznő"... direkt nem írok neveket...akik abban az időben megkérték az árukat... de aztán el is tapsolták hamar...a könnyen jött pénz könnyen is megy... most meg sír a szájuk,hogy nincs tüzelőre való se,meg senki nem törődik velük,meg magányosak...stb.bezzeg amikor ment a szekér akkor magasabban volt az orrmány... a sok pénzéhes,ingyenélő számító picsa előbb-utóbb pofára esik...
Ha lesz elég pénze még válogathat is a fiatal pipikből !
Hááát, érd meg oszt majd írd le milyet találsz.
50-60 évesen kelendő a saját korosztályában? Ne már. Ha 50-60 évesen pénzért akarnék nőt kapni, nyilván nem egy 60-ast fizetnék meg, hanem egy keményhúsú fiatal csirkét.
Ez így van, de az ilyen nő pontosan tudja az árát és annyit félre is tesz, hogy megéljen utána is ha már nem lesz kelendő.....amúgy az ilyen nő még 50-60 évesen is kelendő a saját korosztályában mert ad is magára, általában nem szült és az egész életét magával foglalkozva tölti....volt ilyen rokon aki ebből élt, ma már 60+-os, de még mindig elég jól néz ki, jobban mint egy átlag 40-es és mindig van faszi aki fizet neki...
annyi kiegészítés hogy egy ilyen nő senkinél sem örök darab
mert ilyen mindig lesz újabb kiadásban
Szerintem tévedsz....aki ennyit keres az pontosan az ilyen nőket keresi mert nem éri meglepetés no meg ő is pont ilyen mentalitású különben nem keresne ennyit.
Aztaaaaa ! Oda befért a macska?!
Másnapos sms üzenet

-"Azt hiszem, jól sikerült a tegnapi buli. Semmire sem emlékszem, és egy pályaudvaron vagyok, ahol főleg angolul beszélnek. Lehet, hétfőn nem megyek be melózni."
-"A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?"
Megsimogatná valaki?
Ez nem semmi.
Biztos sok randija van!
Ha valaki meg is felelne az elvárásoknak. Tuti, hogy messze menekül a nyílt, számító anyagiasságtól.
Hölgy keresi társát a randivonal.hu-n

Sült galamb helyett
Elérhetőséget szeretnék kérni mert másképp nem tudjuk felvenni a kapcsolatot.

Nekem erre nincs időm.
Nagyon soknak találom itt a naplopó unatkozó életunt
nézelődő elégedetlen folyton kereső "csodakereső"embert.
(nem azt írtam hogy férfit azt írtam hogy embert)

Akik várnak a nagy csodára és így és itt öregszenek meg.
Akiknek semmi sem elég jó.
Akik nem tudnak kűzdeni és ragaszkodni..mert van másik.Mindig van másik.
(és inkább nézegetik a kamulapokat és álmodoznak)

Olyan kell aki érti már hogy a nagy csoda az úgy következik be ha időt szánunk rá törődünk vele nem pedig ha kapkodunk .
Nem lesz kellemes 80 évesen a gimnazista képeddel itt
remegő kézzel a klaviatúrát nyomkodni.de én szóltam előre ne csodálkozz.

Itt vagyok a sült galamb helyett .

Kellemes , intelligens , vonzó csinos Nő vagyok nagyon ritkán szemtelen.
Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz:( na persze...és majd pont én kellek neki? azt hiszem hogy igen.

Sorry eddigi tapasztalataim alapján velük értem meg magam
és mindenkinek szíve joga hogy a legjobbat kapja-és ezért a legjobbat adja.

Nem tagadom egy nagyon különleges emberrel volt kapcsolatom. Nagyon magas a léc de nem lehetetlen.

Tudnod kell én is nagyon óvatos vagyok.

Szeretettel
Krisztina

Itt biztos hogy ritkán fordulok elő helyette élvezem az életet

ui: sokan felháborodnak de még szerencse hogy nem miattuk vagyok itt:)nem haragszom rájuk.

jaj nee nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 1, 5-2 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.

"Egyszerű az ízlésem. Csak a legjobbat szeretem." Oscar Wilde sziporkáját olyankor is követtem, amikor éppen nem tehettem volna meg.

Még valami...ahogy elnézem a lapokat itt mindenki
színházba jár moziba kiállításra meg kirándul meg biciklizik...
kérem szépen úgy néz ki egyedül csak én szeretkezek:)))
mert ilyet nem olvastam itt a randivonalon senki nem szeret ilyet:)

Ama híres vizes lepel borogatása ezennel megtörtént...

De tudják uraim a gyöngyhalász is sokat merül alá míg igazgyöngyöt talál:))

Kénytelen vagyok leírni.
Az elvárásaimat teljesen komolyan gondolom és nem vagyok hajlandó ettől eltérni semmiféle kockahas izomagy és fehéren vakító széles mosoly láttán sem!

Aranyosak vagytok van aki aggódik hogy ilyen elvárásokkal nem találok senkit meg majd annak aki megfelelne az én elvárásaimnak annak fiatalabb kell:))
Szó sincs róla , aki engem megismer , még a gondolat halvány szikrája sem vetődik fel benne hogy fiatalabb kellene.

Merek igazat mondani , le merem írni azt amire más csak sunyi módon vágyik :)
anyááám ez de dúrva
Dancsó úr haját tépdesné ha ezt meglátná
http://youtu.be/Owu6dcWM1xw