Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul az állatok sem valódiak!

Ráadásul egyik fa tövében sem látom mekit....szóval biztos nem ott ettek....
nameg a videóban nem telizavált zsíros állatok vannak, hanem héliummal meg oxigénnel vannak feltöltve
Ez nem vicces..........ez egy baromság.
Nem a mekitől kövérek az emebrek, hanem attól, hogy nem mozognak!
Nem aja Az attól olyan híres, hogy egy időben ott tanyáztak az ország legnagyobb bortermelői egy hektár szőlő NÉLKÜL
ki kell próbálni mindent.
a kisgyerek se hiszi el hogy a kályha forró és szar érzés megfogni
kipróbálja és eldönti, hogy ez neki jó-e
Ismertem egy embert(?!) aki a felnőtt életében, ha azt "életnek" lehet nevezni, nem volt 10 napot józan. Egy deci rumnál soha nem ivott kevesebbet. Azt sem hitte el , hogy már csak kb. 1 féldecije van, (mert a rum ennyit hagyott a májából) így aztán 38 évesen meghótta magát. Ennyire tellett neki.
Az egyetlen valóság a mostban van.A te gondolatod élj a mának de ez nem az.Ne aggódj a holnapért,a holnap majd aggódik magáért.

Az a bizonyos út ott kezdődik az a kérdés ott fogalmazódik meg amikor sejlik az utad,és ott állva kérdezed honnan jöttem és merre tartok majd felfogod és nem kérdezel,csak megéled a csodát,összeilleszted a darabokat és lassan ki mered mondani a kérdést azt a kérdést amire valójában már régen tudod a választ.Szakrális felismerés nélkül az út ugyan van és nézheted a szemeddel de nem láthatod.... Pár hétre adtam programot neked (is) persze csak akkor lesz eredményes ha te is tiszta és őszinte szándékkal állsz a dologhoz.Lehetőség.
most megy a gyűrűk ura.
film végén van ez a nevetős egymásnak örülős rész.
van ennek egy paródiája amibe hülye röhögés van bevágva. azt a videót keresem youtubeon, de nemtalálom. tud vki segíteni?
hozzátenném hogy amit idén ittam azt meg tudnám most inni 2 este-éjjel alatt, de ha lehet rókázni akkor egy este-éjjel alatt is
szóval teljesen jó útra tértem
nem vagyok rá büszke de amikor osztálykiránduláson voltunk ilyen vándor túrán miskolc környékén akkor egyik este sárospatakon voltunk diszkóban(ott volt szállás) másik este sátoraljaújhelyen és ott már hallottak rólunk........
mondjuk miskolc kocsmájának egy tizedét simán végigjártuk egy este
ha jól emlékszem azóta hányok a rum szagától is
szerinted miért lett ez a nick neve? de még azt is részegen csinálta....kihagyott egy betűt
Eddig sem volt az....és erre mondom, hogy amelyik gyerek normálisan él az átsiklik ezek felett illetve nyilván megnézi, de nem utánozza, követi és nem teszi magáévá (ahol gáz van otthon ott nyilván ez rátesz pár lapáttal).....mondjuk ami abban a videóban van amire itt reagálunk az éppen semmi rosszat nem tartalmaz hanem csak egy viselkedés forma ami nekünk nem tetszik, de attól még van és én nem ítélem el, semmivel sem voltam kevésbé hülye az akkori felnőttek szemében a 70-es években a vállig érő hajammal (pofont is kaptam érte haverral az utcán) mint amennyire ezek azok....majd kinövik, amelyik meg nem az lesz a takarító a cégnél, arra is szükség van.
Nálunk ki lehet kapcsolni...
akkor ettől olyan híres az aranyháromszög?...hogy Ti ott így tudtok inni...
nálunk a lázadás leverése annyi hogy megfenyegetem hogy széjjel verem a routert
akkor átfogalmazom , mert elbeszélünk egymás mellett...
amikor még ifjú titán voltál , akkor még hétfőn adás sem volt a tévében így hát csak egy szűk csatornából áradt felétek a hülyeség(Kossuth rádió , meg a haverok a térről) így csak azokat a hülyeségeket csináltátok amiket Ti magatok kitaláltatok....mert nem gondolom ,hogy a "ki nyer ma játék és muzsika 10 percben" nagyon ösztönzött volna bármiféle hülyeségre...

ellenben itt ez a mai világ a kimondhatatlan sok ,és a lényeg:ELLENŐRIZHETETLEN! információs csatorna...Ami nagyon jó és hasznos dolog, a fejlődés elengedhetetlen része, ami egy áldás...de ELLENŐRIZHETETLEN...ÉS KITERMELI A SZEMETET IS...
s mint tudjuk a saját példánkból,hogy a lázadó kamasz nem a tanulásra fejlődésre fogja használni hanem megtalálja a szemetet és az lesz a menő...s tizedmásodperc alatt elterjed ....

remélem most nem félreérthető..
én csak röhögök rajtuk
amikor én ilyen 17-18 éves voltam akkor pénteken irány a diszkó inni reggelig, persze csak visszafogottan úriember módján, utána szombat reggel haza átöltözni ki a szőlőbe kapálni. aztán délben evés+ alvás 2-3 óra hosszat utána kapálni estig. fürdés csini ruci és irány a diszkó inni. vasárnap hajnalban haza, felkapni a motoros permetezőt a hátra majd 1 hold hagyományos szőlőt beszórni. 11 felé haza, fürdés ebéd majd alvás hétfő reggelig.
5 hétvégéből 4 ilyen volt
most meg a 16 éves gyermekem már 11 kor pislog nagyokat hogy aludni kell menni, buliba nem megy mert ott inni kell és nem szereti
hogy bírják ezek a melót ha inni se tudnak rendesen
ismerjük egymást...nagyon sok dologban egyezik a véleményünk , de most nem jól gondolod...
gyerekekről beszélek...
Szerintem anno durvábbakat csináltunk mint amit ma a neten néznek a kölykeink.....a csoda, hogy életben vagyunk míg ma ezt a kölykök többsége csak a neten nézi.
mindig át lehet menni a piros jelzésen..........
De, egy döntés mindig van.....
Ezt mindenki maga dönti el, hogy mire tartja...ha nem tetszik nem nézi....szerencsére elenyésző kisebbség aki ezeket példa értékűnek és/vagy komolyan veszi....