Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd belejön, valahogy el kell kezdeni. De milyen fasza motorja van..... Kár, h nem szép a festése.
Hol merték ezt adásba adni
Ehun van neked a brigádba egy igen vad motoros csajszi

http://youtu.be/CUVcLEKomTY
jajj jajj azt hittem azt hiszed neked mondtad.
elég. végem.
A férj vesz egy új mosógépet a feleségének. Másnap délután, mikor hazaér a munkából, látja ám, hogy a felesége meztelenül áll a bekapcsolt mosógép előtt.
Kérdi tőle:
- Szívem, miért nincs rajtad ruha?
- Hát tudod, az van a használati utasításban, hogy az első mosást ruha nélkül kell elvégezni.
Azt tudom.... csak azzal nem voltam tisztában, hogy szólításra lehet hozzád intézni valamit Bocsáss meg lécci csak vicces szerettem volna lenni ... én még nem akarok meghalni
nem neked mondtam
-Képzeld, tegnap beázott a tetőm!
-Igen? És hogy vetted észre?
-Miután már 2 órája ettem a levest valami gyanús lett

én elmosolyodtam rajta ... és amin én elmosolyodok, az jó
nyugodjá meg mosmá és öblítsé egyett, mert úgy taknyán tenyeröllek, hogy üvegkoporsóba kerülöl és várhatod 200évid a kirájfiljú csodacsókját
csak egy poén volt . nem gondolod hogy kicsit tulreagáltad?
Székely fiú az apjának : Édesapám, milyen szilva ez?
-Ez fiam, kék szilva!
-Akkor miért piros?
-Mert még zöld!

Egy vevő betér az elektronikai szaküzletbe és
megszólít egy eladót:
-Elnézést, van mikrohullámú sütőtök?
-Főnök! Van itt egy hülye, aki mikrohullámú sütőtököt akar venni!
Fölösleges a viccek topikban boncolgatni egy "poénos" képet.
Ezek már halottan kerülnek a pápai székbe.
Az hogy nem megy a hívei közé, hanem egy üveg mögül mutogatja magát, az a poén benne .... a katolikus egyház fejének illene bízni az emberekben
Viszont Jézus is azt tanította mindenkinek, hogy gyermekeim : dobjátok ki az elesetteket a templomból, kérjetek pénzt a temetés utáni szentmiséért, menjetek el az éhező mellett és járjatok felfuxolva akkora keresztekkel a nyakatokba, hogy a 2Pac is megirigyelje .... szóval lényegtelen

Valami jó viccetek nincs
lényegét nem érted.........
ezek az istenes dolgok a szeretetre épülnek
szóval senkinek sem kellene lelőnie ha tényleg így is lenne

amúgymeg az egyház fejét lehetetlen kilőni, mert mindig lesz másik fej...
szerintem de... ha valaki nem akarja magát hülyékkel lelövetni , az nem hitetlen , hanem bír az egészséges életösztönnel... egy pápa nem csodatévő szent , tehát nem is kell tőle olyan jellegű "mutatványokat" elvárni, hogy ne fogja a golyó...ő a katolikus egyház feje. Ha lelövik, meghal, ilyen eccerű... és ezt nyilvánvalóan nem akarja sem ő, sem emberek milliói ... ak imeg igen, nos, azok ellen van az üveg
ne félj látnál ha fémből lenne a gát ....
és még azt mondják,hogy sok cigány van vidéken....én1et se látok.
a vallás a világ legnagyobb átverése ...
szerintem ez mindent elmond a papi rendről.....
bízom benne igaz a tanításuk, mert a mennyországban pajzánkodni sokkal jobb dolog mint a kukacok martalékává lenni
de a papokat nem kedvelem
nem jól értelmezted
Téves.

"az Úr erőt ad, nem taxit."
Székely bácsi és a fia,kint áll a teraszon, és nézik miközben a nagy kuvasz kutya nyalogatja a golyójit..
-Édesapám!De jó lenne ha ezt én is megtudnám csinálni!?

-Hát, próbáld meg, de szerintem meg fog harapni!