Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez sem jobb,mint amikor a pali elmegy a dokihoz,hogy nem megy a szex az asszonnyal.mondja neki a doki,hogy ne aggódjon,ennyi év együttélés után ez nem ritka.a megoldás,hogy valamikor váratlanul,nem a megszokott helyzetben kell szexelni.pl vacsora közben kapja el a nejét és lássa el a baját.következő alkalommal kérdi az orvos,hogy hogy haladnak a terápiával.mondja a faszi,hogy minden oké,vacsora,kacsintás,asztalra fel,aktus,és tényleg kurvajó volt.csak abba az étterembe többé nem mehetünk...
egy hapsi elmegy pszichológushoz.
-nekem mindig az a rögeszmém,hogy a farkam beleteszem az uborkaszeletelőbe...egy konzervgyárban dolgozom....
pár héttel később....
-doktor úr,mégis csak beletettem a farkam az uborkaszeletelőbe...
-és mi történt?
-én kaptam egy fegyelmit,az uborkaszeletelő csajt meg kirúgták
Bemegy egy cowboy a bárba, és meglát egy csinos lányt, aki a pultnál üldögél.
Be akar vágódni nála, de nem tudja, hogyan kezdje.

Gondol egyet, előveszi a pisztolyát, halomra lövi az ott szórakozókat, csak a lányt hagyja életben.
Akkor összeszedi minden bátorságát, odamegy hozzá, és megszólítja:

- Mit csinál egy ilyen csinos lány egyedül a bárban?

:D
Fiatal csávó megy a doktorhoz:
- Doktor úr! Kérem segítsen rajtam!
- Mi a panasz? - kérdi a doki.
- Borzasztó, doktor úr, borzasztó. Szinte minden éjjel ugyanaz az álom: három szőke nő rám veti magát, összevissza nyalnak-falnak, és én csak tolom el tőlem őket magamtól!
- Hát nem tudom, hogy mit tehetnék ebben az ügyben - mondja a doki zavartan - azt hiszem, semmit...
- Jaj, dehogynem doktor úr! TÖRJE EL A KEZEM!
Az egész évit!
20 motoros tehetség!

http://youtu.be/t5G6FPcGXps
Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amerikai vezérigazgató. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a nagyfőnök
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod főnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?
NA de elnök úr kérem!
A rohadék!
a kormány jövőre egy összegben folyósítja a nyugdíjat
Dévényi Tibi bácsi kifogja az aranyhalat. Nézegetik egymást, aztán egyszercsak így szól a hal: -Na ilyenkor mi a f@sz van?
- Hogy mondod angolul azt, hogy merőkanál?
- Because he is spoon.
Képzeljétek tegnap éjjel 3 órakor becsengetett az a nyomorult szomszéd! Értitek? Hajlani 3-kor! Úgy meglepődtem, majdnem elejtettem az ütvefúrót...
ez esetben elnézést kérek
Telefonnal fényképezve.
hasonló téma:
a rendőr keresztrejtvényt fejt.
azt mondja a kollégájának:
-te Józsi,mi lehet ez,női nemi szerv,4betű...?
erre a társa:
-vízszintes vagy függőleges?
-vízszintes!
-akkor száj
beszkennelve, majd újból kinyomtatva?