Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutya embernek való a macska meg......másnak...
Én imádom a macskákat Van is néhány belőllük Viszont ha trendi, ha nem buzi nem vagyok A kutyákat viszont nem szeretem. Míg anyámnál laktam hosszú évekig szenvedtem tőlük
Ha valaki elment az utcán 100 km/h val ugrott neki a vaskapunak csak úgy csörömpölt, hogy zúgott a fejem. Teljesen mindegy milyen napszak volt Fennhangon ugattak és vonyítottak, soxor megállás nélkül. Ha megáztak büdösek voltak, ha nem áztak meg a kutya akkor is büdös A nyála folyik a kertet szétkaparja, szétszarja. Vagy mindennap takarítgatod az aknákat vagy végigtaposol rajtuk. Persze majd mindjárt mondjátok, hogy azokat lehet idomítani. Igen annak aki munkanélküli azt ráér foglalkozni a dögjével. Nem egy átlag felhasználónak.
A gondos kutyatartónak elméletileg foglalkoznija kéne a kutyájával. Mindennap sétálni vinni, futattni stb. Mert ezt igényelné. A kutyatartók 99% ezt azonban nem teszi meg mert erre lusta, de Ő büszke kutyatartó.
A macska sokkal fajinabb a számomra: Nem a szép füvemet szarja össze, hanem szépen átmegy a szomszéd puha homokjába piszkítani De hogy le ne bukjon így szépen be is temeti. Ezért minden reggel úgy köszönök a szomszédnak mintha mi sem történne, Ő meg nem sejt semmit A macska a nap 15-20%-ában takarítja magát. Ezért mindenféle drága, nyűves kozmetikus nélkül is szép selymes csillogó bundája van. Ja és egyáltalán nem büdös. Hízeleg bizony pont ezért szeretjük
Ha unja a pofánk két ugrással kint van a kapun akár km-ekkel odébb megy kalandozni. Nem kell sétáltatni, futkorászni vinni, semilyen követelmény és elvárás vele szemben nincsen, pont az olyan kényelmes embereknek való jószág mint én vagyok.
regi dolog mar ez a bulgar vallalkozok kozott
Biztos nem fizette ki a melósokat
Gino, én utálom a macskákat, de bántani nem szoktam őket, és tévetsz... az ok amiért én nem szeretem a macskát mint állatot. Ugyanugy nyávog szarik pisál mint a többi állat... csak ha megfigyelsz egy macskát és egy kutyát ördögien nagy a külömbség. A macskák olyan állatok mint azok az emberek akiket utálok... odajön teszi magát bujik hozzád adsz neki kaját szereted ő ezt éli aztán ha valaki más ugyanezt csinálja ugyanugy szereti azt az embert mint azelőtt téged... mint egy rosz ribanc... a macska egy rohadt nagy érdek állat. Csak azért ragaszkodik hozzád mert kényezteted eteted, de amint egy másik ember ugyanezt csinálja vele legalább 2 napig ugyanugy fog hozzá viszonyulni mint hozzád... egy kutya mikor csinál ilyet!? Na és az ilyen férfiak és nők is undormányra méltóak akik igy viselkednek! Olcsó ribancok... szóval szigszalagot az oldalára had menjen srégen!
a macska nyávog
aztán mindig a szobaablakom előtt tették
én már 5-6 évesen csúzlival, nyilakkal adtam nekik
mert amikor rájuk jön a dughatnék nem kellemes hangon nyivákolnak, aztán ilyenekre felébredni nem faca
szóval jogos az az utálat
bár amióta kutyám van nincs macska a portán azóta fegyverszünet van
Ésszerűen ti sem tudjátok megmagyarázni, hogy miért utáljátok a macskákat.
Kitaláltátok, hogy akkor ti utáljátok és ezt mondogatjátok......trendi dolog, mint a másság?
Mit árt a macska nektek, hogy kialakult az utálat? Jogosan?
Semmit......
ilyent nem csinálok, mert nem érintem kézzel azokat a dögöket

nekem a 9 is páros, ha sokkolták hát sokkolták
ejnye ini am én is utálom a macskák, de az állatkinzást elitélem mondjuk ezt nem értem h hogy sokkolja!? nem látok rajta sokkolót... am meg ha lesz a kertünkbe kóbor macska biztos ragasztok a hátára meg az oldalára szigetelő szalagot egy csikba mert attol meg igy oldalaznak meg kúsznak mert azthiszik van ott valami! Aztán majd lehet feljelenteni állatkinzás miatt!
ez elmúlik, nem úgy mint a teherautó gumi minta a bundájáról
szóval akkor fel kellene jelenteni(szinte) az összes macskatartót felelőtlen állattartásért
amúgymeg nekem minden poén, mert utálom a macskákat
csak halkan jegyzem meg,hogy nehogy elrontsam a poént....
ezek mesterségesen előidézett elektrosokkok.......
és a cica egyáltalán nem tartja olyan viccesnek......
és én sem gondolom hogy az állatkínzás vicces dolog lenne......
elég ha szar az öntő forma és rajt marad a sorja , máris kész a hullámos peremű féknyereg...
Hát hullámos peremű féknyerget még én sem láttam, bevallom őszintén....
ezek szerint te nem láttál még olyat
viszont jó poén...
utólag van ráírva a fényképre a szöveg...... gyenge munka
Chuck Norris csak egyet lőtt volna.
Ha norris lövi le, akkor nem ott dőltek volna fel hanem jelentősen arrébb viszi őket a lendület
Egyéb ügyes mutatvány a macskáktól....
120-ból nem csak egy debil van......
amire végeznek annyira túltenyésztik az agyukat hogy fele belerokkan
gyenge az alapanyag