Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ide járok szinte minden nap vicceket olvasni erre olvashatom ezt a kutya macska faszságot. most meg már ez a hsz is off
Néhány perc Kőhalmi
http://youtu.be/joImL9TEc0k
és nem vagyok állatvédő....csak utálom az embereket....
az idiótákat én is.....
a sertés nyakába tolni a kést nem bűn, de pl egy kutya seggberúgása igen
na ezért kötném ki az összes állatvédőt a napra egy időre
félreértettetek....
nem azt irtam,hogy kevésbé szimpatikus állatokat kevésbé bűn bántani!
Az ÁLLATOKAT bántani BŰN! (és ha rajtam múlna,büntetve is lenne!)
én például hentes vagyok,és kicsit visszázs is a dolog,viszont én nem vágom le őket.....(tudom. álszent egy kicsit.)
de az oktalan és főleg szórakoztatásra történő felesleges kinzás az tényleg felbosszant!
"minél jobban megismered az embereket,annál inkább szeretni fogod az állatokat"
Hjába van na!
A tapasztalt és az utat már bejáróknak jobban adok a szavára kedves Pipi.
Inkább a saját számod adjad meg és néha össze is futhatnánk.
Tudod mit? Megadom én az enyémet: 06-90-696969.
asszonyokat is így kell(ene) nevelni csak most ezek a dolgok már nem publikusak
de azért amikor összébb vonom a szemöldököm akkor valamiért egyenesedik a nej gerince
annyira nem kell ezt már titkolni mostanában ez inkább már trendi. egyre többen be is jelentik a TV-ben,hogy ők mások... de hát a médiában meg ez nem újság,ott fartúróból akad bőven...
Valószínűleg az vagy De nem kell mindjárt megijedni Tudom ilyenkor önmagának is nehezen vallja be az ember, mert egy szar gyáva és szégyenli
Ha gondolod priviben megadom annak a lelkisegély szolgálatnak a számát aki kimondottan az "ilyen" ügyekkel foglalkozik.
Nem tudom mi.
Nőit még nem láttam.
Nekem volt kutyám de nincs diplomám.
Akkor én most lehet, hogy buzi vagyok?
Nálam ez nem így működik faszika . Volt, hogy jöttek a közterületesek nézni, hogy ki nem takarítja a járdáról a havat. Az enyém mondjuk tiszta volt, mert az asszony két pofont lebaszott és kizavart lapátolni.
Kérdeztem a fasziktól, hogy mi járatban uraim. Mondják, hogy nézik ki nem takarít és majd jön a bírság.
Én rögtön megkérdeztem tőlük mikor fog jönni a hókotró az utcába mert az idén még nem láttam egyet sem, pedig hó már volt bőven.
Kussoltak nagyon.
Na akkor mondtam nekik, hogy tipli az utcából és ott bírságoljanak ahol járt a kotró. Nem lesz sok dolgotok ne izguljatok.
Gyorsan elmentek.
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY VAN! HAtalmas óriási betűkkel, de nagyon!
A keret.
na az nem lehet vita tárgya ....
nyugi,ez csak a bemelegítés! következő témakör:egy női és egy férfi segglyuk között mi a különbség....
ez a viccek topik ?

ne legyetek már ennyire egyszerűek , hogy azon vitatkoztok , hogy a kutya, vagy a macska jobb /hasznosabb/stb.... állat-e....

vagy ez egy vicc ? ? ? ?

A csip nélkül kóborló kutyák gazdáit megbüntetik,de a mindent összepisáló,udvart, gyerek homokozót összefosó,kocsit összekarcoló,kerti bútort összeszőröző macska gazdákat ki bünteti?
Tartson macskát aki akar,de a saját udvarába vagy lakásába!
de ezt most kivételesen nem az asszonyról írtad...
2x pofánverted volna őket nevelési célzattal aztán lenyugodnak
pl az enyém nyitott kapunál sem megy ki.
ha meghallja a helyedre utasítást bármilyen tevékenységet folytat abbahagyja és kocog a házába
pedig akkor inkább szeretned kéne őket... nekik köszönheted a diplomákat,meg hogy már nem iszol mondjuk nálam az ivás meg a tanulás jól megfért1mással. voltak komoly vedelések és mégis UV nélkül megvolt a diploma viszont az biztos,hogy a folyton idegesítő hangszínen ugató kutyák nem tesznek jót az idegrendszernek.a szomszédban van ilyen most.
Baszod pont azért írtam le miket csinált mert volt kettő is.
Persze nem az én ötletem volt. Én a gyerekkoromat a két törpeschnauzer miatt végigszoptam
PL. egyetlen berúgós bulimat nem bírtam kiheverni miattuk. Pedig akkor ez ment péntek-szombat. Gondold el hazaértem hajnal ötkor csont hotton. 7.-kor ugattak és zörgették a kaput az ablakom alatt. Később ennek az lett a következménye, hogy befejeztem a bulizást. Abban az időben volt 3 tv műsor azt untam. Videófilmet meg mindet láttam már 100-szor. Nem maradt más el kezdtem tanulni unalmamba, míg a haverok buliztak. Most itt vagyok két diplomával, meg azzal az érzéssel, hogy nem szeretem a kutyákat, akik elbaszták a fiatalságom hát ennyi.
Még az is lehet luki sose próbáltam Persze ugyanúgy hegedűművész is lehetek mert még annak a próbáján sem vagyok túl.
Én örülök, hogy ilyen jóképességű kóbórkorcsot találtál De mégjobban örülök, majd amikor a hatóság a "gazdit" jó alaposan megbünteti a chip nélküli, szájkosárnélkül kerítésen ide-oda ugrabugrándozó kutyájáért Ugye beszámolsz majd