Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

léteznek
A tökéletes feleség szavai a férjéhez:
-Teszed le rögtön azt a porszívót! Ilyet csak a homokosok tesznek, ráadásul megmelegszik a söröd, amit most töltöttem ki.

-Inkább turkálok valamit a sarki bálásnál, mert utánaszámoltam, ennek a szoknyának az árából pont két rekesz sört vehetek neked.

-Imádom ahogy szellentesz mikor mellém bújsz, mert érzem, hogy mellettem igazán tudsz lazítani egy feszültségekkel teli, nehéz nap után.

-Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem előtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni.

-Milyen kedves Tőled, hogy felhajtva hagyod a WC ülőkét, így megspórolsz nekem egy mozdulatot, amikor ki akarom sikálni.

-Már megint színjózan vagy, hányszor mondjam még, hogy sokkal aranyosabb vagy egy kis szalonspiccel?Sipirc a kocsmába, és 4 feles előtt haza ne gyere, mert nem foglak beengedni.

-Légy szíves hangosítsd fel a tv-t, hogy a konyhába is halljam a meccset!

-Úgy szeretem nézni az arcodon azt a feszült figyelmet, amint a számítógépeden játszol.

-Már megint frissen borotválkozva bújsz hozzám? Hányszor mondjam még, hogy nincs férfiasabb a kétnapos borostánál?

-Kérlek meséld el újra, hogy fogtad el tegnap a Lajos betlijét azzal a zseniális trükkel.

-Mindenképp tudd meg kérlek, hogy mit rakott édesanyád a borsos tokányba, amitől olyan finom lett, mert legközelebb nem akarom az anyámtól eltanult kotyvasztással terhelni a gyomrodat.

-Nagyon rendes tőled az a törődés, ahogy olykor az egész éjszakát rászánod arra, hogy a Vén Diófában szegény Jenő lelkét ápold, hisz mióta otthagyta a neje, valóban senkije sincsen, akitől egy jó szóra számíthatna. Ha úgy látod, hogy rosszul esik neki, hogy hajnali 3-kor hazajössz, inkább maradj még vele, ne maradjon tüske szerencsétlenben!

-Most menj lángosért! Ott áll a büfé előtt az a tangás lány, akit a parton mutattam neked. Most megnézheted közelebbről.

-Milyen figyelmes tőled, hogy emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollégáim egy rakás virágot adtak a szülinapomra. Alig bírtam hazacipelni. Nincs is ennyi vázánk. Még jó, hogy minden este legurítasz egy pár sört, így az üres üvegeket vázának használhatom.
Fiú : úgy nyalnék valamit, de nehogy félre értsd..
Lány: oké, akkor mennyünk fagyizni !
Fiú: tudtam hogy félre érted..
Vagy csak árokparton
Nekem tetszik. De váltani már lehet nem tudnék benne. Mondjuk... még egy csavar, meg hullámcsat meg szigszalag, és már meg is lenne oldva Jaaaaaés "leérne" a lábam teljesen Így még talán árokparton is meg tudnék állni
Chuck Norris meghalt,de már jobban van
Rajtad jól állna
ilyenbe várna az asszony otthon akkor lehet fel is állna
Vicces híradó-paródia a rendkívüli, soha nem látott hóhelyzetről.

1.rész:
Losits Robi - Rendkívüli Hó-Híradó 1.

2.rész:
Losits Robi - Rendkívüli Hó-Híradó 2.
Szerintem vennék mint a cukrot
(de ki ez? )
Valentin napi, csak lekéstem picit
szakműhely...
Apa és fia betérnek egy kocsmába.
- Mit kérsz, fiam? - kérdi az apa.
- Egy diétás kólát - mondja a fiú.
- Ugyan már, ilyet csak a kislányok meg a nyámnyilák isznak! Rendelj valami férfias italt!
- Jól van, akkor ugyanazt kérek, mint te!
- Na, ez a beszéd - mondja büszkén az apa, majd a csaposhoz fordul:
- Akkor két rendes kólát kérünk!
Chuck Norris szóra bírta a Csendes-óceánt.
ez a 21. század vazzeg aztán egy linket nem tudsz beszúrni
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kz_1000_police_kzt_1
000_police-5513796
Röhögni ér
arcfelismerő rendszer, csak a lényegre fókuszál