Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kőműves Kelemen vacsoránál a fiának:
- Egyél fiam, anyád már fal!

- Hogy szólítja a kis sav az anyukáját?
- Savanyú.

- Mi lesz a páncélos lovagból, ha átmegy rajta az úthenger?
- Lemezlovas.

- Mit mond az udvarias terminátor?
- Bocsánat, hogy félbeszakítom...

- Mi az: piros, nagy a vastartalma és nehéz lenyelni?
- Traktor.

A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az
emelkedőn. Felérvén így szól:
- Hú, ennyire még sosem izzadtam meg!
- Én sem - mondta a ló.
- Még sosem hallottam lovat beszélni!
- Én sem - mondta a szekér.

Két kutya megy az utcán. Megszólal az egyik:
- Te, ez nem a Vágó István háza?
- De.
- Megjelöljük?

- Mi az, folyékony és banánízű?
- Majomhányás.

- Mi az? 5 lába van és ebből 2 szőrös?
- Kislány a zongoránál.

- Hogy nevezik, amikor valakiért tűzbe teszed a kezed?
- Értesülés.

- Miért jó a hajléktalan barátnő?
- Bárhol kiteheted...

- Hogy kell elhalgattatni a sámánt?
- Halgassámán!

- Mit csinál a Terminátor éneklés előtt?
- Megköszörüli a torkát.

- Mit visz a szőke nő a lakatlan szigetre?
- Lakatot.
Woody Allen id�zetek

Nem mintha f�ln�k meghalni. Csak nem akarok ott lenni, amikor bek�vetkezik.
Mondhatn�m, hogy a sz�leim nem szerettek. A k�dban �ltal�ban hajsz�r�t�val �s r�di�val j�tszottam.
Amikor m�g kisebb gyerek voltam, le akartak f�nyk�pezni, �s egy rekl�mot csin�lni fogamz�sg�tl� tabletta propag�l�s�ra. �gyhogy volt egyp�r �lm�nyem.
Amikor sz�lettem az orvos kij�tt a v�r�terembe, �s �gy sz�lt ap�mhoz: Amit tudtunk, mindent megtett�nk, de m�gis kinyomta mag�t.
Amikor ap�m szeretkezni akart, any�m mindig megmutatta neki a f�nyk�pemet.
A feles�gem a legrosszabb szak�cs. Nem hiszem, hogy a fas�rtnak vil�g�tania kellene a s�t�tben.
�j megold�st tal�lt a sz�jszag�nak elleplez�s�re. Felemeli a karjait.
Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki ut�l. Azt mondta, ne legyek nevets�ges, m�g nem is tal�lkoztam mindenkivel.
A feles�gem a szexu�lis kapcsolatunkat havi egy alkalomra reduk�lta. Viszont k�t m�sik fick�r�l is tudok, akiknek null�ra cs�kkentette.
�vekig nem sz�ltam a feles�gemhez. Nem akartam f�lbeszak�tani.
Tegnap megmentettem egy l�nyt a nemi er�szakt�l. Uralkodtam magamon.
Amikor gyerek voltam, a sz�leim sokszor k�lt�ztek. De �n mindig megtal�ltam �ket.
A bar�tn�m azt mondta a m�lt �jszaka az �gyban: "te perverz vagy". Azt v�laszoltam: "Nagy szavak ezek egy kilenc �ves kisl�nyt�l".
M�g eml�kszem azokra az id�kre, amikor elraboltak, �s az elrabl�im az ujjam egy darabj�t k�ldt�k az ap�mnak. Az ap�m erre azt mondta, hogy t�bb bizony�t�kot akar...
Gy�ny�r� gyerekeim vannak. H�listennek a feles�gem megcsalt.
Egyik kar�csonyra egy l�gpusk�t vettem a fiamnak. � meg egy p�l�t vett nekem, c�lt�bl�val a h�t�n.
Vesz�lyes k�rny�ken lakom. Ah�nyszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kez�t.
Vesz�lyes k�rny�ken lakom. Az utc�nkban a gyerekek lelopj�k az aut�k kerekeit - menet k�zben.
A feles�gem f�lt a s�t�tben. Azt�n megl�tott engem ruha n�lk�l. Az�ta a vil�gosban f�l.
Az egyetlen bajom az �letemmel, hogy nem valaki m�s vagyok.
A nagyap�m am�gy igen jelent�ktelen ember volt. A temet�s�n a halottaskocsi ment legh�tul.
Az �let dolgait k�t r�szre osztom: rettenetesre �s kib�rhatatlanra.
�s egy�tt alszik majd a b�r�ny �s a farkas, de a b�r�ny nem alszik majd j�l.
Sohasem akartam a karrierje �tj�ban �llni. Hogyan is k�v�nhatn�m egy hozz� foghat� sz�ps�g� l�nyt�l, hogy otthagyja a roncsderbit?
Osztrigat pedig nem eszem. Az en etelem legyen halott - ne beteg, ne sebesult - halott!
"Erdekes arca van. Erdekes hogy ez egy arc."
" ... az arca olyan volt, mint Louis Armstrong hangja."
Gyerekkoromban egyszer elt�ntem p�r napra otthonr�l. A sz�leim azonnal reag�ltak, kiadt�k a szob�m.
Hogy higgyek Istenben, mikor pont a m�lt h�ten egy villany�r�g�p billentyuje becs�pte a nyelvemet...
M�r hetedik �ve, hogy any�som �tj�n kar�csonykor. Id�n �j�tunk. Beengedj�k.
R�szt vettem egy gyorsolvas�-tanfolyamon. A H�bor� �s b�k�t nem eg�szen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokr�l sz�l.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Nem az a k�rd�s, hogy van-e mennyorsz�g, hanem az, hogy h�nyig van nyitva, �s melyik busszal lehet odajutni.
Aki kor�n kel, az igen.
" Az hagyj�n, hogy nincs Isten, de pr�b�lj meg vas�rnap v�zvezet�kszerelot tal�lni !"
"Megk�rdezt�k tolem, hogy szeretn�k-e tov�bb �lni az emberek eml�kezet�ben, de �n tulajdonk�ppen a saj�t nappalimban szeretn�k tov�bb �lni."
Sz�p dolog a szerelem egy f�rfi �s egy n� k�z�tt. Felt�ve ha a megfelel� f�rfi �s a megfelel� n� k�z� ker�l az ember.
Szeretem ezt az arany�r�t. Ap�m a hal�los �gy�n adta el nekem.
Az agyam a m�sodik legkedvesebb szervem.
A p�nz jobb, mint a szeg�nys�g, m�r csak anyagi szempontb�l is.
A feles�gem alapj�ban v�ve gyerekes. A m�ltkor is bej�tt a f�rdoszob�ba �s els�llyesztette a papirhaj�csk�imat.
Val�sz�nuleg t�l lass� vagyok. Nemr�g el�t�tt egy aut�, amit k�t ember tolt.
K�nny� boldognak lenni, ha semmi m�s gondod nincs az �letben, minthogy mennyi ny�lat eressz ki a sz�don.
Ut�ltam �s b�ntam minden napot, amelyet az iskol�ban kellett t�ltenem. Azt akartam, hogy tan�tsanak meg �rni-olvasni, �s azt�n hagyjanak b�k�n.
Be�ltem egy �tterembe, ahol minden fog�st M.E.F. �ron sz�ml�ztak: M�s Emberek Fizet�se szerint.
Chaplin, indul�s�b�l k�vetkez�en, fantasztikus akrobata k�pess�gekkel �rkezett a filmiparba. Nekem nincs ilyen h�tterem. Nekem a sz�veg az er�ss�gem - a bemond�saim val�sz�n�leg jobbak, mint Chaplin�i.
A keny�rpir�t�m gy�l�l engem...
Ha �jra sz�letn�k, ink�bb n�ger kos�rlabd�z� szeretn�k lenni.
Egy bizonyos n�t�pus kedvel engem. Az a t�pus, aki legal�bb egyszer m�r felv�gta az ereit. A n�kre tett hat�som egyenesen ar�nyos azzal, ah�nyszor m�r �ngyilkosok akartak lenni.
A sz�leim egyszer� emberek voltak. Hittek Istenben �s a padl�sz�nyegben.
Negyed�r�n bel�l el akartam venni feles�g�l... F�l �r�n bel�l m�r eszembe se jutott, hogy ellopjam a retik�lj�t.
Kiraboltam egy hentes�zletet, sz�ztizenhat borj�szeletet zs�km�nyoltam, de azt�n neki kellett v�gnom, hogy k�retet is szerezzek.
A fi�k napj�ban egyszer kaptak meleg �telt: egy kond�r g�zt.
Rosszabb dolgok is vannak a hal�ln�l: aki valaha is egy�tt t�lt�tt egy est�t egy biztos�t�si �gyn�kkel, tudja, hogy mire gondolok.
Mi v�r r�nk a hal�l ut�n? A mennyorsz�g? A pokol? �s l�nyok lesznek ott?
A f�iskol�n a metafizika �r�n pusk�ztam: belen�ztem a mellettem �l� fi� lelk�be.
Soha �letemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz ill� �teleket ettem.
Vajon van-e t�lvil�g? �s lehet-e ott zuhanyozni?
Vajon mi�rt mondja minden n�, hogy csapnival� szeret� vagyok? Hogy tudnak ilyen v�gleges �ll�spontra helyezkedni 3 perc alatt?
Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

Két székely bácsi találkozik a piacon. Egyik kérdezi:

- Mit adtál a lovadnak tavaly amikor kólikás volt?

- Korpát meg melaszt!

Egy hét múlva újra találkoznak:

- Korpát meg melaszt adtam a lovamnak, mégis megdöglött!

- Az enyém is!

A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke. Mindhárman várnak a szülőszoba ajtaja előtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszercsak kilép a szobából a nővérke:

- Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük őket. Kérem fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat.

Erre a székely egyből berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:

- Székely! Nem látod, hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bőre színén is látszik.

Mire a székely:

Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez nálam marad!

Jánosbácsi jó ideje kedvenc kocsmájában iszogat. Érzi a végén, nem tud felállni, akárhogy próbálja. Gondolja ,egy kis friss levegő nem árt és kikúszik az ajtóig. Mikor kimászik, látja, még mindig nem tud felállni. Na, gondolja, talán ha hazakúszik, akkor majd sikerül. Hazaér, de csak nem tud felállni. Bekászálódik az ágyba és egyből kidől.

Másnap a felesége rángatja fel, és mondja:

- Má' megint seggrészegre ittad magad a kocsmába'!

- Honnan tudod?

- Szóltak, hogy ott hagytad a tolókocsid!
ezt innen szedtem?
Na igen.
Eltörölték trianont!?!?Nyert a jobbik?
az öreg székely reggel széles vigyorral ébred
kérdi tőle a gyerek:-minek örül annyira édesapám?
-az éjjel álmomban bukarestben jártam
-és ennek örül?
-ÚTLEVÉLLEL FIAM!ÚTLEVÉLLEL!
ez nagyon nagy! a hapsi ura volt a helyzetnek...
Minden nap
Nálatok is elő szokott fordulni ilyesmi, ha vendégségben vagytok?

http://youtu.be/S_HBcTi4-Gk
ez Argentínában történt....
Hát nem tom ez milyen ötezred rangú meccs volt de a biztonsági szolgálat csődöt mondott...én voltam már box meccsen,ott az első jelnél hogy balhé lesz,szétlőtték volna a társaságot
Jó persze azért azt nem,de nagyon komoly emberek voltak ott és nem is kevesen...senkinek se jutott eszébe keménykedni
"barátságos" box mérkőzés...
http://youtu.be/7wB6GwA3iNU
Tisztelt Matolcsy úr!

Engedje meg, hogy reagáljak legutóbbi nyilatkozatára, melyben kijelentette, hogy nagyon jól meg lehet élni 47 ezer forintból. Egyedülálló édesanya vagyok, két kamaszkorú gyermekkel. Az alábbiakban részletesen felsorolnám a havi kiadást, illetve bevételt.

Kiadás: Villany: 14.000. Gáz: 27.000. Víz: 12.000. Telefon, TV, Internet: 11.000. Közös költség: 8.000. Tagdíjak: 6500 - 4000. Osztálypénz: 1000 - 1000. Bérletek: 17.000.
Összesen: 101.500.

Bevétel: Fizetés: 121.000. Családi pótlék: 27.600.
Összesen: 148.600. Ez 49.500/fő nettó jövedelem. Ha levonom a rezsiköltségeket: 47.100 marad.

Családtagok száma 3 fő. Eltartottak száma 2 fő. Havi átlag 15.700/fő marad: élelmiszerre, ruházkodásra, tisztálkodásra, gyógyszerekre, esetleges javításokra, szórakozásra?!, egyéb kiadásokra...1 liter tej ára átlagosan 250, 1 kg kenyér ára átlagosan 300. Ha ezt beszorzom harminccal, akkor egy hónapban ez: 16.500. Így marad: 30.600. Ha ne adj isten nem kenyéren, és vízen szeretném, hogy a gyermekeim felnőjenek, akkor ehhez kell vásárolnom egyéb más élelmiszereket: pl.: cukor/1000, olaj/1000, liszt/300, margarin/1200, kávé/2400, burgonya/1500, rizs/600, fűszerek/1000, citromlé-tea-kakaó/2000, zöldségek/2000, tésztafélék/2000, tejtermékek (joghurt, túró, tejföl), tojás/3200 - 3000, mosószer/3000, öblítőszer/1200, tisztálkodószerek (fogkrém, wc papír, tusfürdő, sampon, dezodor, borotvahab és penge) 10.000. Talán nem sorolnám tovább, mert már – 7000-ben vagyok. Ebben nincs édesség, gyümölcs, luxus cikk...bár lehet, hogy a dezodor vagy a kávé annak számít. Még egy alsógatyát, annyit nem vettem a gyermekeimnek, nem, hogy cipőt vagy nadrágot. Sem újság, sem könyv, de még egy nyamvadt napilap sincs benne a költségvetésben. Esetleg járhatunk büdösen, koszosan, majszolhatunk száraz kenyeret, és ihatunk csapvizet, de azzal is spórolni kell, mert a havi vízdíj nem kevés. Mellékesen nekem van saját lakásom, nem kell bérelnem, nincs autóm, sem hitelem. Mondja meg nekem kedves Matolcsy úr! Hogy a jó büdös kurva anyjába képzeli azt, hogy azt merészeli mondani, 47 ezer forintból meg lehet élni?! Kívánom Önnek, hogy egyszer kerüljön le a pórnép közé, kapjon 47 ezer forintot, és próbáljon meg megélni belőle egy hónapig. Remélem éhen döglik még a hónap vége előtt!

Tisztelettel: egy édesanya
hát ez sajnos nem vicc, hanem tény... M.ország, én így NEM szeretlek......
A medve, a róka és a farkas elmennek a munkaügyi hivatalba, munkát keresni, mert nagyon éheznek. A szakember ki is közvetíti őket a megfelelő helyre.
A rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak.Eltelik két hét, találkoznak. A róka hülyére verve, csont soványan, a farkas szintén. A medve pedig szépen kigömbölyödve. Ki-ki elmeséli, hogy mi történt vele.
- Két napig jól ment sorom, -mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybenhagytak. Azóta is alig ettem valamit.
Azt mondja a farkas:
-Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádznak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta sem ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték...
Mire a medve:
- Nézzétek, nekem nem lehet okom a panaszra, mióta ott vagyok, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják...
Nem vicc, csak elgondolkodtató.

Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét(product of Brasilisa)csepegtette, lezuhanyozott, a hajszárítóval (made in Taiwan)megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót(made in India) és farmert (made in Singapore)húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bújtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines)kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzser-kalkulátorán (made in Mexico)megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China)húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét(made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte,gondolkodott, MIÉRT nem talált ma sem egy jól fizető MAGYAR munkahelyet...
Nah Én is Potolok a viccek hez
Old Shatterhand és Winetou iszogatnak a vadnyugati bárban. Órákig nem történik semmi, amikor Winetou feláll, elindul kifelé. Kirúgja a kétszárnyú billenő ajtót, kilép, mögötte az ajtó becsukódik. Ekkor kintről, nagy csattanás, csatazaj, halálhörgés, hatalmas por! Elül a por, Winetou belép, leül az asztalhoz, megtörli véres homlokát. Iszogatnak tovább. Pár óra múlva feláll Old Shatterhand, elindul kifelé. Kirúgja a kétszárnyú billenő ajtót, kilép, mögötte az ajtó becsukódik. Ekkor kintről, nagy csattanás, csatazaj, halálhörgés, hatalmas por. Elül a por, Old Shatterhand belép, leül az asztalhoz, megtörli véres homlokát. Iszogatnak tovább. Eltelik pár óra, egyszer csak Winetou megszólal: - nagy fehér testvérem is rálépett a gereblyére?