van aki át akarja úszni, van aki át biciklizi ,ő át akart rajta kelni autóval mint ahogy ezt már tették mások is de nem egy 3T ás autóval és pont a part közelében volt egy vékonyabb jég réteg ami beszakadt a Tó közepén simán bírta : Nincs ebben semmi volt már hogy tűzoltó autó szakadt bele és nem lovagolták a témát ,Ő autója Ő kára ennyi 20.000 ft + a daruzási díj ennyi a kár
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesettiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!
A jó sorsom néhány éve kijuttatott londonba,néhány napra
Jöttünk,mentünk,ettünk,ittunk.
Utóbbi nagyobb élményt jelentett mint előbbi
Majd elég hányatott s hosszú úton hazaérkeztünk.
Én a csomagok 4. emeletre történő felcipelése után letéptem egy heineken márkájú,általam igen nagyra becsült sör kupakját,majd egy iszonyatos korty után azt mondtam életem párjának:............"kibaszott szar lesz visszaszokni"
Azóta is elkötelezett híve vagyok a jó ángílus sörnek s az írnek is
:::::::::::::..bocs kicsit elszállt a kezem kis áttekintés a londoni mindennapokról
Sejthető volt eddig is, hogy hogyan készülnek a gyurmás "előtte-utána" (before-after) képek, a birkák megtévesztésére. Emberünk itt be is mutatja a fő módszert.
ott voltam mikor szedték ki hát kutya baja lesz a Hummer nek
- Két Hummert kérek!
- Elvitelre?
- Nem, helyben fagyasztom!
- Apa, miért mentél a jégre?
- Hummer'!
Jöttünk,mentünk,ettünk,ittunk.
Utóbbi nagyobb élményt jelentett mint előbbi
Majd elég hányatott s hosszú úton hazaérkeztünk.
Én a csomagok 4. emeletre történő felcipelése után letéptem egy heineken márkájú,általam igen nagyra becsült sör kupakját,majd egy iszonyatos korty után azt mondtam életem párjának:............"kibaszott szar lesz visszaszokni"
Azóta is elkötelezett híve vagyok a jó ángílus sörnek s az írnek is
:::::::::::::..bocs kicsit elszállt a kezem kis áttekintés a londoni mindennapokról
http://youtu.be/_TfhYgHX42I
Az időjárás jelentést vhogy mindig így kellene előadni :)
http://youtu.be/ruq-xR0jUCE
De legalább mostmár a fél ország rajtuk röhög!