Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Panaszt ne haljak tőled , a legszebb helyen vagy Ausztriában :
Nockalm-Maltatal-Grossglockner.............
Azon tanakodom az esti bulira "mi legyek"...
Qrva v Kamionos?
nem jutok dűlőre...
kamionos kurva leszek..
Na látod van közös véleményünk! ,annak ellenére h nem nagyon ismerjük még egymást,de remélem ha hazajutok májusba egy két emberkével innét az oldalon,gurulunk egy kellemeset!
Nem bántottál meg senkit(szerintem) csak más véleményen vagyunk, ezzel semmi gond..Az hogy az a tolvaj szemétláda börtöntöltelék, tudathasadásos mit mondott már hál' istennek nem sok mindenkit érdekel..azzal a kijelentésével pár hónap alatt kb 40ezer vállalkozás ment szlovákiába és ezáltal milliárdok estek ki a zözponti bevételből...
de ez csak egy kedves okos mondata volt a sokból..remélem megérem hogy ott áll majd a legfelső bíróság előtt, megtörve pityeregve mikor a többéves börtönbüntetését olvassák fel neki..
visszaolvastam...
Bár komolyan sem gondoltam
Ezt még kedves Feri bácsink is megmondta anno :akinek nem tetszik ki lehet menni külföldre!De ez tényleg az én választásom volt...ennyi!De hát mindenki másképp látja a dolgokat..és ez így van rendjén!Bocs ha ezzel megbántottam akárkit is!
más utat választottál..ennyi..mindenkinek van válsztása..ez a TIED..!
olvasd vissza, és értelmezd..
Nem "zsidóztalak"
Az nekem nem gond h.kimaradtam,persze nem mondom h.nem lenne könnyebb dolgom ,ha olyan családi körülményekbe születtem volna bele az életbe,de ezt sem bánom mert amim van azt én teremtettem meg,"meg itt gondolom ahogy sokan mások is!" És ez is egy jó érzés!Csak azt bánom hogy ezt Magyarországon nem tudtam elérni
tanúlj te is a KÖZGÁZon és lehetsz bankba akárki..meg, legyél jogász és mehetsz a parlamentbe..mi fáj neked ebbe?
általánosságokba beszélsz, és butaságokat..
Ezért figyelek és tanulok a nagyoktól...
"antiszemita mocskolódást rühellem.."
És mégis zsidózol engem?

Pedig én csak minden - szerintem - tőlem telhetőt megteszek a jövőmért ?

Akkor rosszul csinálom

Náluk az Apáról, fiúra( helyesebben anyáról lányára )és a családban marad kifelyezések többet jelentenek, mint te azt el tudnád képzelni..összetartóak és egységesek...ÉVEZREDEK ÓTA..! ez a titkuk..amilyenek "mi" nagy átlagban sosem leszünk..
tényleg ne kezdjük el.
De meg lehet nézni kinek a kezébe van minden pl:bankok,parlamentbe kik vannak...nem mondom h.minden ezért van de el kell ezen is gondolkodni,és nem antiszemita kijelentés volt
Azt hogy bizonyos általad "zsidózott" érdekcsoportok és üzleti tömörülések kezében van ez vagy az nyilván nem véletlen..értenek az üzlethez, komoly tőkével (SNE ) rendelkeznek..mi ezzel a gondod?az hogy te kimaradtál?
okosabb érv?
ezt a zsidózást inkább ne kezdjük el..nem tudod mit beszélsz...
(flreértés ne essék nem vagyok az, még csak sokad ágról sem)
csak a zsidózást meg a többi antiszemita mocskolódást rühellem..
Tőkét magad alá?
Bocsi..magas labda volt..
Igazad is van, fiatal vagy de hidd el hamar fel fogsz "NŐNI"..
Hamarabb fognak ezek a dolgok érinteni mintsem gondolnád..sajnos..
gyereke ezen lehetne "vitatkozni" kibeszélni ezt a témát napokon keresztül.....ameddig ily sok zsidó lesz az országba hiába is erőlködünk.....
Hát ha úgy vesszük anyu lakik nálam
De amúgy nem zavar, nem terveztem anyukámat magára hagyni, arra meg hogy építkezzek már gyúrok vagy 4 éve... (és még van egy kevés, hogy tőkét szerezzek magam alá)
A válság előtt éppen csökkent az üza ára, mert a dollár a béka segge alatt volt a forinthoz képest, tudom, mert akkor váltottam le a dolláromat 147forintért, nagy biznisz volt.... a válság után meg tudjuk hol áll a forint, ez is vastagon benne van a benzinárban, ugyhogy ha azt mondod nics hozzá köze, az nem igaz.
A lakáshitelek meg......ha nem akarsz 4O évesen is anyuéknál lakni, előbb utobb az is érinteni fog.
A füstöt én is utálom és kényszerből szívom immáron vagy 14éve de ezen azért dolgozhattak volna..tipikus magyar kapkodós megoldás...mind az is hogy majdnem minden szombat este valamelyik hatóság a zsarukkal karöltve ellepi a helyet..persze csak a wb tragédia óta...
Egyébbként talán abban is lehet valami hogy akik eddíg nem jártak Pubokba a füst miatt, talán majd most..bár nem hinném hogy jelentős lenne..