Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy sejt valamit? Hamarosan indul a Veszprém-Szenegál kalandtúra
Volna egy kérdésem a hegyomlás méretű Urakhoz, akik kicsit arrébb léphetnének, hogy végre kisüssön mögülük a Napocska! Mit csináltatok a Janikkal, hogy semmire nem válaszol? Vagy csak elszégyellte magát, és most gondolkozik a bocsánatkérő hozzászóláson?
Hagyjad...Szenegáli...ezen azóta fekszek..
ezen pipultam be én is..
Korán reggel volt még Igazság van benn, de semmi sem fekete-fehér,ahogy ez sem.
de hallod te micsoda egy tróger vagy bazdmeg más halálát kívánni, még csak viccből is..... még fiatal vagy, de azt jó ha tudod, hogy az életben maximálisan ül a "ki mint vet úgy arat közmondás" ..... majd egyszer, lehet hogy értelmezni is tudod majd.
Egyértelműen az internet korszak átka... a múltkor volt is valami műsor róla, hogy lassal több szmájlit ismernek, mint szót!
ez elég demagogra sikeredett!
Hát amilyen támadást indítottál ellene!
Na, most azt hiszi egy terminátor vagyok..közbe Szityyyu az..
Mondjuk olyan vastag az egész srác, mint gabro felkarja...
Jó reggelt!
Azért milyen érdekes dolog ez. Fiatal kis macskajancsik anya szoknyája alól, discókban, erős alkoholos befolyásoltság alatt harcművészé edződve, nem mellesleg ismeretlennek (és idősebbnek!) a tisztelet legkisebb jelét sem megadva irkálnak össze-vissza, miközben magukat sérthetetlennek képzelik, mert egy egész "csapat" áll(hat) mögöttük, hasonló képességekkel rendelkezve. Még jó, hogy másnak nincs meg ez a támogatottsága! Kemény világ ez! De kinek is a hibája? A szülőké, mert sz@rnak a gyerekre, a haveroké, vagy az interneté?
Mondjuk azért egyszer megnézném a kissrác arcát, amikor a házuk előtt megáll beszélgetni 3-4 kb hegyomlás szerű ember, 1000 ccm-es mocival, a felsőjükből kibújva beszélget és megpihen egy motoros túra után pár percre, vagy esetleg be is csenget, hogy van-e esetleg eladó elektronikája... Vajon akkor is lenne-e akkora arca, hogy beszólogasson, vagy csak klaviatúra-szájkaratés?
Mindegy is. Az ilyenekre nem nagyon érdemes sem időt, sem energiát pazarolni. Bár arra kiváncsi leszek, hogy reagál-e a beírásokra, netán még bocsánatot is kér attól, akit nem illő módon megbántott?

UFF, szóltam.
Azért milyen érdekes, hogy az emberiség főleg a harcászati tevékenységhez fejleszt... Onnan lett gps, mobil, internet meg még ki tudja mi. Hát nem csodálatos? Drága emberiségünk akkor érzi elemében magát, ha valakit le kell gyilkolni Legyek béketárgyaló? Hátha túlélte, és további támadások elkerülése érdekébe hajlandó hadisarcot fizetni...
Ha setleg, netalántán, valami csoda folytán, túlélte volna a támadást és élőbe összefutunk a szenegáli sráccal, a fülét én bitos meghúzkodom a "halj meg vele" beszólás miatt..
köszönöm katona, kapsz egy plecsnit a szityyy-u-tól a tökéletesen elvégzett harcászati cselekményért
"kis pöcs" megsemmisítve
Támadó csapatok vesztesége zéró..
Küldöm a jelentést..
Még valami, ma reggelre?
A "kis pöcs" fedőnevű célszemély beazonosítva:
http://youtu.be/UbDn0BmaGVA befogva[/L]
Az Apach támadó rendszerek bemérték a célpontot...
tűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűz
célszemély fotója:
Hmm..Engedélyt kérek, Szityyyu, vezérkari dandár tábornoktól...,,
A szárazföldi és SEALs commando bevetését, a Szenegáli lázadók likvidálására...
A csapatmozgás fedőnveve : Simsonos kis pöcs , akció..!
A hadművelet megkezdése után áttérünk a kódolt csatornára..
Az MQ-1 Predator 5 perc múlva eléri a célterületet ...
küldöm az élő képet és ha a csapatok felsorakoztak, a parancsra várunk..
vétel...
A pm: personal message, a motorom hirdetésén keresztül írta
ezt irta neked? ?
:"dobd ki a szaros motorodat te szar haljál meg vele .. told el talicskán a méh telepre"
mi az a pm üzenet?
tényleg ezt irta?