Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többet járok hozzád ebédelni, ha nem lesz bagófüst
Valami hasonló lehetett volna a megoldás mint az osztrákoknál:
Dohányzó szobák(termek) ahhol nagyon komoly légtecnikával megy az elszívás...
De hát oda is be kell menni valakinek kiszolgálni..ez itt a bibi..
De nyugi, megoldom..
Már kész a terve annak a party sátornak ami a nagyterszra(nem a főbejárati, hanem a 71es fgelől van egy nagy placc) nyíló ajtón keresztül lehet kimenni és ott lesz kialakítva egy télen-nyáron fűthető-hűthető , talán lehet kerti asztalokkal, könyöklőkkel meg tujákkal telerakom..aztán jónapot..!
Dohányzó, nem dohányzó termeket kellett volna kialakítani

Az 500Ft-os benzin engem is érint, és annak én sem örülök, de úgy gondolom az nem a válság miatt van, hiszen a válság előtt is már emelkedett, akkor sem stagnált épp.. és ez folyamatos tendencia szerintem megmarad.. ( nem mennék bele h azért mert valakiknek nem elég a bevételük vagy egyéb okból )

A lakáshitelekről, és hasonlókról nincs rálátásom, meg nem is érint még úgy gondolom.

A munkanélküliség érinthet, sőt lehet fog is... de bízom a saját talpra esettségemben, és hogy mindenképp megkeresem - a magam módján - ami kell.

De én még fiatal vagyok ahhoz, hogy hasonlóakkal foglalkozzam, meg amúgy is a vidámabb dolgok jobban megfognak

Bár közel annyit nem éltem meg mit tisztelt katona urak itt
Szóval ugyanott vagyunk... van mit pótolnom
Nem erre gondoltam,kedves...
Az 500! forinntos benzinre..
A bedölő lakás hitelekre...
A növekvő munkanélküliségre...
És még sorolhatnám..estig..
Örülj, hogy nincs rálátásod (vagy csak úgy gondolod hogy nem érint..PEDÍG FOG..!)
Mert Téged külön sújtanak ezzel a dohányozz vagy ne dohányozz témával...

Elég rossz mód a dohányzás visszaszorításának...
Jó lenne ha túléltük volna..De sajnos még a nagyja hátra van..
Azt már túléltük, most jöhet a többi kaland
van akinek jól bírja a térde
az fasza, nem kell más... van neki térdvédője meg minden, de nem szereti felvenni, ezt majd talán jobban.
nagy része rizsa, kabáthoz zippzározható, pár alkalommal használta, nincsenek kopásnyomok..............
ne panaszkodj válság van, nem elég kalandos ezt túlélni
Nektek legalább kicsi is de jutott belőle...

De nekem, vagy az én korosztályomnak ?
Hát ezaz..itt a visszaesés helyek bezárását és munkahelyek megszünését fogja maga után hozzni..
És nem igazán értem még hogy oldom meg hogy a teraszon az amúgy is kevés asztalnál kellemesen sörözgetők mellett majt ott toporognak a dohányosok?
Vagy a teraszon sem lehet?hiszen ott is ráfújhatod a füstöt valakire..!
10 éve killódnak ennek a törvénynek a bevezetésével, de értelmes megoldásra úgy tűnik nem jutottak..
Vissza fog esni..... Én sem cigizek, de mikor elmegyünk mókázni, iszogatunk, el szoktam szivni egy kettőt.
valyon=vajon..
Júliustól nem lehet füstölögi a vendéglátó helyeken..
Egyik szemem sír a másik nevet...
Kiváncsi vagyok ez az egyébbként is lemenő ágban lévő iparág,meddíg sűllyed..2009 őszén a válság következtében a nagy átlag 20-40% os forgalom visszaesést mutatott..
Ez a mostani valyon mennyivel fejeli meg..?!
Félreértés ne essék, nem dohányzom, sőt nagyon nagy ellenzője vagyok de ez szerintem nekem nagyon fog fájni..
Már előre látom a bejárat előtt tipródó vendégeket, akik toporogva szívják azt a mocskot..
Jól fog mutatni..
Az igazi móka télen lesz majd..
akarok a csajomnak vmi gatyát, ne farmerben üljön mögém, ha én is felöltözök. Kabátja van.

mit irnak erről?
Nem, mert volt valami Jean Claude filmben, hogy C16-ot... az 4szer nagyobbat durran.
egyszerű őrvezetőként úgy tudom, hogy az út mellet a c4-et használják
Tisztába vagyok vele..Meg azzal is hogy az út mellett nem c-4 robban..Hanem fel nem robbant tűzérségi lövedék, kiherélve...stb..stb..
a varázsszó a c4... minden akciófim kelléke, egy maréknyi felrobbant egy házat.

sima közepes hatóerejű cucc.....
Azért nem hinném hogy pazarolnák a gyutacsot, a rossz fiúk, inkább tesznek mellé egy kis c-4 et , meg egy marék szeget..vagy akármit..
Széles látókör..
Tudom..
Mi van, ha csak egy gyutacs van ott, és az indul el..... megmarad a szeme.