Bal jobb oldala hátul hiányzik, mert kapaszkodó le van véve.. méretet veszünk róla, lehet lesz doboz tartó féleségem...
versenypapucs alap Te nem abban vagy ilyenkor otthon Azt hittem mindenkinek az van Neki nincs bűze.. az nekem van
még olyan új... ... de élvezem...
Szombaton ráérek, de egy nappal előbb szólj, h az aksit feltöltsem
Life is a race Kicsit elüt a motrod cinétő, de nem rossz ám A motor bal oldala hova tűnt? fogadjunk lerúgtad versenypapucsban Szagoltad már? Milyen a bűze?
Ejj, mikó füstölünk má gumit?
No képek a ruciról. Azért remélem majd még rajtam is látod, addig majd sokat hordom, hogy rám alakuljon. Viszont eddig derékban tűnik a legnagyobbnak (rám nézve)
Ismét csak ennyit tudnék hozzátenni.... Köszönöm szépen, nagyon - nagyon
Végül is, ha megteheted.
Ha van valami akkor szólok, amúgy előbb nézegettem a képesmotoron a lábtartókat és volt egy konzollal együtt 1000-2000Ft nem törött. De nem nagyon tudom kivenni a képekről, hogy koptató van-e rajta van lehet-e rárakni.
Láncot szívesen
Jó az uniszex is, a lényeg az olcsóságon van. Fogyótermékre minek költenék túl sokat Lehet fogok egy darab vasat, és esztergáltatok rá valami egyedit
Naná, ahhoz értek
Még mindig nincs lábtartóm, bontottat kérdéses hogy odaadják-e konzol nélkül... A vége az lesz, hogy fogok egy söprűnyelet, bereszelem a helyére, egy furat rá, beirdalom fűrésszel, és mehet a karcolás Vagy ugyan ez vascsővel
de amúgy ez teljesen új.. nem használt
nyugi.. én is ... öhm... fáradt...