Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen - igaz előre kért reakció, - de ezt vártam

de amúgy ez teljesen új.. nem használt

nyugi.. én is ... öhm... fáradt...
15 fok alatt semmiképp amig nincs kellően meleg, én rá nem ülök Nincs nekem felhalmozott hőszigetelő rétegem ráadásul papucsot sem hordok
Az szikrázik szépen!
pedig én nem láttalak.az enyém sosincs egyben .csiszolás egy része megvan.megint készülődik festésre
de a karbonon az a fém az titán?
Ez a második portfolió határozottabban jobb mint az első..
A ruci meg kategóriákkal jobb..!
Használt sokáig, sérülés mentesen..
én is folyamat kevesebb mint 4 óra alvás, 12 óra meló után vagyok, szóval úgy olvastam ... igen

Bal jobb oldala hátul hiányzik, mert kapaszkodó le van véve.. méretet veszünk róla, lehet lesz doboz tartó féleségem...
versenypapucs alap Te nem abban vagy ilyenkor otthon Azt hittem mindenkinek az van Neki nincs bűze.. az nekem van
még olyan új... ... de élvezem...

Szombaton ráérek, de egy nappal előbb szólj, h az aksit feltöltsem
igen carbon betétes

Jaa Lucámra gondolsz.. ő így szééép majd veszek fel piros kendőt...
az első kérdőjel az felkiáltó jel, a hajtépés meg vigyorgás akart lenni.....megint edzés után vagyok.
Life is a race Kicsit elüt a motrod cinétő, de nem rossz ám A motor bal oldala hova tűnt? fogadjunk lerúgtad versenypapucsban Szagoltad már? Milyen a bűze?
Ejj, mikó füstölünk má gumit?
gyááááá, de fasza ruci? Mi az rajta? Titánium betét?

Ezzel meg kend át a Gizikét.....
Persze.... megyek.
No képek a ruciról. Azért remélem majd még rajtam is látod, addig majd sokat hordom, hogy rám alakuljon. Viszont eddig derékban tűnik a legnagyobbnak (rám nézve)

Ismét csak ennyit tudnék hozzátenni.... Köszönöm szépen, nagyon - nagyon
Motor kiállítás, körvonalazódik?
Több a csontom... nehezebbek.
mannyi idő alatt? Mert én még csak 1 hónapja diétázok
Ja, de edzés után ma 113 voltam.
Carbon protektor stimmel...
De mingyárt Te is láthatod a képeket...
Megnéztem, nem volna rossz, feltéve ha passzol a kawára
Végül is, ha megteheted.
Ha van valami akkor szólok, amúgy előbb nézegettem a képesmotoron a lábtartókat és volt egy konzollal együtt 1000-2000Ft nem törött. De nem nagyon tudom kivenni a képekről, hogy koptató van-e rajta van lehet-e rárakni.
Láncot szívesen
Jó az uniszex is, a lényeg az olcsóságon van. Fogyótermékre minek költenék túl sokat Lehet fogok egy darab vasat, és esztergáltatok rá valami egyedit
Durván nyomod. Ez már nem is sufni tuning. Hanem házi praktikák.

Gondolom az is megfelelne ha nem zizire való volna, hanem unisex lábtartó. Szétnézek hátha találok valamit. Mennyit szánsz rá?

Jah és kösz a láncot. Tegnap jött meg. Jövőhéten szerintem rakom is fel, de lényeg, hogy már itt van.
Naná, ahhoz értek
Még mindig nincs lábtartóm, bontottat kérdéses hogy odaadják-e konzol nélkül... A vége az lesz, hogy fogok egy söprűnyelet, bereszelem a helyére, egy furat rá, beirdalom fűrésszel, és mehet a karcolás Vagy ugyan ez vascsővel
akkor nekem, csak 26 kiló izmot kell magamra pakoljak, hogy egy súlycsoportba legyünk..
én nyertem 96-ról 88-ra fogytam, hála istennek ez már nem vágósúly