Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már ledobtam 3 kilót.... már csak 115 vagyok.
Simán megoldom, jah...
Tudod azért van annyi lik a kesztyűn, hogy válogathassak, hol is dugom ki az ujjaim.
És még nem találtam kesztyűt, a mougenre rástartoltam, de erre kifutott darab és nem lehet többet kapni. Szal az sem lett. Alpinestars S-1 et akartam, de nem 6 ezer Ft.

Amúgy azért Te is értesz a baj csináláshoz.
Vegyél egy számmal nagyobb ruhát, oszt hali!
persze karátot:) a Michelin baba hurkákat tüntetem el a hasamról
Ha nem baj, akkor kicsit szűkítettem a kört.
Itt keress:)

Üdv
Gábor
Én nem érteni idegenül, de ez jól néz ki.
nincs gáz értelek!
Mondjuk az én páromnak Belo cordurája van, ami itthon ismeretlen. Kint qrva drága, így akár jó is lehet. Mindenesetre annyiba került, mint egy (Üssetek!) Shox-os ruha, így szerintem jó vétel volt. Ha nem lett volna más lehetőség, akkor Bering-et kapott volna.
Eurora gondoltam! Én is úgy látom, hogy vannak igen jó akciók. És ha 2-300 euróér van egy új (akár FLM, akár Vanucci), akkor én biztos a profit venném. Mert ugye élete párjának lesz.
Tényleg nem akartalak megbántani, de nehéz úgy különböző márkákról beszélni, hogy nem mondjuk ki, melyik is az.
ja most látom h. nem is te keresel,bocs
hogy érted 4-500?hát én is azt mondtam h.nem profi, de mivel sokat nem jön velem ez is megteszi.remélem találsz.én most vettem vanuccit kegurut 1200-ról 600 euró.szóval vannak jó akciók ot....
Nem akarlak megbántani , de a fiúk itt a 4-500-as ruhákat szintén annyiért vették. Nem szándékozom ócsárolni sem a Probikert, de a kolléga egy másik topicban írta, hogy Dainese ruhája van, és a barátnőjének szeretne valamit.
hali adamh!
Én most vettem a barátnőmnek Ausztriában a louis motor boltban egy probiker bőrruhát 200euróért.Nem mondom hogy profi ruha, de olyan sokat nem szokott velem motorozni jönni h.1000euróért vegyek neki. Külön cipzározható felsőrész...néz körbe az oldalukon
Nyilván ne te repedtél volna szét Megoldod magadnak a sérüléseket, a kesztyűdön is anno több volt a lyuk, mint ujj
Szerintem meg jutalékot kap az FLM zenekartól, és minden alkalmat megragad a népszerűsítésére!
feltéve ha olyan kedve lesz....máskülönben elő sem bújik.
Szerintem most éppen még néhány karátot próbál belecsiszolni gyémánt testébe a konditeremben.
Köszi!

Úgylegyen
Pihentesd a nyakizmaidat, mert csak úgy ontani fogja a jobbnál jobb tippeket, és nem győzöd majd kapkodni a fejed!
Üdv!

Én vagyok, akit "beajánlott" djtoci bőrruha keresés ügyben. Szóval a helyzet az, hogy elfogadható áron, valami normál állapotú női bőrruhát keresek.. Djtoci az FLM márkájú ruhát hozta fel..Van esetleg itt olyasvalaki, aki akar eladni női bőrruhát? Néztem az aprót, de nem volt valami sok belőle.

Aggregal, ha megírod, hogy honnan, hol vettél bőrruhát, még ha ebay is, (bár onnan nem rendeltem még, de megoldható lenne szerintem), akkor azt nagyon megköszönöm. olyan 200-300 eurom lenne rá..

Köszi, és üdv mindenkinek
Szép napot!
Mester! Beajánlottalak egy srácnak, bőrtanga, akarom mondani bőrruha keresés ügyében! Remélem nem veszed zokon!
Carbon protektoros.....kb 3évet volt nyúzva,ne aggódj nem lesz vele gond!
A kedvedért összelekvározhatom, bár nem értem, mit akarsz azzal elérni. Jobban hasad?
Fánk? Ha van lekváros, megyek!