Akkor Rocky csak pislogna. Végül is igazad van, hiszen rúgni úgysem rúg "sokat".
A tréning akkor már késze is. Nálatok favágás, utána remetelak átúszás és ha találunk fél marhát azt is lehetne puhítani.
Ok felhívlak előtte.
Én lettem volna a szenvedő fél; Sne ruhájába mire belegyömöszöltem volna az egyik kezem hegyét, huhhh.......ez tényleg perverz lett volna.
Ahogy olvastam kerestem mikor írod, hogy van egy két lógatott fél marhátok is azokat meg puhítani kellene; mint a Rocky edzése.
Aztán jöhetne a Tihanyi kilátóba futás zenére.
Van néhány köbméter hasítani való fánk... Ha gondolod, a feszültség levezetéseképp összevághatod, de a fejszét te biztosítod, hátha kárt teszel benne... Ha megvagy, mehetsz a kőfejtőbe, aztán kitombolhatod magad Egy nagy kalapácsot adok, a többit pedig az általad elért haszonból pótoljuk
MBT..az kéne..Abból is dupla talpú..
Igazi kis tűzcsináló vagy..
Egyébbként röhögsz, de szerettem régen nagyobb darab srácokkal kesztyűzni, mert könnyebben ki lehet mozogni őket és gyorsabban fáradnak és nagy általánosságban lassabbak is....
Mondjuk rajtam is van vagy 10 kiló a súlyomhoz képest..
Csak be ne találjanak, mert akkor baj van..
A tréning akkor már késze is. Nálatok favágás, utána remetelak átúszás és ha találunk fél marhát azt is lehetne puhítani.
Én lettem volna a szenvedő fél; Sne ruhájába mire belegyömöszöltem volna az egyik kezem hegyét, huhhh.......ez tényleg perverz lett volna.
Telefonon hívj mielőtt jönnél.
1 felé megyek kórházba vagyis 2 előtt ott tudnék lenni, neked hogy felelne meg?
Szabaddá tettem magam, ha mégis szeretnéd, hogy felpróbáljam.
Aztán jöhetne a Tihanyi kilátóba futás zenére.
Akkor ne menjek be érte? Sne szerintem majd csak jövőhéten érne rá 6 előtt.
Én leszek a fotós.
Igazi kis tűzcsináló vagy..
Egyébbként röhögsz, de szerettem régen nagyobb darab srácokkal kesztyűzni, mert könnyebben ki lehet mozogni őket és gyorsabban fáradnak és nagy általánosságban lassabbak is....
Mondjuk rajtam is van vagy 10 kiló a súlyomhoz képest..
Csak be ne találjanak, mert akkor baj van..
Kesztyűzhetünk, csak nekem sámlira kéne állnom,..