Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit én is, jöhetsz!
Akkor Rocky csak pislogna. Végül is igazad van, hiszen rúgni úgysem rúg "sokat".
A tréning akkor már késze is. Nálatok favágás, utána remetelak átúszás és ha találunk fél marhát azt is lehetne puhítani.
Te most értem aggódsz vagy a ruhát vitetted volna kórházba? Mert én nem repedtem volna szét az tuti....
Rendezünk neki Tihany átúszást szárazföldit Először fel kell úsznia a remetelakokhoz, utána meg azokon a meredek (függőleges) falakon
Kitágítottad volna azt a jó bőrt? Lehet utána vinni kellett volna kórházba, mert szétreped a nyílás...
Ok felhívlak előtte.
Én lettem volna a szenvedő fél; Sne ruhájába mire belegyömöszöltem volna az egyik kezem hegyét, huhhh.......ez tényleg perverz lett volna.
perverz állat, mikor itt vagy csengess meg és inkább kidobom az ablakon
Telefonon hívj mielőtt jönnél.
De nem baj, ha nem bújok ott bele? Szégyenlős vagyok.

1 felé megyek kórházba vagyis 2 előtt ott tudnék lenni, neked hogy felelne meg?
Szabaddá tettem magam, ha mégis szeretnéd, hogy felpróbáljam.
gyere
Ahogy olvastam kerestem mikor írod, hogy van egy két lógatott fél marhátok is azokat meg puhítani kellene; mint a Rocky edzése.
Aztán jöhetne a Tihanyi kilátóba futás zenére.
Hali.

Akkor ne menjek be érte? Sne szerintem majd csak jövőhéten érne rá 6 előtt.
Én leszek a fotós.
ütnek, borulsz
Van néhány köbméter hasítani való fánk... Ha gondolod, a feszültség levezetéseképp összevághatod, de a fejszét te biztosítod, hátha kárt teszel benne... Ha megvagy, mehetsz a kőfejtőbe, aztán kitombolhatod magad Egy nagy kalapácsot adok, a többit pedig az általad elért haszonból pótoljuk
MBT..az kéne..Abból is dupla talpú..
Igazi kis tűzcsináló vagy..
Egyébbként röhögsz, de szerettem régen nagyobb darab srácokkal kesztyűzni, mert könnyebben ki lehet mozogni őket és gyorsabban fáradnak és nagy általánosságban lassabbak is....
Mondjuk rajtam is van vagy 10 kiló a súlyomhoz képest..
Csak be ne találjanak, mert akkor baj van..
sámlit ingyenesen biztosítom ( alternatíva, vastag talpú, ortopéd cipő)
Teccene mi? Te meg lennél a bíró..? Néha az is beleszalad...
Kesztyűzhetünk, csak nekem sámlira kéne állnom,..
hát megértelek, ha nekem olyan orrom lenne mint neked, még az utcára sem mennék ki
alakul a civil kontra katona mérkőzés, szityyyu bevállalod?
Az orrom miatt kellett abbahagynom..volt két orrműtétem és a doki azt mondta nem kéne eröltetnem..húszonpár évesen hagytam abba..
Boxoltam 5-6 évig..nem szívesen tennék kárt benne..
Szityyyuval menj el box edzésre, ott megpróbálhatod levezetni
Egyre jobban körvonalazódik bennem a gondolat, hogy kéne egy krossz moci..Amin levezethetném a feszültséget..Valamilyen strapabíró darab.......
Programváltozás: inkább gyere te a ruháért
köszi. Igen enyém is púpos, meg a térdénél vállánál is olyasmi mint a Tied. Mennyit használtad ha megkérdezhetem?